2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel demi insan dahada heyecanlaniyor biran önce bebegine kavuşmak istiyor :) bizimde haziranda başlar resimler inşallah saglikla kavusalim :)

Ne güzel demi insan dahada heyecanlaniyor biran önce bebegine kavuşmak istiyor :) bizimde haziranda başlar resimler inşallah saglikla kavusalim :)
walla benim 3. bebişim ama hepsinin heyecanı başka oluyor... benim normalde 7 temmuz görünüyor SATa göre ama bıdık önden gittiği için sanırım haziranda gelicek bilemiyorum ki hayırlısı

walla benim 3. bebişim ama hepsinin heyecanı başka oluyor... benim normalde 7 temmuz görünüyor SATa göre ama bıdık önden gittiği için sanırım haziranda gelicek bilemiyorum ki hayırlısı
benimde 3. bende haziranda bekliyorum hayırlısı artık :)

Ben de hic temmuz gelsin demiyorum. Acele yok .Hamilelik de cok guzel tum zorluklara ragmen
Hazirliklarim da tamam degil laiykanin doğumundan cok etkilendim biraz daha hizlandirdim hazırlıkları .
Benimde nedense acelem yok hamilelik iyi geldi bana bir süre daha böyle kalabilirim :) doğumdan korkmamında etkisi vardır mutlaka

Ben de kestiririm ama yine yere değecek şekilde bırakırım diyorum. Altına ayakkabı ne giymeyi düşünüyorsun peki? Babet giysem düz olacağı için yorar mı ayağımı diyorum spor ayakkabı mı giysem fotoğraflarda ayakkabım çıkmaz zaten

Kızlar fotoğraf Çekimi için bahar tacı ve bileklik,hastane için de taç ve terlik yaptırdım. Nasıl sizce? Bebe mavisi melek kol şifon elbise giycem çekimde inş.

Eklentiler

• E511BFE8-2812-4F20-A4FB-3FCECC4BC501.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 74
  • D9641AC9-895A-4EFB-BCA5-D110A54AFDF6.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 65
yani tam hangi haftanın bitimine denk geliyor, benimde tüp bebek olduğu için sezeryanla olur muhtemelen ama dr sormuyorum daha çok erken der kapatır diye :))
Bayramdan sonraki hafta cnm ben sordum tahmini doğum tarihini doktorum 23 haziranda aliriz dedi sıcaklar iyice bastırmadan 38. Haftaya denk geliyor sanirim. Çünkü normal dogum tarihinden 10 gun once alıyorlar çocuğu sezeryanla öyle biliyorum ben.

Selam kızlar. Benimde doktor kontrolum var bugün merak ediyorum kızımın gelişimini babamın vefatından dolayı yaşadığım üzüntü etkilememiştir inşallah. Hiç dinlenecek vaktim olmuyor. Bütün işler bana kaldı. Annemde evden çıkamıyor evde yatalak dedem var. Dükkanın işleri,çarşı pazar işleri eve gelince pert oluyorum. Hastane çantasını hazırlayacağım yakında. Annem sağolsun herşeyi yıkadı, ütüledi bir tek çanta yerleşecek artık. Normal doğumu çok istedim. Ama babamın vefatı dükkanı kapatmama engel olduğu için mecbur en müsait günde sezeryan olacak eğer kızım erken gelmek istemezse. Doktorla bugün bir konuşayım diyorum bakalım ne diyecek. Hepinizin aldıkları,hazırladıkları çok çok güzeller. Ben foto çekip koyamadım bir türlü yorgunluktan. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hem maddi hem manevi.

Ay sezaryen olursa bizim 8 hafta kaldı elim ayağıma dolaşıyor daha çocuğun adı belli değil hiçbir şey hazır değil

Ben de hic temmuz gelsin demiyorum. Acele yok .Hamilelik de cok guzel tum zorluklara ragmen
Hazirliklarim da tamam degil laiykanin doğumundan cok etkilendim biraz daha hizlandirdim hazırlıkları .
gelsin yaaa sağ salim kucağımıza alalım yavrularimizi çok merak ediyorum tipini falan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…