- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.001
Doğum şekli ve ayrıntıları ile ilgili mümkün mertebe hiç kimseye Bilgi vermemek lazım eş desteği de şart tabi yoksa herkes ahkam kesiyor normal doğur diye sanki biz keyfimizden istiyoruzAyy nedir bu kv lerden çektiğimz.. sabah sabah arayıp sinir etmeyi başardı kadın ya. Bizim bebek 3 aşılama 4 tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu o yüzden doktrm en başından beri bizim için kıymetli bebek sezeryan düşünelim dedi kaldı ki kan sulandırıcı kullanıyrm. Tuttrmuş sezeryanla doğan bebekler hastalıklı oluyormuş inşallah normal olur diyo. Anne cumartesi doğumum var diyrm inşallahh ogün gelmeden gelirde görürsn diyo. Boynunda kordon var doktor olmaz dedi diyrm. Bişey olmaz ondan o doktor yaptramıcaksa başkasına gidin diyor. Sabah sabah nerden aradıysa deli etti beni ya. 9 ay boyunca arayıp sormayanlar başımdan eskilmicek anlaşıldı..
Boş ver canım hepsi bir değişik sen bebeğini sağ salim doğur kendin ve bebeğin sağlıklı ve mutlu olun hangi doğum şekli sen ve bebeğin için emniyetli ise onu seçeceksin tabi kv'ye de "he he" de geç , biz de 10 gündür eşim kızım ve ben grip olduk ateşlendik kusduk iştahsız aç aç kaldık kaç gün , doktorlarda acillerde geçti günlerimiz şükür şimdi toparladık kv hiç geleyim de bakayım demedi önlerine bir bardak su koyayim demedi cumartesi düğüne gelmiş ordan geç çıkınca mecbur bize geldi dugun evi bize yakın diye girer girmez başladı beni fırçalamaya yok camlar açık uyuyormuşuz üstümüze ince giyiyormuşuz bu daha sırtına yelek giyiyormuş hiç camları açmiyormuş böyle yaparsak daha çok hasta olurmuşuz falan, bizim hastalığımız kızımın alerjisi tuttu doktor doktor gezdik gece gündüz ordan oraya koşturduk gece çocuğun başında beklerken üstü açık uyuya kalıp üşüttük çocuk da ateşliydi diye cami kapatmadik falan diyorum geç o bahaneleri diyor bana baktım bir şey anliycak gibi değil çocuğu uyutup ben de uyudum sabah da pek muhattap olmadım öğlene gitti zatenAyy nedir bu kv lerden çektiğimz.. sabah sabah arayıp sinir etmeyi başardı kadın ya. Bizim bebek 3 aşılama 4 tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu o yüzden doktrm en başından beri bizim için kıymetli bebek sezeryan düşünelim dedi kaldı ki kan sulandırıcı kullanıyrm. Tuttrmuş sezeryanla doğan bebekler hastalıklı oluyormuş inşallah normal olur diyo. Anne cumartesi doğumum var diyrm inşallahh ogün gelmeden gelirde görürsn diyo. Boynunda kordon var doktor olmaz dedi diyrm. Bişey olmaz ondan o doktor yaptramıcaksa başkasına gidin diyor. Sabah sabah nerden aradıysa deli etti beni ya. 9 ay boyunca arayıp sormayanlar başımdan eskilmicek anlaşıldı..
Sadece bir bölge mi sis oluyor .Ben de yablara dönünce rahatsız oluyorum .Yataga oturup tekrar yatiyorum cunku oglusun elleri yumruk seklinde yanlarda hep.Pozisyon degistirince geçmiyorsa dr a sorabilirsin. Ama artik agrilar com normal bu haftalarda.Kızlar bisey sorcam size. Benim gunduz agrim yok ama üç gündür karnimin alti kasiklarim sola yatiyorsam gece saga donunce yada sirtsustu donunce zonklar gibi agri oluyo cok degisik bi agri yani şiş gibi oluyo bu normal mi sizce yaşayan var mı gece doncem diye korkuyorum artk.
Niye dediniz ki sezeryan diye .Ben esime en bastan soyledim kimseye söyleme diye .Hos duramamis kvye demis ama asla yorum yapamaz. Yaparsa da cevabini alir .Ayy nedir bu kv lerden çektiğimz.. sabah sabah arayıp sinir etmeyi başardı kadın ya. Bizim bebek 3 aşılama 4 tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu o yüzden doktrm en başından beri bizim için kıymetli bebek sezeryan düşünelim dedi kaldı ki kan sulandırıcı kullanıyrm. Tuttrmuş sezeryanla doğan bebekler hastalıklı oluyormuş inşallah normal olur diyo. Anne cumartesi doğumum var diyrm inşallahh ogün gelmeden gelirde görürsn diyo. Boynunda kordon var doktor olmaz dedi diyrm. Bişey olmaz ondan o doktor yaptramıcaksa başkasına gidin diyor. Sabah sabah nerden aradıysa deli etti beni ya. 9 ay boyunca arayıp sormayanlar başımdan eskilmicek anlaşıldı..
Gozunuz aydin .Sonunda kavustunuz :))Günaydın kızlar dün gece oğlumu aldım kucagima normal dogumla 2 de 3 temmuz .
Gecmis olsun canim. Niye bayildin karnin mi acti? Sicak mi carpti?Sagol canım ama gidemedim yolda bayılmışim otobus beklerken,
Ne zamanda beri ilk kez otobusle gitmek isdedim ondada bayıldım kendimi rezil etdim bir ayıldım herkes başıma yığılmış.
Eve geri geldik yarın gidicem muhtemel.
Kızlar bisey sorcam size. Benim gunduz agrim yok ama üç gündür karnimin alti kasiklarim sola yatiyorsam gece saga donunce yada sirtsustu donunce zonklar gibi agri oluyo cok degisik bi agri yani şiş gibi oluyo bu normal mi sizce yaşayan var mı gece doncem diye korkuyorum artk.
Aynisi bende oluyor cnm. Dr sordum bekledigimiz bir agri cocuk yerlesiyor oraya baski yapiyor dedi. Yani korkulacak bisey yok.Kızlar bisey sorcam size. Benim gunduz agrim yok ama üç gündür karnimin alti kasiklarim sola yatiyorsam gece saga donunce yada sirtsustu donunce zonklar gibi agri oluyo cok degisik bi agri yani şiş gibi oluyo bu normal mi sizce yaşayan var mı gece doncem diye korkuyorum artk.
Doğum yaptın mı ? Nasılsın bebeğin nasıl ne zaman oldu doğum ?Ben dogum yaptım aynen suni şancı çok zor kendi sancim daha itimiz tecrübe ettim
Tebrik ederim canım gözün aydın çok şükür , nasılsın bebiş nasıl suni sancı verdiler dmi 40 haftan dolmuştu dmiGünaydın kızlar dün gece oğlumu aldım kucagima normal dogumla 2 de 3 temmuz .
Canim niye laf anlatiyosun bosver he he normal olur de git ol ameliyati. Benim de hep makat gelisti kv de biliyo. En son sezeryan tarihi alip soyledik. Hadi yaa sezeryan mi olcak tuhh keske normal oldaydi fln diyo neye sasirdiysa. Hee bacaklarindan tutup cikaralim dedim de sustu.Ayy nedir bu kv lerden çektiğimz.. sabah sabah arayıp sinir etmeyi başardı kadın ya. Bizim bebek 3 aşılama 4 tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu o yüzden doktrm en başından beri bizim için kıymetli bebek sezeryan düşünelim dedi kaldı ki kan sulandırıcı kullanıyrm. Tuttrmuş sezeryanla doğan bebekler hastalıklı oluyormuş inşallah normal olur diyo. Anne cumartesi doğumum var diyrm inşallahh ogün gelmeden gelirde görürsn diyo. Boynunda kordon var doktor olmaz dedi diyrm. Bişey olmaz ondan o doktor yaptramıcaksa başkasına gidin diyor. Sabah sabah nerden aradıysa deli etti beni ya. 9 ay boyunca arayıp sormayanlar başımdan eskilmicek anlaşıldı..
Sagol canım ama gidemedim hazırlandim yola cıkdık otobus beklerken bayılmişim bir ayildim yoldan gecen herkes başıma yığılmiş tanidiğim tanımadığım.Canım çok uzun sürdü küvez ben o kadar kalacağını tahmin etmemiştim Allah yardımcın olsun bebeğin tez zamanda toparlanıp evine gelsin inşallah , süt arttırıcı içecekler doktora sor sonra aktara sor onlar da karışım hazırlıyorlar sık sık duş al arada vakit buldukça uyu dinlen mutlaka kendini strese sokma sütün azalması normal çünkü sütün artması bebek emerse olur bir müddet azalacaktır ama bebeğin emdiği zamanlarda tekrardan artacaktır inşallah canım biraz daha sabret az kaldı
Ah canım baya uzun ve zorlu bir süreç atlattiniz çoğu gitti azı kaldı eminim ameliyat sonrası çok daha çabuk toparlayacaktır dualarımız hep sizinle inşallah Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerle gel bekliyoruz
Sagol canım anlamadımkı evden cıkarken hiç bir şeyim yokdu sanırım sıcakdan oldu.Gecmis olsun canim. Niye bayildin karnin mi acti? Sicak mi carpti?
Ay çok geçmiş olsun canım ya yanında kimse yok muydu yalnız mıydın bayilirken duşmedin dmi , başına yigilanlari boş ver canım hamilesin hava da sıcak herkes üzülmüştür , biraz daha erken serin zamanda cikmaya çalış evden karnını da güzelce doyur bolca da su iç elinde hep su şişesi olsun dışardaykenSagol canım ama gidemedim hazırlandim yola cıkdık otobus beklerken bayılmişim bir ayildim yoldan gecen herkes başıma yığılmiş tanidiğim tanımadığım.
Eve geldik yarın gideriz inşallah eşim evde olduğunda.
Yok canm donunce çok aci oluyo sis oluyo tek tarafli degil karnmn altiabende diyorum acaba bebek kanala girdi de ondan mi boyleoluyo çünkü çok farklı bisey daha önce hic olmamıştı 3 gundur oluyoSadece bir bölge mi sis oluyor .Ben de yablara dönünce rahatsız oluyorum .Yataga oturup tekrar yatiyorum cunku oglusun elleri yumruk seklinde yanlarda hep.Pozisyon degistirince geçmiyorsa dr a sorabilirsin. Ama artik agrilar com normal bu haftalarda.
Niye dediniz ki sezeryan diye .Ben esime en bastan soyledim kimseye söyleme diye .Hos duramamis kvye demis ama asla yorum yapamaz. Yaparsa da cevabini alir .
Gozunuz aydin .Sonunda kavustunuz :))
Hmm anladm canm cok tesekkur ederim bende kanala mi giriyor acaba diye bi yandan oyle dusunup bi yandan da korkuyordum acikcasiAynisi bende oluyor cnm. Dr sordum bekledigimiz bir agri cocuk yerlesiyor oraya baski yapiyor dedi. Yani korkulacak bisey yok.
Neyseki kv yanımdaydı canim, uzun zamandır dşarı cıkmayınca başıma bunun geliceğni bilemezdim, bir dahaki sefere önlemi alip cıkarım tabi artik eşim beni yaya otobusle burakırsa.Ay çok geçmiş olsun canım ya yanında kimse yok muydu yalnız mıydın bayilirken duşmedin dmi , başına yigilanlari boş ver canım hamilesin hava da sıcak herkes üzülmüştür , biraz daha erken serin zamanda cikmaya çalış evden karnını da güzelce doyur bolca da su iç elinde hep su şişesi olsun dışardayken
Çok enterasanlar ya herşeyi onlar biliyor biz niye yaşıyorsak niye okuduysak zaten.. insan hastalık bu ne zaman gelceği belli olmaz der elinden geleni yapar yapamıyorsada susar oturur..Boş ver canım hepsi bir değişik sen bebeğini sağ salim doğur kendin ve bebeğin sağlıklı ve mutlu olun hangi doğum şekli sen ve bebeğin için emniyetli ise onu seçeceksin tabi kv'ye de "he he" de geç , biz de 10 gündür eşim kızım ve ben grip olduk ateşlendik kusduk iştahsız aç aç kaldık kaç gün , doktorlarda acillerde geçti günlerimiz şükür şimdi toparladık kv hiç geleyim de bakayım demedi önlerine bir bardak su koyayim demedi cumartesi düğüne gelmiş ordan geç çıkınca mecbur bize geldi dugun evi bize yakın diye girer girmez başladı beni fırçalamaya yok camlar açık uyuyormuşuz üstümüze ince giyiyormuşuz bu daha sırtına yelek giyiyormuş hiç camları açmiyormuş böyle yaparsak daha çok hasta olurmuşuz falan, bizim hastalığımız kızımın alerjisi tuttu doktor doktor gezdik gece gündüz ordan oraya koşturduk gece çocuğun başında beklerken üstü açık uyuya kalıp üşüttük çocuk da ateşliydi diye cami kapatmadik falan diyorum geç o bahaneleri diyor bana baktım bir şey anliycak gibi değil çocuğu uyutup ben de uyudum sabah da pek muhattap olmadım öğlene gitti zaten
ilk defa geliyor şöyle bi baktım iyi gibi bende yatak odasına geçtim uzanıyorumPeşinde dolanma canım bildiğin bir temizlikçi mi? Ben yatıp uyudum valla o temizledi. Ayakta duracak halim yoktu ki. Birşey sorunca tarif ettim çağırdı.
Yaprim canim gece doğdu bebişim iyi çok şükür 4 de girdim gece 2 de doğduDoğum yaptın mı ? Nasılsın bebeğin nasıl ne zaman oldu doğum ?
Masallah dahada iyi olsun. ALLAH şifa versin kuzuna sağlıcakla atlatirsiniz ameliyatida Allahin izniyleYavrum şükür iyi.2 kilo olmasını bekleyeceklermiş doktorların ortak kararı.1755 gr dı dün.insallah sıkıntısız atlatırız
Çok geçmiş olsun ben korkumdan 3-4haftadir hep eşimleyim tek markete bile çıkmıyorum dikkat et canimSagol canım ama gidemedim yolda bayılmışim otobus beklerken,
Ne zamanda beri ilk kez otobusle gitmek isdedim ondada bayıldım kendimi rezil etdim bir ayıldım herkes başıma yığılmış.
Eve geri geldik yarın gidicem muhtemel.
Bana da ilk geldi dün abla benimkisi doluydu ben normaldede hiç karışmam. Boşver biz hiç yapamayacağız şu halimizle iyi kötü yapar kadın yine. Sen uzan dinlen. :)ilk defa geliyor şöyle bi baktım iyi gibi bende yatak odasına geçtim uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?