2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her masadan önce 15dk memeye tutuyorum yavrum boş boş çekiyor öyle güzel çabalıyor ki. Dün denedim sağmayı kanadı hatta göğüslerim ama onada gelmedi.
Sütünün geleceğini düşün. Icinde süt olan tatlilar tüket. Rezene ,humana dene canim aklima bunlar geldi bir de hurma ye.

Nasılsın bugün ?

Sağol cnm yarın gidecem kontrole bakalım doktor ne diyecek hakkımızda hayırlısı artık

Kızımda testler sonraki randevumda yapılacaktı ancak dogum erken baslayinca hicbir test yapilmadan doguma alindim spinal sezeryan oldum makat gelis oldugu icin.

"Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim." duasını sabah üç kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez." Ben cok faydasini gordum canim tafsiye ederim

Günaydın kızlar.
Hızlıca okudum Doğum yapan varsa sağlıkla büyütsünler.
Ben taburcu olurken doktor bana
Humana still tea bir de lactamil yazmıştı. Günlük bunları içiyorum.
Kendim de pekmezli su yapıp içiyorum.

Göbek düştükten sonra batikonla sildim ben hafif iltihap vardı kurudu. Göbek düşmeden önce sizin gibi alkolle siliyordum
Forse düştü şimdi kızlar göbek bağı su kaynattim pamukla temizledim orayı şu an için kanama yok çok şükür takip edecem yarına olursa tekrar doktora alacam olmazsa almicam

Gerçi ben anne sütü de veriyorum. Sütün nasıl oldu çoğaldı mı? Acı elma yağı ayak altına sürmeyi denedinmi? Bi araştır istersen cnm
Sütüm aynı maalesef 10-15 arası bişey cikiyo ama artık sagamiyorum. Eşim evdeyken sagabilirim o saatlerde de uykudan bayılma haline geçiyorum kısır döngüye girdik. Acı elma yağını denemedim canım işe yarar mı ki gerçekten çocuğun ayağına sürdüğüm biseyle barsaga fayda sağlanır mi? Senin minik nasıl keyfi yerinde mi?

Seni istiyor demek ki sürekli kıyamam ya kimbilir neler hissediyor sana nasıl ihtiyac duyuyor.acaba sling mi kullansan kolik bebeklere de cok öneriyolar.senin için zor tabi tüm gun tasımak ama slingle cok rahat eden anneler var.kundak içinde o kitapta bebeğiniz istemez once kundagı cunku anlayamaz once diyor ama kundak yapıp kucagınıza alıp pış pış sesi ile birlikte yuruyun rahatladını goreceksiniz diyor.bende dr harvey karpun yalancısıyım valla canım.ama ben yengemden biliyorum artık anneler ole caresiz oluyorki herseyi deniyorlar.kuzucukda napsın ya kendini guvende hissetmek istiyor onun durumuda cok zor.Allah tez zamanda rahatlatsın yavrunu.

Aktarlarda olması lazım canım Allahım yardım etsin bize yaaEki Görüntüle 2166478
Sağol canım yarın bir bakayım ben aktara randevudan sonra. Aminn
Son randevuya gittiğinde istemedimi tahlil canım bana yazdı mesela hamgi tahlilleri istediğini bir dahaki randevuya aç gel dedi bunları yaptır dedi doğum için tahliller dedi bende yarın aç gitcem kan idrar vercem. Seninde salı ister belki

Canım benim tarihim senden önce ama benim dr da 16 sı demişti en son yarın kontrol var bakalım netleşir artık..
Seni bekletmeden alsa da olu canım 38 i bitirmişsin. Bebek inanılmaz rahatsız etmeye başladı beni, sıcaklarda çok kötü. Allah yardımcımız olsun hepsimizin.

1 2 ay önce ilk sezaryen demiştim tahlilleri yaparız demişti sonrasında normal istiyorum dedim tahlil vs hiç bişey demedi 38e girecem ister mi acaba ? Yoksa not aldım zaten söylycem. Üff tecrubesizlik ne zor ya ablam kardeşim yok tek kızım valla siz oldunuz hepiniz iyiki varsınız çok şey öğrendim, öğreniyorum

Az kilo almak daha sağlıklı canım cok fazla gibi gözükmesede +7 de kızımda kalma o yüzden veremem diye korkuyorum.

Günahı boynuna kaynoş olabilir mi ?

Kac ayda bitti sizin hatırlıyor musun? Sonra gerçekten uyuyacak mi bu çocuk? Gülüp kendi kendine vakit geçirebilecek mi
Biz anlamadığımız icin uzun surdu ama genelde 3 ay ile 6 ay arası degisiyde diyorlar biz eve çingene salıncağı kurmustuk en sonunda onda çok rahat uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…