2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah dahada iyi olsun. ALLAH şifa versin kuzuna sağlıcakla atlatirsiniz ameliyatida Allahin izniyle

Çok geçmiş olsun ben korkumdan 3-4haftadir hep eşimleyim tek markete bile çıkmıyorum dikkat et canim
Sagol canım artik arabasız evden cıkmam yanı bu korku bana yeter, eve gelir gelmezde kv hemen eşimi aradı zavalı şimdi kendini sucluyor kesin gelemiyorda arıyor nasıl olduğmu soruyor iyiyim diyorum kapatmak isdemiyor ama konuşmaya sözde bulamıyor. Sucluluk duyuyor.

Yaprim canim gece doğdu bebişim iyi çok şükür 4 de girdim gece 2 de doğdu
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Bana da ilk geldi dün abla benimkisi doluydu ben normaldede hiç karışmam. Boşver biz hiç yapamayacağız şu halimizle iyi kötü yapar kadın yine. Sen uzan dinlen. :)
aynen öyle canım valla en kötüsü bile 1000 kat iyi yapar bizden :) sözde görümcem gelecekti bu saat oldu yok onlarında düğün telaşı ne diyim

Selam kızlar, sabah kahvaltı sınrası nst ye gittim. Düne göre daha normaldi. Eve geri döndüm sil baştan bütün hazırlıkları yeni doğum tarihime göre ayarlıyorum. Hava da sıcak çok zor.

Esim geldi kizlar. Geldi yatti direk daha yeni uyandik anasi tv nin sesini hic yükseltmedi ve sigara icerken kapiyi kapatti direk
Ay canim numaracı isde 180 derece donmuş oglu geldiğinde bunlarla uğraşmak daha zor gercekden bide kocan kor olunca görmüyünce gerceği daha zor.

Çok geçmiş olsun. Yanında biri olmadan bir şeyleri halletme çabasını en iyi anlayanlardanım. Kendinizi çok zorlamayın yine de.

Gecmis olsun canim... hava cok sicak artik mumkun olduğunca yaya cikmamak lazim allahtan kv yanindaymis... dusunce bisey olmadi umarim?

Günaydın kızlar dün gece oğlumu aldım kucagima normal dogumla 2 de 3 temmuz .
Masallah allah anali babali büyütsün

Esim geldi kizlar. Geldi yatti direk daha yeni uyandik anasi tv nin sesini hic yükseltmedi ve sigara icerken kapiyi kapatti direk
insani delirtir yemin ederim e senn uyaninca havuz-gezmek-alosveris planin vardi anne artik yapabiliriz falan desen? Kocanin azcıktaolsa dikkatini cekmez mi aceba? Ne plani su son ayda diye?

Aynen canım oğlum hala küvözde 12 gün oldu daha iyi tabiki ama bizden ayrı hala35+5 doğdu
Cnm benm Allahim daha iyi etsin, geceleri kalkip sagsan aslinda sutun cogalir ama bu sut isi morallede alakali bisey, bol su icsen ve sut yapan seyleri denesen ki illa deniyorsundur ins artar sutun cnm guzel haberlerini bekliyoruz..

Kızlar şekerlerim geldi :) güzel geleceğinden şüphe ediyordum ama geldi çok şükür. Artık doğurabilirim son eksiğim de tamamlandı

Eklentiler

• 23B6E8C7-46E8-4BC5-B4CC-31C6A0ED8703.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73
  • EC7C22B1-E606-44EA-B01F-B0941DBDB753.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar merhaba

Birşey sormak istiyorum bu göğüs kremini nasıl sürüyorsunuz komple mi yoksa sadece ucuna mı benimde sağ göğsüm çok acıyo soldan yana şikayetim yok şükür

Kızlar merhaba

Birşey sormak istiyorum bu göğüs kremini nasıl sürüyorsunuz komple mi yoksa sadece ucuna mı benimde sağ göğsüm çok acıyo soldan yana şikayetim yok şükür
Cnm masaj yapmak iyi geliyor ozellikle dusta, ben yara oldugunda ucuna suruyordum sadece ama sonra mastit oldum, agridan sizidan duramadim birde ates yapiyordu her gece dusta masaj yapip bol sagarak atlattim

Çok geçmiş olsun. Yanında biri olmadan bir şeyleri halletme çabasını en iyi anlayanlardanım. Kendinizi çok zorlamayın yine de.

Geçmiş olsun canım , dikkat et kendine .
Teşekur ederim kızlar yanlız değildim neyseki kv yanimdaydi o sırada yencem de ordan geciyormuş görünce koştur koştur geldi kucağna bayılmişim düşmedim neyseki kim olduğnuda ayılınca anladım hala iyi sayilmam. Arada bayılacak gibi oluyorum nedeninide anlamadım bu gün bana noldu böyle.
Sanırım sıcakdan hep.

Tansiyonun mu düşüyor aceba? Olcturdun mu hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…