2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de o kadar , bende hiç birşey bilmiyorum, herkes kendi bebeğin olunca yaparsın diyor ama çok korkuyorum,inşallah ona hakettiği gibi bakabilirim
ilk kez anne olacakların bebek bakımı bilmemesi çok doğal ben de aynı durumdayım ama fazla dillendirmiyorum sonra malum etrafta bi sürü insan akıl vermek için hazır bekliyor onlarla nasıl mücadele edeceğim bile beni düşündürüyor

çocuk milletinin yaptıklarına anlam vermek zor ama sizin durumda sanırım bir çocuk psikolojisinden anlayan uzmana danışmakta fayda var bebek gelmeden önce

evet hamilelik simülasyonları geziyor web te orada da çok açık bebek büyüdükçe annenin tüm organları yukarı doğru sıkışıyor keşke bulabilseydim burada sizle paylaşırdım zaten geçen bir iç hastalıkları uzmanı da hamile bir kadının reflü olamması imkansız dedi mide sıkıştığı için

2 aylık bebeğin tok olmasına rağmen çatlarcasına sıcakta ağladığına ve az bişey su verince sustuğuna gözümle şahit olduğum için ben o eziyeti bebeğime yapmak istemiyorum midesini şişirip süt yerine suyla doyurma değil zaten günde bir çay kaşığının zarardan çok yararının olacağına eminim bende canım.

bilimsel dayanağı var mı bilemem ama içgüdüsel olarak bana da midesine şişirmeden damla damla su vermekte yarar var gibi geliyor özellikle de sıcak şehirlerde. şu an ben de anormal sıcak bir şehirde yaşıyorum çok susadığım zamanlar gözüm sudan başka içecek görmüyor bebek de öyle hissedecekmiş gibime geliyor

kızlar bu arada ben hala küvet falan almadım. piyasada satılan setler de bana hem pahalı hem de kullanım süresi sınırlı geldi. bi ara a101 e gelmiş sanırım ama şu an ucuzluk marketlerinde de yok. sizler nerelerden aldınız?

Şok'tan aldım 19.75 tl galiba tam hatırlamıyorum 19 20 arası.

Okullarınız temelli mi kapandı canm yoksa gu n sonu olduğu için mi öyle dedin
Benim icin bugun sondu canim yarin 32+0 oluyoruz sadece raporu götürcez o kadar.Okullar 8 inde kapaniyor +2 hafta seminer
gözünaydıınnnnn

darısı bize inşallahhhhh
Sagol canim insallah .Ustumden büyük bir yük indi .Ne cok gerilmisim çalışırken onu fark ettim .Son donemlerde de yanimda çalışan şahıs sınıfta bile durmuyordu .Karnım burnumda her seye ben kosturuyordum .Simdi o düşünsün.

plastik kova leğen falan satan yerlere bak canım bi milyoncu tarzı yerlerde de oluyor genelde.

Canim set almayacaksan bile küvetin giderli olmasina dikkat sen senin icin kolaylik olur .Bir de kopuk file alcaksan tek.basina 40 50 Tl ben full seti g.gidiyordan 100 Tl ye aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…