2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 40 da yıkadım ama hepsi bir miktar küçüldü. Hele organik pamuk olanların içinde 30 derecede yıkayın yazıyordu daha fazla çektiler.
utuledinmi peki utuleyince acilirlar belki maşallah ben yikamadim henüz

Oyyy hemen giyebilcek misiniz böyle bir şey. Valla bravo :) ben üzerimde hayal edince bile sıkıntı bastı hele sıcakta
Canim korse kullanmayanlarin karnı sarkiyor .Ben sezeryan olcam ama 5 6 gun sonra hemen takmaya baslayacagim .Gunde 6 8 saat takmak yeterli diye biliyorum.

malesef öyle canım bizimde kızımız tüp bebek'le geldi çok şükür onun için kredi çekmiştik,üstüne birde doğum hazırlıkları olunca baya belimizi büktü,eşimin ailesi yardım edecekti onlara hacılık çıktı edemiyorlar .. kendi ailem doğum zamanı birşeyler veririz dedi tüm yük bize kaldı anlayacağın ,işyerinden doğum izni vermiyorlar rapor bitince işsiz kalacağım,artık işsizlik maaşıyla bir müddet idare edeceğiz :) yalnız değilsin yani :)) yinede çok şükür bu günümüze Rabbim evlat nasip etti çok şükür ...

utuledinmi peki utuleyince acilirlar belki maşallah ben yikamadim henüz
Yok hyr daha ütülenmedi ama benim kızlar ufak tefek olcak büyük ihtimal o yüzden sıkıntı yapmadım. Annemde 30 da yıkayalım dedi ben inat etttim. İşte dinlemek lazım :)

Yok hyr daha ütülenmedi ama benim kızlar ufak tefek olcak büyük ihtimal o yüzden sıkıntı yapmadım. Annemde 30 da yıkayalım dedi ben inat etttim. İşte dinlemek lazım :)
Kizlarmi ay maşallah :) Rabbim esirgesin onlari bebislerimiz dogunca bu grubu dusunemiyorum bebis resimleriyle dolacak inşallah
evet bazen dinlemek lazım

Günaydın herkese, bende şu karpal tünel sendromu denen şeyden var gece kollarım uyuşuyor ve ağrıyor bazen ağrıdan gece beş defa falan uyanıyorum. Ellerim sabah uyandığımda şişmiş ve karıncalanma oluyor.
Önceki hamileliklerimde bu kadar yoğun yaşamadım. Ama cidden çok rahatsız edici

maşallah canım tabi olsun tüm sikintilara değer ilk denemedemi tuttu benim bi komsum tüp bebek denedi ama hemen düştü çok üzüldü Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duygulari

Oyyy hemen giyebilcek misiniz böyle bir şey. Valla bravo :) ben üzerimde hayal edince bile sıkıntı bastı hele sıcakta
Bende de var hemen giymem mümkün değil ama sadece göbek problemi olup kilo problemi olmayan biri rahatlıkla giyer. Bende kilo problemi olduğundan şu an korse küçük geliyor malesef.

Rabbim şifa versin inşallah

maşallah canım tabi olsun tüm sikintilara değer ilk denemedemi tuttu benim bi komsum tüp bebek denedi ama hemen düştü çok üzüldü Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duygulari

ilk denememizdi tuttu geldi maşallah kızım bence komşunuz kalan bebişleri varsa genetik araştırmaya göndersin,bildiğiniz gibi genetik problemi olan bebişler tutanmayıp düşüyorlar..

kızlar benim çok ağrım var kasiklarimda başladı önce sonra catim agrimaya başladı arada vajinamda zonklama oluyor zor yürüyorum normalmi bu birden oldu sizdede varmı böyle ağrılar
Cnm benm hamileligin en basindan beru var onceleri asiri bel agrisi vardi sonra agri seklinde degilde, alt kismimda zonklama, baski gibi sabahlari daha cok oluyor sanki seyim cikacak gibi, seninde ikinci dogumun olucaksa ondan olabilirmis,ama yinede dr una danis, ben soledim normal diyor, birde benm bebek ters oldugu icin iki kat baski veriyormus,az bisi yurusem oturmam sart sanki orta yerde dogurucak gibi hissediyorum

Bende 40 da yıkadım ama hepsi bir miktar küçüldü. Hele organik pamuk olanların içinde 30 derecede yıkayın yazıyordu daha fazla çektiler.
Şimdi makinedeler bakalım nasıl çıkacaklar, neyse biraz çekerse bizim için sorun olmaz zaten bizimkiler illa yenidoğana nazaran biraz daha minik olacak gibi.

ilk denememizdi tuttu geldi maşallah kızım bence komşunuz kalan bebişleri varsa genetik araştırmaya göndersin,bildiğiniz gibi genetik problemi olan bebişler tutanmayıp düşüyorlar..
özel doktora gitti çok umutluydu ama düşen parça olmamis oyüzden arastirmaya gidememis bende sordum gonderdinmi diye .

Şimdi makinedeler bakalım nasıl çıkacaklar, neyse biraz çekerse bizim için sorun olmaz zaten bizimkiler illa yenidoğana nazaran biraz daha minik olacak gibi.
genelde bebiş kıyafetlerinin etiketlerinde 40 derece ve 30 derece de yıkayınız diye yazıyor canım bende ondan 40 derecede yıkarım ..biraz çekmesinin sakıncası olmaz dediğin gibi ...

haftaya kontrolum var doktoruma soracagim benim 3. canım :)

özel doktora gitti çok umutluydu ama düşen parça olmamis oyüzden arastirmaya gidememis bende sordum gonderdinmi diye .

öyle değil canım ,bu tüp bebek işlemlerinde fazladan yumurtan kaldığında dondurma işlemi yapılıyor o dondurulan bebişler 2.işleme girmeden genetik araştırmaya yollanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…