2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum şekli ve ayrıntıları ile ilgili mümkün mertebe hiç kimseye Bilgi vermemek lazım eş desteği de şart tabi yoksa herkes ahkam kesiyor normal doğur diye sanki biz keyfimizden istiyoruz

Boş ver canım hepsi bir değişik sen bebeğini sağ salim doğur kendin ve bebeğin sağlıklı ve mutlu olun hangi doğum şekli sen ve bebeğin için emniyetli ise onu seçeceksin tabi kv'ye de "he he" de geç , biz de 10 gündür eşim kızım ve ben grip olduk ateşlendik kusduk iştahsız aç aç kaldık kaç gün , doktorlarda acillerde geçti günlerimiz şükür şimdi toparladık kv hiç geleyim de bakayım demedi önlerine bir bardak su koyayim demedi cumartesi düğüne gelmiş ordan geç çıkınca mecbur bize geldi dugun evi bize yakın diye girer girmez başladı beni fırçalamaya yok camlar açık uyuyormuşuz üstümüze ince giyiyormuşuz bu daha sırtına yelek giyiyormuş hiç camları açmiyormuş böyle yaparsak daha çok hasta olurmuşuz falan, bizim hastalığımız kızımın alerjisi tuttu doktor doktor gezdik gece gündüz ordan oraya koşturduk gece çocuğun başında beklerken üstü açık uyuya kalıp üşüttük çocuk da ateşliydi diye cami kapatmadik falan diyorum geç o bahaneleri diyor bana baktım bir şey anliycak gibi değil çocuğu uyutup ben de uyudum sabah da pek muhattap olmadım öğlene gitti zaten

Sadece bir bölge mi sis oluyor .Ben de yablara dönünce rahatsız oluyorum .Yataga oturup tekrar yatiyorum cunku oglusun elleri yumruk seklinde yanlarda hep.Pozisyon degistirince geçmiyorsa dr a sorabilirsin. Ama artik agrilar com normal bu haftalarda.

Niye dediniz ki sezeryan diye .Ben esime en bastan soyledim kimseye söyleme diye .Hos duramamis kvye demis ama asla yorum yapamaz. Yaparsa da cevabini alir .
Günaydın kızlar dün gece oğlumu aldım kucagima normal dogumla 2 de 3 temmuz .
Gozunuz aydin .Sonunda kavustunuz :))

Gecmis olsun canim. Niye bayildin karnin mi acti? Sicak mi carpti?

Aynisi bende oluyor cnm. Dr sordum bekledigimiz bir agri cocuk yerlesiyor oraya baski yapiyor dedi. Yani korkulacak bisey yok.

Canim niye laf anlatiyosun bosver he he normal olur de git ol ameliyati. Benim de hep makat gelisti kv de biliyo. En son sezeryan tarihi alip soyledik. Hadi yaa sezeryan mi olcak tuhh keske normal oldaydi fln diyo neye sasirdiysa. Hee bacaklarindan tutup cikaralim dedim de sustu.

Sagol canım ama gidemedim hazırlandim yola cıkdık otobus beklerken bayılmişim bir ayildim yoldan gecen herkes başıma yığılmiş tanidiğim tanımadığım.
Eve geldik yarın gideriz inşallah eşim evde olduğunda.

Ay çok geçmiş olsun canım ya yanında kimse yok muydu yalnız mıydın bayilirken duşmedin dmi , başına yigilanlari boş ver canım hamilesin hava da sıcak herkes üzülmüştür , biraz daha erken serin zamanda cikmaya çalış evden karnını da güzelce doyur bolca da su iç elinde hep su şişesi olsun dışardayken

Yok canm donunce çok aci oluyo sis oluyo tek tarafli degil karnmn altiabende diyorum acaba bebek kanala girdi de ondan mi boyleoluyo çünkü çok farklı bisey daha önce hic olmamıştı 3 gundur oluyo

Neyseki kv yanımdaydı canim, uzun zamandır dşarı cıkmayınca başıma bunun geliceğni bilemezdim, bir dahaki sefere önlemi alip cıkarım tabi artik eşim beni yaya otobusle burakırsa.

Çok enterasanlar ya herşeyi onlar biliyor biz niye yaşıyorsak niye okuduysak zaten.. insan hastalık bu ne zaman gelceği belli olmaz der elinden geleni yapar yapamıyorsada susar oturur..

Yavrum şükür iyi.2 kilo olmasını bekleyeceklermiş doktorların ortak kararı.1755 gr dı dün.insallah sıkıntısız atlatırız
Masallah dahada iyi olsun. ALLAH şifa versin kuzuna sağlıcakla atlatirsiniz ameliyatida Allahin izniyle
Çok geçmiş olsun ben korkumdan 3-4haftadir hep eşimleyim tek markete bile çıkmıyorum dikkat et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…