- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.601
Noldu sancı mı var :) ?bugün düğün var ordan çıkıp gidermişiz :) şaka bi yana çok şiddetli değil ama bu da bi başlangıç
Görümcenin olunca mecbur görünmek lazım zaten kınada görenler ne işin var burda dedi :) bide şimdi evde tek olursam sıkıntı ulaşmam falan en azından orası kalabalık bişey olursa eşime ulaşmak daha kolay olur Azda oynasam tamamdır çabuk gelir belki :)))Dugune gitme bence :)
Hafiften yokluyor bel ve kasık ağrısı :)Noldu sancı mı var :) ?
Aman düğüne damga vurma da sakin sakin git gel .Bir de kendini oku nazara gelmeGörümcenin olunca mecbur görünmek lazım zaten kınada görenler ne işin var burda dedi :) bide şimdi evde tek olursam sıkıntı ulaşmam falan en azından orası kalabalık bişey olursa eşime ulaşmak daha kolay olur Azda oynasam tamamdır çabuk gelir belki :)))
inşallah bakalım okunmuş iğdesiz çıkmıyorum zaten kayınvalidem de kesin elinde nazar boncuğuyla gelir tak bunu diye :)Aman düğüne damga vurma da sakin sakin git gel .Bir de kendini oku nazara gelme
Denedim bir sürü mama bir tek hipp kaldı. Diğerleri hep kabız yaptı. Aptamil kullaniyorumKuzum mama gaz yapmış olabilir mi? Ben bebelac gold a geçtim, kaka yapması baya güzel maşallah. Dene istersen
Alkolu her yere suruyordum cnm sen kanamayı arttırır deyince sabah pamuğa sıktım biraz mikrop kalmasın diye kan olan yeri silmeye çalıştım silemedim tabi evet bez oraya deyip daha çok tahriş ediyor dediğin gibi kapatayım sargı bezi ile inşallah düşer bugün takip etmek daha kolay olur korkuyorum her açtığım zaman kan görmektenHenüz göbeği düşmediğinden o kısım taze kan olabilir resimde öyle gözüküyor. Ama başka akıntı ve kan sızıntısı yoksa düşmesini bekle canım, sargı bezi ile sadece kordon kısmına alkol sürebilirsin çok ufak parça kalmış. Bence sende takip et zaten sızıntı devam ederse doktora gösterirsin. Mikrop kapmasında...
Bir de bez oraya değmesin diye göbeği sargı bezinle sarıp kapatabilirsin ne kadar pratik olur tabii onu sen anlarsın canım
Bu salı gittıgımde sorcam cnm cok merak ettm ınsallah gebelıkden olan sylerdır sende sorsana olamı acıl sezeryanlık bsy oldgunda tahlıl olayını nasl yapıosunuz dıe aklında bı soru cıkmıs olur bnm bu hafta son kontrolum oldugu ıcın baya bı ıcımı dokcem gıbı glıorYa ben hiç bişy yaptırmadım normal istediğm için. Olaki acil sezaryene alınırsam bi sıkıntı çıkmaz inşallah korkuyorum valla sende de sonuçlar olması gerektiği gibi normal çıkmıştır inşallah.
Valla takvime kaydediyorum bir bir. Bunuda yazdm. Zaten son kontrollerimiz aklımızda bişey kalmasın.Bu salı gittıgımde sorcam cnm cok merak ettm ınsallah gebelıkden olan sylerdır sende sorsana olamı acıl sezeryanlık bsy oldgunda tahlıl olayını nasl yapıosunuz dıe aklında bı soru cıkmıs olur bnm bu hafta son kontrolum oldugu ıcın baya bı ıcımı dokcem gıbı glıor
İnşallah canım çok sağol. .Ben son zamanlarda duadan vs epey uzaklaşmıştım, özellikle nazar konusu anlamsız geliyordu. Ama böyle şeyler yaşayınca insan durumu sorgulamaya başlıyor. Allah çaresiz dertler vermesin de şu gebelik süresince biri bitti biri başladı, hiç böyle bir sürü problemin üst üste geldiği bir dönem olmamıştı hayatımda. Ayetel kürsi ve nazar duası o zamanben 12 gün kullandım kortizonlu hap. Korkarak içtim ama elimden gelen birşey yoktu ve 35.haftamdaydım. cildiye ve kadın doğum doktorum birşey olmaz iç dediler. Allaha emanet yavrularımız. Cildiye doktoru bana sadece bebeği irileştirir dedi. Ondan mı bilmiyorum ama bebek haftasına gore 300gram fazla çıkıyo ölçümde. İnşallah iyidir...
serenity16
çok çok geçmiş olsun canım. 9 ay gebelik süreci var ama işte o 9ayda neler oluyo neler. Ailevi, maddi manevi ve sağlıktan sınanıyoruz. Allah bundan geri koymasın. Nazar varsa şöyledir pis nefisli insanların gafleti çökmüştür üzerine buna inanırım bak. Belirli bildiğim bir dua yok canım, nazar duası oku hatta kolyesini bilekliğini vs takabilirsin evden çıkarken girerken her aklına geldğnde ayetel kürsi oku inşallah çarçabuk atlatırsın Rabbim şifanı versin doğumdan sonraya kalmaz inşallah.
Ruhumu okşuyor incedeeenn inceden :))) hadi hayırlısı olsun güzel haberler getir ♡♡♡♡Hafiften yokluyor bel ve kasık ağrısı :)
Naptın girdin mi nasılsınız ?Kimse yazmamış bana ama devam edeyim. Kalp atışları tekdüze gittiği için dr bebek sıkıntıda olabilşr dedi. Serum bağlıyken hareket ediyor serum yokken hareket etmiyor ve kalp atışları düzleşiyor. Sonuç olarak her an sezeryana girebilirim. Dularınızı bekliyoruz
Canım benim Allah sevdiği kulu kendinden uzaklaştığı zaman dert verip kendine çekermiş dua etsin istermiş o yüzden sende unuttuklarını hatırla hepimizin duaya ihtiyacı olduğu bi dönemdeyiz Rabbim şifanı versin inşallah oku oku üfle sağına soluna ve bi süre dışarı çıkma dinlen sıcak zaten.İnşallah canım çok sağol. .Ben son zamanlarda duadan vs epey uzaklaşmıştım, özellikle nazar konusu anlamsız geliyordu. Ama böyle şeyler yaşayınca insan durumu sorgulamaya başlıyor. Allah çaresiz dertler vermesin de şu gebelik süresince biri bitti biri başladı, hiç böyle bir sürü problemin üst üste geldiği bir dönem olmamıştı hayatımda. Ayetel kürsi ve nazar duası o zaman
Altını açınca uyanmiyor mu canım? Islak mendille silYine uyandıramadığım bi kızım var, yarım saat uğraştım eşim yeter artık çocuğu rahat bırak dedikorkuyorum hasta olacak diye
Her masadan önce 15dk memeye tutuyorum yavrum boş boş çekiyor öyle güzel çabalıyor ki. Dün denedim sağmayı kanadı hatta göğüslerim ama onada gelmedi.Canim bos da olsa surekli emzir ki beynine uyari gitsin .Bir de sağmayi denedin mi?
Sezeryan olup daha geç gelen olmuş mudur acaba. Kendimde sorun aramaya başladım o emdikçe ben ağlıyorum. Yavrum üstüne düşeni yapıyor benim elimden bir şey gelmiyor. Tavsiyelerin hepsini yapıyorum masajı daha sık yapayım bakalım gelir gelmez yazacağımBenimki gündüz 2 gögsümü tek seferde bitirir 2 saat aralıksız emer. Gece kalkamıyor çocuk canım uykuya düşkün muhtemelen.
Canım geçmiş olsun üstüste gelmiş herşey ama hepsi geçicek bebeğini kucağınıza aldığında. Tedaviye başlamabda iyi olmuş bebek etkilenmesin.
Benim eşimde açmadı ama kız diye değil gerek olmadı. Her açtığımda yanımdaydı izliyor. Bence açılmalı yarın bigün sen yokken hastayken babanın idare etmesi gereken şeyler bunlar bence canım .
Sıcak duş al canım gögsüne sıcak kompres yap ve sürekli emzir saat başı bile olabilir elbet gelecek o orda çıkmayı bekliyor
Sağol canım gazı var kesin de gazı yokken de ağlıyor uyum problemi de var söylediğin gibi yani. Kucağımda uyutuyorum yerine koyma hareketi yaparken uyanıp yine ağlıyor. Diyelim ki yerine koymayı başardım 2-3 dk sonra farkedip gene ağlıyor uyaniyor. Kundak yaptirmiyor elleri hep hareket etcek ama sarmalanmak da istiyor. Boynumda uyuyor sonra pozisyondan rahatsız olup uyanıyor daha düz yatirayim deyince yine ağlıyor. Bütün gece sarılarak uyuttum. Sabah 5 gibi gaz sancisi başladı ikinarak uyudu biraz biraz. O saatten beri kucağımda şuanda saat 1 e geliyor. Kolikse bile şiddetli kolik bu. Koligin belli saatleri oluyor galiba sonra susuyorlar. Bunun hiçbir saati yok... İnşallah söylediğin gibi 3 ayda biter. Anlatılmaz yaşanırCanım merhaba ben daha doğurmadım tecrübem yok ama benim yeğenimde boleydi ve 3 aydan sona düzeliyor.kolik oluyormus bazı bebekler aslında aglamasının sebebi gaz sancısı da dilmiş dünyaya ayak uydurmaya calısmasıymıs.hassas bebek diyorlar kolik bebeklere ilerki hayatlarında da duygusal zekaları cok yuksek oluyormus cok sevecen ve sevgi dolu oluyorlarmıs.ama işte bebeklikleri anneyi bole zorluyormus 3 ay.harvey karp mahallenin mutlu bebeği diye bi kitap var.orda baya anlatıyor yapılması gerekenleri.vaktinde yoktur ama bi bakabilirsen annenin yanında belki işine yarar.belki seninde bebeğin koliktir gaz diildir.kolik bizde de gaz sancısı gibi algılanıyo ama bu kitapta aslında bebeğin dunyaya uyum süreci olduğu anlatılmıs.hafifletmek için bikaç teknik var kitapta.bilmiyorum ki işine yarar mı.inşallah çabucak duzene girer hersey.
Kac ayda bitti sizin hatırlıyor musun? Sonra gerçekten uyuyacak mi bu çocuk? Gülüp kendi kendine vakit geçirebilecek miAynı benim buyuk oğlum gibi...Biz ilk olması sebebiyle anlamadik tabi çok çektirdi bize sağolsun))
Ama su an gerçeten duygusal zeka olarak merhamet sevecenlik hepsi mevcut oğlum daNasilYarDiyeyim sabretmeye çalış inan ki geçiyor Bak 12 yıl olmuş mesela bizimki büyüyeli
Göbek düştükten sonra batikonla sildim ben hafif iltihap vardı kurudu. Göbek düşmeden önce sizin gibi alkolle siliyordumAlkolu her yere suruyordum cnm sen kanamayı arttırır deyince sabah pamuğa sıktım biraz mikrop kalmasın diye kan olan yeri silmeye çalıştım silemedim tabi evet bez oraya deyip daha çok tahriş ediyor dediğin gibi kapatayım sargı bezi ile inşallah düşer bugün takip etmek daha kolay olur korkuyorum her açtığım zaman kan görmekten
Uyanmıyor canım. Normalde de altını açınca rahatlıyor sanki. Islak mendille silmeyi deniycem bakalım bu gece uyanmazsa.Altını açınca uyanmiyor mu canım? Islak mendille sil
Benim arkadaşımında 1 hafta gelmedi canım. Stresten uzak dur, bebeğini bedenini üzme elbet gelecek. Benimde normal doğum olmasına rağmen damla damla geldi şurda 1-2 gündür düzgün geliyor diyebilirim, bide ben geliyor sanıp farketmemiştim çocuk emiyor sanıyordum. Ağlamalarını gaza bağlamıştım. Bebeğim kilo vermiş 3.gün mamaya başladık ama şimdi yeni yeni düzeldi sayılır.Sezeryan olup daha geç gelen olmuş mudur acaba. Kendimde sorun aramaya başladım o emdikçe ben ağlıyorum. Yavrum üstüne düşeni yapıyor benim elimden bir şey gelmiyor. Tavsiyelerin hepsini yapıyorum masajı daha sık yapayım bakalım gelir gelmez yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?