2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kalsiyumu ben hiç icemedim tatli seven biri olarak acayip tatlı geldi benimde şekerim var icemedim süt yoğurt peynir tuketiyorum

Günaydın canlar....

Forse ellerine sağlık canım çok beğendim baya uğraştırmış ama çok güzel olmuş

NasilYarDiyeyim emzirme sütyenini nerden sipariş verdin canım ?
Şimdi şöyle anlatiyim benim goguslerim çok kucuk, büyümüş sutlenmis haliyle bile küçük yani Türkiye'de beden bulamıyorum bulduklarım hiç hoşuma gitmedi. Mecburen aliexpresten sipariş verdim. Orda bir sürü çeşit var model var renk var. Biraz da push up istiyorum... İki tane sipariş verdim beğenirsem yine alırım. Gelmesi de iki ay surebiliyormus o yüzden erkenden sipariş verdim.
Ama beden bulabilsem ne içerdiğini bildiğim türk mallarindan alırım.
Benim aldiklarimda da yüzde yüz pamuk falan yazıyor da insanın içine sinmiyor işte.

kızlar ya emzirme sutyeni mi aldınız yoksa atleti mi ?
kararsız kaldım tam temmuz sıcağında atlet mi iyi olur sutyen mi bilemedim
bende tam bunu soracaktım :) aynen temmuz sicaginda atlet zor olur ben kışın bile atlet giymiyorum ama genel fikiri merak ettim :)

evet bu çok iyi benimki tayt gibi bu daha rahat normal sezeryan yapan herkes rahatlikla giyebilir peki katlanma yukarı çıkma gibi durumu olurmu acaba

kalsiyumu ben hiç icemedim tatli seven biri olarak acayip tatlı geldi benimde şekerim var icemedim süt yoğurt peynir tuketiyorum

En güzeli. Ben bu zamana kadar nasıl fark etmedim körü körüne içtim bu ilacı belki taşikardiöin sebebi de bu ilaç büyük ihtimal. Ya da daha çıkartıyordur var olan nabız yüksekliğini. Kesinlikle içilecek bişi değilniş. Gebelikte kategori C birde...

Kızlar cok yazamıyorum ama Bı konuda kendi yadsdığımı söylemek istiyorum emzirme atleti aldım ama bır kere bile kullanmadım o yaz sıcağında inanın sacınız bile yük oluyor size ilk zamanlar dakikalarca emzirmek için uğraştım o arada atlet falan oyle bir sıkıyor ki elimde olsa hiç bir şey giymezdim :) :)

yazın çokmu zor oluyor Allah yardimcimiz olsun bide benim evim öyle sıcak oluyorki

süpersin büyük yardımcı olucak bu saydıkların bana

Bence de ya sütyen ya atlet ikisinden biri fazla

ben daha hiç bişi almadım kemdim için yazdığınız çok ii oldu cidden :)

Nolur nolmaz bir atlet bir sutyen aldım bakalım... görümcemin tavsiyesi üzerine o da temmuzda doğum yapmıştı ikisinden de al dedi...

Bu kilolar doğumla gider ama ya ben kalsın istiyorum o yüzden daha çok almam lazım. hamilelikte bile beceremiyorum kilo almayı. Zayifken üstüme ne kıyafet oluyor ne de kendimi beğeniyorum.
Eskisi kadar zayıf kalmazsın merak etme doğumdan sonra emzireceğin için bol bol yersin o bahaneyle :)

Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım ama makinenin baby programı 60 dereceydi ben 40 a düşürdüm, korktum iyice çekerler falan diye ilk yıkama böyle olsun dedim. Sizce 60 derecedemi yıkasaydım.
Bende 40 da yıkadım ama hepsi bir miktar küçüldü. Hele organik pamuk olanların içinde 30 derecede yıkayın yazıyordu daha fazla çektiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…