- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #31.401
40 derece iyi canım 60 bence de çok fazla sonuçta sadece tozu gitsin diye yıkıyoruz...Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
60 çok olur canım 40 iyi bence iyi yapmışsınKızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
İnşallah canım yavaştan sende başlarsın, ben halen ayakta iş yapabiliyorken yapayım şu an bile 10 dakika ayakta zor duruyorum.40 derece iyi canım 60 bence de çok fazla sonuçta sadece tozu gitsin diye yıkıyoruz...
bende başlamadım daha ama inşallah haftasonuna
Maşallah canım çok güzel olmuş eline sağlık:)Sağol canımcım
Ben hiç korse kullanmadım cnm ama doğumdan 9. 10 ay sonra falan hiç göbek kalmadı demek ki kişiden kişiye değişiyor benim de sezeryandi:)evet canım göbek gitsin diye ben sezeryanli olmama rağmen eve gelince giymistim yinede kaldı :))
Bende 30 yada 40da yıkıycam canım yani öyle düşünüyorum ama bilemem ilk çocuğum.tekstil kiri var sadece sonuçta lekesi falan yok.
,,60 çok olur canım 40 iyi bence iyi yapmışsın
Canim 40 fazla 60 cok cok fazla ben 30 da yikayacagim .Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
Evet bu canım ben de bundan düşünüyorumKizlar bu arada göğüs kalkani onermisti bir kac arkadas bahsettikleri ürün avent mi ? Eger buysa göğüs ucu kremiyle beraber siparis verip aradan cikarmak istiyorum .Son aya bisey birakmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2137962
Bu da güzelmiş siyahı varsa bir bakayım sağolasın canım :)
İyi bi satıcıdan almıştım ama gümrükte problem olmuş sanırım allahtan pahalı değildi ama benim için o sayfanın kapanmasına sebep oldu hem de açılmadan :)Canim bence çok pahalı değmez o kadar para ya civilde çok güzel çantalar gördüm 150. 180 arasiydi onlara bak istersen
Talihsizlik olmuş senin için sanırım saticiya çok dikkat etmemişsn umarım pahalı bişey değildi
İstersen benim aldığım linki sana atarm cnm ordan sipariş verirsin ben sorun yaşamadım çantam dün geldi hem de kısa sürede geldi 20 güne yakın..
Biraz daha bakacağım dediğin gibi çok gerçekten :)bence 200 liraya burdan çok güzel çanta alırsın
Aynı şeyleri yaşıyordum on gündür bugün kontrolüm vardı doktor normal ama çok fazla yürüyüş egzersiz yapma dedi bana.kızlar benim çok ağrım var kasiklarimda başladı önce sonra catim agrimaya başladı arada vajinamda zonklama oluyor zor yürüyorum normalmi bu birden oldu sizdede varmı böyle ağrılar
Ben tam bedenimde aldım etiketini kopartıp fişini de attım :/Kizlar ben emzirme sutyenini gecen haftalarda almistim 1numara buyuk ama hata ettim sanirim .Son ay almak lazimmis göğüslerin durumuna gore numara değişebilir. Acele etmeyin.
Ben de merak ediyorum bunu benim de bebek programı antialerjik olduğundan derecesi Yüksel ama derecesini düşürmek mantıklı sonuçta tozu gidecek kıyafetlerin şu anKızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
ne güzel canım :) bakalım bebisin nekadar olmuş bizede fikir olur :) bu ay gecmedi bende haftaya gideceğim inşallahbugün 1,5'ta randevum var bakalım kızçem ne kadar büyümüş... bütün testler bitti bugün ne yapacaklar acaba... geçen hafta bütün kan tahlillerimi de yaptırmıştım meraktayım...
maşallah ne güzel :)Maşallah canım çok güzel olmuş eline sağlık:)
Ben hiç korse kullanmadım cnm ama doğumdan 9. 10 ay sonra falan hiç göbek kalmadı demek ki kişiden kişiye değişiyor benim de sezeryandi:)
Sağol nevesta'cım:)
günaydın kızlar hastane çantasını hazırlayan varmı.neler koydunuz liste foto atabilirmisiniz ilk gebeliği olanlara çk büyük fikie olur bende dahil :)
Teşekkür ederim :)yaaa çok tatlı olmuş eline sağlık güle güle kullanın :)
Kalsiyum ilacı mi bu d vitamini falan mı? Ay ben de bakiyim bı kullandıklarıma. Ama ilaçları gece içiyorum çarpıntım gündüz oluyor. Sana kardiyoloji ne sonuç söyledi? Taşikardi mi? Benim nabzim 140 a falan da çıkıyormuş bir kaç kere aritmi yasiyormusum günlük yine de sonuçta sinuzal taşikardi çıktı.
Günaydın canlar....
Forse ellerine sağlık canım çok beğendim baya uğraştırmış ama çok güzel olmuş
NasilYarDiyeyim emzirme sütyenini nerden sipariş verdin canım ?
Bence bu sektöre girebilirsin
Nasıl bir korse alınacak, doğum sonrası için değil mi?
Sağol cnm ama 2 ay kadar bir süre yürüyüş yaptım sonra evde leslie yapıp kiloları verdim sonra spora gidip sıkılastim yani kendiliğinden hop diye gitmedi ama sporla gidiyor:)maşallah ne güzel :)
doğru tabi kilo kalmiyorda sikilasmak için spor şartSağol cnm ama 2 ay kadar bir süre yürüyüş yaptım sonra evde leslie yapıp kiloları verdim sonra spora gidip sıkılastim yani kendiliğinden hop diye gitmedi ama sporla gidiyor:)
Annesi bugün sana bol bol pozlarını verir foto alırsınbugün 1,5'ta randevum var bakalım kızçem ne kadar büyümüş... bütün testler bitti bugün ne yapacaklar acaba... geçen hafta bütün kan tahlillerimi de yaptırmıştım meraktayım...
Maşallah canım çok güzel olmuş eline sağlık:)
Ben hiç korse kullanmadım cnm ama doğumdan 9. 10 ay sonra falan hiç göbek kalmadı demek ki kişiden kişiye değişiyor benim de sezeryandi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?