2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
40 derece iyi canım 60 bence de çok fazla sonuçta sadece tozu gitsin diye yıkıyoruz...
bende başlamadım daha ama inşallah haftasonuna

Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
60 çok olur canım 40 iyi bence iyi yapmışsın

Sağol canımcım
Maşallah canım çok güzel olmuş eline sağlık:)
evet canım göbek gitsin diye ben sezeryanli olmama rağmen eve gelince giymistim yinede kaldı :))
Ben hiç korse kullanmadım cnm ama doğumdan 9. 10 ay sonra falan hiç göbek kalmadı demek ki kişiden kişiye değişiyor benim de sezeryandi:)

Canim 40 fazla 60 cok cok fazla ben 30 da yikayacagim .

Evet bu canım ben de bundan düşünüyorum
Bu da güzelmiş siyahı varsa bir bakayım sağolasın canım :)
İyi bi satıcıdan almıştım ama gümrükte problem olmuş sanırım allahtan pahalı değildi ama benim için o sayfanın kapanmasına sebep oldu hem de açılmadan :)

bence 200 liraya burdan çok güzel çanta alırsın
Biraz daha bakacağım dediğin gibi çok gerçekten :)

kızlar benim çok ağrım var kasiklarimda başladı önce sonra catim agrimaya başladı arada vajinamda zonklama oluyor zor yürüyorum normalmi bu birden oldu sizdede varmı böyle ağrılar
Aynı şeyleri yaşıyordum on gündür bugün kontrolüm vardı doktor normal ama çok fazla yürüyüş egzersiz yapma dedi bana.

Kizlar ben emzirme sutyenini gecen haftalarda almistim 1numara buyuk ama hata ettim sanirim .Son ay almak lazimmis göğüslerin durumuna gore numara değişebilir. Acele etmeyin.
Ben tam bedenimde aldım etiketini kopartıp fişini de attım :/

Ben de merak ediyorum bunu benim de bebek programı antialerjik olduğundan derecesi Yüksel ama derecesini düşürmek mantıklı sonuçta tozu gidecek kıyafetlerin şu an

bugün 1,5'ta randevum var bakalım kızçem ne kadar büyümüş... bütün testler bitti bugün ne yapacaklar acaba... geçen hafta bütün kan tahlillerimi de yaptırmıştım meraktayım...
ne güzel canım :) bakalım bebisin nekadar olmuş bizede fikir olur :) bu ay gecmedi bende haftaya gideceğim inşallah

Maşallah canım çok güzel olmuş eline sağlık:)

Ben hiç korse kullanmadım cnm ama doğumdan 9. 10 ay sonra falan hiç göbek kalmadı demek ki kişiden kişiye değişiyor benim de sezeryandi:)
maşallah ne güzel :)

Günaydınnn

Sağol nevesta'cım:)
İnşallah laika ve bebekleri iyidir, bende meraktayım iyi olduklarını umuyorum.
günaydın kızlar hastane çantasını hazırlayan varmı.neler koydunuz liste foto atabilirmisiniz ilk gebeliği olanlara çk büyük fikie olur bende dahil :)

yaaa çok tatlı olmuş eline sağlık güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim :)
Daha çanta hazırlamadım bende ama bu hafta hazırlıycam eklerim listeyi burayada

Benim de sinüs taşikardi canım, en fazla 148 i görmüş. Bu calcimax denen ilaç kalsiyum ve d vitamini içeriyor içinde tatlandırıcı olarak sakkarin ve adını hatırlayamadığım iki zararlı madde var, şekerden 300 kat daha tatlı hissi veren yapay formül bir madde imiş. Doktora hemen sorıcam bunu ve kesinlikle kullanmıycam. Bugüne kadar 3 büyük kutu içmişimdir. Günde 1/2 kilo yoğurt yerim yine de içmem bunu.
Günaydın canlar....

Forse ellerine sağlık canım çok beğendim baya uğraştırmış ama çok güzel olmuş

NasilYarDiyeyim emzirme sütyenini nerden sipariş verdin canım ?

Teşekkürler canımm günaydın
Bence bu sektöre girebilirsin

AA teşekkürler, bebeği büyütünce hemen küçük bi makine alıp daha uygun fiyatlarla girişebilirim neden olmasın. :))

Nasıl bir korse alınacak, doğum sonrası için değil mi?

Buna aşırı benzer bişey aldım. Nefes alabilen önden kopcali. Normal doğumdan sonra hemen, sezaryen olursa da acitmadiginda hemen takcam. Göbekten çok korkuyorum çünkü çok zayifim yeni yemek yemiş solucan gibi kalmak istemiyorum. Bu korselerin çok çeşitleri var askili olan var külot şeklinde olan var tayt gibi bacaklara uzanan da var. Çok ugrastirmasin diye kolay takılıp çıkarılabilir bişey tercih ettim.

Mervikkkk şu an daha iyi gibiyim ben çok rahattim nazar ettim kendime çok rahatım ağrım kasılmam yok derken birden geldi artık son trimestere girdik ağrılar olacak sanırım dediğin gibi kendimizi yormamamiz lazım dün birde bebeğim çok hareket etti ettikce sanki aşağıya doğru baskı hissettim belki oda tetikledi şu an daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim

Sağol cnm ama 2 ay kadar bir süre yürüyüş yaptım sonra evde leslie yapıp kiloları verdim sonra spora gidip sıkılastim yani kendiliğinden hop diye gitmedi ama sporla gidiyor:)
doğru tabi kilo kalmiyorda sikilasmak için spor şart

kızlar ya emzirme sutyeni mi aldınız yoksa atleti mi ?
kararsız kaldım tam temmuz sıcağında atlet mi iyi olur sutyen mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…