2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor randevumdan güzel haberlerle döndüm kızlar, bir kısmı hariç. Ben çok kilo almıyorum, hastalık atlattım vs derken bizim bebiş 2 hafta olmadan 450 gramdan fazla almış çıktı. Maşallah ama doktor böyle giderse normal doğum zor dedi. Biz ne yesek ne yapsak bu bıcırıklar kendi kafalarına göre takılacaklar iyice belli oldu. Bebeğe kilo aldırmak isteyenlere ne yaptığımı söyleyeyim, saçma sapan tatlılar çikolatalar falan yedim her gün bu iki haftada. Yumurta, süt ürünleri, faydalı çerezler , balık falan neredeyse yok oldu diyetimden; peynir, karbonhidrat falan yedim. Şimdi tekrar sağlıklı beslenme moduna dönmeye çalışıyorum bakalım. Hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin Allah.

Masallah tebarekallah bizim doktor hic normal zor demiyor cok seviyorum o yuzden. Bebek bilir diyor hep. Ki biz epey iriyiz 6 gunde 430 gram almis. Daha fazla alir daha az almaz dedi doktor. Birde 40 haftayo doldurursa 8 kilo dogar artik

Canım bebeğin durumu nasıl peki?senin bebişin de kilosu düşüktü. Toparlandı mı şimdi haftasıyla uyumlu mu?

Masallah tebarekallah bizim doktor hic normal zor demiyor cok seviyorum o yuzden. Bebek bilir diyor hep. Ki biz epey iriyiz 6 gunde 430 gram almis. Daha fazla alir daha az almaz dedi doktor. Birde 40 haftayo doldurursa 8 kilo dogar artik

Ay maşallah seninki benimkinden tombik. Bu arada yanlış yazmışım, benimki 450 değil 520 gram almış iki haftada. Hani gözüm korkmadı desem yalan olur Bizim dr aslında delicesine normal doğum sevdalısı, ama bugun zorlanabilirsin dedi şaşırdım ben de.

Canım squat hareketi var bol bol o hareketi yap açılmayı kolaylaştırıyormuş.ılık duş al sürekli . Bide Meryem ana otu varmış rahmin açılmasını sağlıyormuş bilmem böyle şeylere inanır mısın ama benim hangi arkadaşım yaptıysa gerçekten çok rahat açılması oldu hepsi tesadüf olamaz bi araştır derim inş suni sancıya gerek kalmadan doğum yaparsın ama suni sancıdan korkma bu kadar eğer açılman olursa suni sancı alıp yarım saat içinde doğum yapabilirsin
Sen de normal dogumu bekliyorsun dimi,epidural alır mısın epidural alanlar kasılma anında hissediyorlar mı nasıl ıkınıyorlar acaba
benim akrabam geçen gün doğum yaptı epidural istemiş sancılara dayanamayınca ama bu Seferde hissetmediği için ıkınamamış hiç .ıkındığını sanıyormuş ama olmamış .vakumla çekmişler bebeği .tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok. Epiduralla normal doğum yapıp güle oynaya doğum yaptım diyen de çok genelde çok tavsiye ediyorlar .büyük rahatlık diyen de var .ben de çok kararsız kaldım .epidural normal istiyorum bende

benim akrabam geçen gün doğum yaptı epidural istemiş sancılara dayanamayınca ama bu Seferde hissetmediği için ıkınamamış hiç .ıkındığını sanıyormuş ama olmamış .vakumla çekmişler bebeği .tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok. Epiduralla normal doğum yapıp güle oynaya doğum yaptım diyen de çok genelde çok tavsiye ediyorlar .büyük rahatlık diyen de var .ben de çok kararsız kaldım .epidural normal istiyorum bende[/QUOTE]

evet hatta ıkınamadıkları için karından bastırabiliyorlarmış,ben de kararsız kaldım yaşıyıp görücez artık:)

evet bir de ıkınamadıkları için karından bastırabiliyorlarmış,ben de kararsızım yaşayıp görücez artık:)

Allah yardımcın olsun canım açılman yoksa hiç korkma sancın var mı?
Şancı cıktı net de ama çok 100lerde değil 50 cıktı en fazla bebeg3in kalp atışları yüksek cıktı dr sen panikledigin için olabilir dedi sanırım beni sakinleştirmek için pek bişey demiyorlar.akciger geliştiri iğne yaptılar bakalım inşallah doğmaz daha çok üzülüyorum(

Canim uzulme ve sakin ol .Bunu bebegin icin yapmalisin gerildikçe o da icerde sekilden sekile girer. Insallah vaktinde gelir .

Canim sakin olmaya çalış doğum sancısı olsa düzenli ve yüksek olur bunlar yalancı sancıdır
Hastanedesn zaten erteleyebildikleri kadar erteleyecekler ciger gelistirici de yapılmış hem strese girersen bebek de stres olur sakın olmaya çalış Bişeyler le oyalan kendini rahatlar
Hem gelse de iğne vurulmuş bir sorun olmaz ama bu en son ihtimal

Kızlar bu bayram evdeyiz biyere gitmiyoruz çekirdek aile ilk bayramımızı yapcaz. Sabahtan ütüm vardı onları yaptım çamaşırları yıkadım serdim toz aldım falan eşim de evi süpürcekti ben zorlanıyorum belimden onda 4 ten sonra geldi kahvaltılık yedik o evi süpürdü ben vileda yaptım ama şuan ölmek üzereyim yorgunluktan. Son zamanlar gerçekten zor birde yaz sıcağı. Normalde sevmem sıcağı hiç oğluşum doğunca da çıtçıtlıyla dursun çorap morap giydirmem. Daha klozetle lavaboyu geçeyim diyorum ama çok yoruldum. Artık günler geçiverse de kavuşsak bebeklerimize.

bebek iyiymiş 3120 gr ,bekleyeceksin artık dedi,doğuma psikolojik olarak hazırlanmaya çalışıyorum dikişler biraz düşündürüyor:)

Ayy maşallah canım ne güzel ya. Baya toparlamış seninki. İnş benimki de öyle olur. Dün 37+0dım 2300gr hala son 3hafta durur mu yoksa daha erken mi gelir bilmiyorum ama inş sağlıklı kiloda doğar oğluşum.

K karyaaa48 cnm üzülme gelmez merak etme sancılar yorgunluk panik ve magnezyum eksikliğinden olmuştur muhtemel.
AVM ye gittik 4 saat dolandik bayramlık için birşey de alamadık delirdim. Ve şuan oluyorum yorgunluktan her yerim ağrıyor fenayimm çamaşır var ve ben sağdan sola donemiyorum oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…