- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #45.321
Stres yapmamaya çalış canım, durdururlar inşallah.Kızlar ben hastaneye yattım kahverengi akintim geldi şuan ilaç tedavisi yapıyorlar doğumu geciktirici açıklık yok dedi ebe dua edin nolur olmasın daha 33 haftaligim daha(((
Doktor randevumdan güzel haberlerle döndüm kızlar, bir kısmı hariç. Ben çok kilo almıyorum, hastalık atlattım vs derken bizim bebiş 2 hafta olmadan 450 gramdan fazla almış çıktı. Maşallah ama doktor böyle giderse normal doğum zor dedi.Biz ne yesek ne yapsak bu bıcırıklar kendi kafalarına göre takılacaklar iyice belli oldu. Bebeğe kilo aldırmak isteyenlere ne yaptığımı söyleyeyim, saçma sapan tatlılar çikolatalar falan yedim her gün bu iki haftada. Yumurta, süt ürünleri, faydalı çerezler , balık falan neredeyse yok oldu diyetimden ; peynir, karbonhidrat falan yedim. Şimdi tekrar sağlıklı beslenme moduna dönmeye çalışıyorum bakalım. Hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin Allah.
Aynen canim yumurta da çok sağlıklı:) birlikte birseyler yapmak yemekten daha zevkli olur genelde de. Bizimkine yumurta hasliyim o onu yesin bende sarmami yiyim
Bugun muayene vardı, ölçümleri yaptı bas geliş ama kanala girmemiş Catı muayenesi henüz düşünmüyorum dedi, kendimi o.muayeneye hazırlamıştım halbuki:) bu haftadan sonra her şeye hazırlıklı ol, normal doğum icin kararlı ol gibi şeyler söyledi, içim hem rahat hem rahat değil nedense, en azından bayramı normal gecirecegim:)
Aynen canim yumurta da çok sağlıklı
bebek iyiymiş 3120 gr ,bekleyeceksin artık dedi,doğuma psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum dikişler biraz düşündürüyor:)Canım bebeğin durumu nasıl peki?senin bebişin de kilosu düşüktü. Toparlandı mı şimdi haftasıyla uyumlu mu?
Ben dün yaptım ağda işini aynanın karşısına gectim aldim doguma kadar götürür beni zaten 1 hafta sonra doğum olcak yeter bana.Ah be cnm herkes ayni iste ama az kaldi sabir
Masallah tebarekallah bizim doktor hic normal zor demiyor cok seviyorum o yuzden. Bebek bilir diyor hep. Ki biz epey iriyiz6 gunde 430 gram almis. Daha fazla alir daha az almaz dedi doktor. Birde 40 haftayo doldurursa 8 kilo dogar artik
Canım squat hareketi var bol bol o hareketi yap açılmayı kolaylaştırıyormuş.ılık duş al sürekli . Bide Meryem ana otu varmış rahmin açılmasını sağlıyormuş bilmem böyle şeylere inanır mısın ama benim hangi arkadaşım yaptıysa gerçekten çok rahat açılması oldu hepsi tesadüf olamaz bi araştır derim inş suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparsın ama suni sancıdan korkma bu kadar eğer açılman olursa suni sancı alıp yarım saat içinde doğum yapabilirsinBu arada benim açıklık 2 cm açılmasını kolaylaştıran bişiler varmı ?? Dün 2 ydi egzersiz yaptım bugün eşim bakacak artmışmı diye bi yöntemi varsa denimde bebeğime kavuşayım yoksa açılma olmazsa suni sancı falan yakacaklar beni
benim akrabam geçen gün doğum yaptı epidural istemiş sancılara dayanamayınca ama bu Seferde hissetmediği için ıkınamamış hiç .ıkındığını sanıyormuş ama olmamış .vakumla çekmişler bebeği .tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok. Epiduralla normal doğum yapıp güle oynaya doğum yaptım diyen de çok genelde çok tavsiye ediyorlar .büyük rahatlık diyen de var .ben de çok kararsız kaldım .epidural normal istiyorum bendeSen de normal dogumu bekliyorsun dimi,epidural alır mısın epidural alanlar kasılma anında hissediyorlar mı nasıl ıkınıyorlar acaba
Canım squat hareketi var bol bol o hareketi yap açılmayı kolaylaştırıyormuş.ılık duş al sürekli . Bide Meryem ana otu varmış rahmin açılmasını sağlıyormuş bilmem böyle şeylere inanır mısın ama benim hangi arkadaşım yaptıysa gerçekten çok rahat açılması oldu hepsi tesadüf olamaz bi araştır derim inş suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparsın ama suni sancıdan korkma bu kadar eğer açılman olursa suni sancı alıp yarım saat içinde doğum yapabilirsin
benim akrabam geçen gün doğum yaptı epidural istemiş sancılara dayanamayınca ama bu Seferde hissetmediği için ıkınamamış hiç .ıkındığını sanıyormuş ama olmamış .vakumla çekmişler bebeği .tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok. Epiduralla normal doğum yapıp güle oynaya doğum yaptım diyen de çok genelde çok tavsiye ediyorlar .büyük rahatlık diyen de var .ben de çok kararsız kaldım .epidural normal istiyorum bende
Şancı cıktı net de ama çok 100lerde değil 50 cıktı en fazla bebeg3in kalp atışları yüksek cıktı dr sen panikledigin için olabilir dedi sanırım beni sakinleştirmek için pek bişey demiyorlar.akciger geliştiri iğne yaptılar bakalım inşallah doğmaz daha çok üzülüyorumAllah yardımcın olsun canım açılman yoksa hiç korkma sancın var mı?
Dip köşe süpürecem yarınevet canım evi supur egilerrek yer sil cinsel ilişki yuruyus bunlar acilmayi sagliyor
Canim uzulme ve sakin ol .Bunu bebegin icin yapmalisin gerildikçe o da icerde sekilden sekile girer. Insallah vaktinde gelir .Şancı cıktı net de ama çok 100lerde değil 50 cıktı en fazla bebeg3in kalp atışları yüksek cıktı dr sen panikledigin için olabilir dedi sanırım beni sakinleştirmek için pek bişey demiyorlar.akciger geliştiri iğne yaptılar bakalım inşallah doğmaz daha çok üzülüyorum(
Canim sakin olmaya çalış doğum sancısı olsa düzenli ve yüksek olur bunlar yalancı sancıdırŞancı cıktı net de ama çok 100lerde değil 50 cıktı en fazla bebeg3in kalp atışları yüksek cıktı dr sen panikledigin için olabilir dedi sanırım beni sakinleştirmek için pek bişey demiyorlar.akciger geliştiri iğne yaptılar bakalım inşallah doğmaz daha çok üzülüyorum(
bebek iyiymiş 3120 gr ,bekleyeceksin artık dedi,doğuma psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum dikişler biraz düşündürüyor:)
Kızlar ben hastaneye yattım kahverengi akintim geldi şuan ilaç tedavisi yapıyorlar doğumu geciktirici açıklık yok dedi ebe dua edin nolur olmasın daha 33 haftaligim daha(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?