2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dugune gitme bence :)
Görümcenin olunca mecbur görünmek lazım zaten kınada görenler ne işin var burda dedi :) bide şimdi evde tek olursam sıkıntı ulaşmam falan en azından orası kalabalık bişey olursa eşime ulaşmak daha kolay olur Azda oynasam tamamdır çabuk gelir belki :)))

Aman düğüne damga vurma da sakin sakin git gel .Bir de kendini oku nazara gelme

Alkolu her yere suruyordum cnm sen kanamayı arttırır deyince sabah pamuğa sıktım biraz mikrop kalmasın diye kan olan yeri silmeye çalıştım silemedim tabi evet bez oraya deyip daha çok tahriş ediyor dediğin gibi kapatayım sargı bezi ile inşallah düşer bugün takip etmek daha kolay olur korkuyorum her açtığım zaman kan görmekten

Bu salı gittıgımde sorcam cnm cok merak ettm ınsallah gebelıkden olan sylerdır sende sorsana olamı acıl sezeryanlık bsy oldgunda tahlıl olayını nasl yapıosunuz dıe aklında bı soru cıkmıs olur bnm bu hafta son kontrolum oldugu ıcın baya bı ıcımı dokcem gıbı glıor

Valla takvime kaydediyorum bir bir. Bunuda yazdm. Zaten son kontrollerimiz aklımızda bişey kalmasın.

İnşallah canım çok sağol. .Ben son zamanlarda duadan vs epey uzaklaşmıştım, özellikle nazar konusu anlamsız geliyordu. Ama böyle şeyler yaşayınca insan durumu sorgulamaya başlıyor. Allah çaresiz dertler vermesin de şu gebelik süresince biri bitti biri başladı, hiç böyle bir sürü problemin üst üste geldiği bir dönem olmamıştı hayatımda. Ayetel kürsi ve nazar duası o zaman

Naptın girdin mi nasılsınız ?

Canım benim Allah sevdiği kulu kendinden uzaklaştığı zaman dert verip kendine çekermiş dua etsin istermiş o yüzden sende unuttuklarını hatırla hepimizin duaya ihtiyacı olduğu bi dönemdeyiz Rabbim şifanı versin inşallah oku oku üfle sağına soluna ve bi süre dışarı çıkma dinlen sıcak zaten.

Sezeryan olup daha geç gelen olmuş mudur acaba. Kendimde sorun aramaya başladım o emdikçe ben ağlıyorum. Yavrum üstüne düşeni yapıyor benim elimden bir şey gelmiyor. Tavsiyelerin hepsini yapıyorum masajı daha sık yapayım bakalım gelir gelmez yazacağım

Sağol canım gazı var kesin de gazı yokken de ağlıyor uyum problemi de var söylediğin gibi yani. Kucağımda uyutuyorum yerine koyma hareketi yaparken uyanıp yine ağlıyor. Diyelim ki yerine koymayı başardım 2-3 dk sonra farkedip gene ağlıyor uyaniyor. Kundak yaptirmiyor elleri hep hareket etcek ama sarmalanmak da istiyor. Boynumda uyuyor sonra pozisyondan rahatsız olup uyanıyor daha düz yatirayim deyince yine ağlıyor. Bütün gece sarılarak uyuttum. Sabah 5 gibi gaz sancisi başladı ikinarak uyudu biraz biraz. O saatten beri kucağımda şuanda saat 1 e geliyor. Kolikse bile şiddetli kolik bu. Koligin belli saatleri oluyor galiba sonra susuyorlar. Bunun hiçbir saati yok... İnşallah söylediğin gibi 3 ayda biter. Anlatılmaz yaşanır

Kac ayda bitti sizin hatırlıyor musun? Sonra gerçekten uyuyacak mi bu çocuk? Gülüp kendi kendine vakit geçirebilecek mi

Göbek düştükten sonra batikonla sildim ben hafif iltihap vardı kurudu. Göbek düşmeden önce sizin gibi alkolle siliyordum

Altını açınca uyanmiyor mu canım? Islak mendille sil
Uyanmıyor canım. Normalde de altını açınca rahatlıyor sanki. Islak mendille silmeyi deniycem bakalım bu gece uyanmazsa.
Benim arkadaşımında 1 hafta gelmedi canım. Stresten uzak dur, bebeğini bedenini üzme elbet gelecek. Benimde normal doğum olmasına rağmen damla damla geldi şurda 1-2 gündür düzgün geliyor diyebilirim, bide ben geliyor sanıp farketmemiştim çocuk emiyor sanıyordum. Ağlamalarını gaza bağlamıştım. Bebeğim kilo vermiş 3.gün mamaya başladık ama şimdi yeni yeni düzeldi sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…