- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #52.421
Dogurmadim canim. Oglus tatbikat yapiyor. Geceki cigligima esim bebek geliyor diye firladiAyy ne çok sayfa birikmiş usenmeden okudum valla bı ara
Afilim92 dogurdu mu yoksa diye heyecan yaptım:) günlerimiz aynı çünkü
Rabbim herkese sağlıkla nasıp etsin
Kızlar doğumdan sonra göğüs pedi yada sütyen i hem göğüs yara olmasın hem de süt çabuk gelsin diye takmayin dediler
Kiz milana ne çok temizlik yapiyorsun masallah .Bebegin de senin gibi kipir kıpır olcak kesin.Dün ve bu gün baya detayli temizlik yapdım birde doğuma yakın yaparım, nerden geldiyse bu enerji? Oturdukdan sonra anladım ayaklarmın ağrısını. Baya yorulmuşum.
Bide dün fark etim uturduğumda karnim bacak arama değiyor karnim dülmüş gibi his ediyorum, kızım kanalamı yerlerşdi acaba?
Ama 40 haftasnı doldurup oyle gelsin lohusalığım aklima geldiğinde baya korkuyorum kızımda nerdeyse depresyona giriyordum.
Kimsenin beni anlamaması, baskısı, tavsıye gibi emirleri, kotu bir anne olduğmu soylemeleri, aklima geldikce bile kotu oluyorum.![]()
Benimkinin elleri yumruk oluyor ve disaridan yumurtanin yarisi gibi görünüyor .Esim dokununca hemen kayiyor baska yere.Yerim onun ellerini ya :) üstte tekmeleri altta böyle cızırtı gibi bişyler tarifide zor :) karnımız şeffaf olsada izlesek![]()
![]()
, nerden geldiyse bu enerji? Oturdukdan sonra anladım ayaklarmın ağrısını. Baya yorulmuşum.