- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.581
Orkidem07 çıktı mesela :)Artik başlayın bir bir adınızı sıldırmeye.Günü gelen doğursun bekleme yapmayın hadı.
Tamam canım deneyeyim, çok sağol.Canım. Çok geçmiş oldu hamileyken görümce de geçirdi. Bol sakız cigne ve yüzünün o kısmına daima ilik havlu koy kaslar yumusasin eski haline gelmedi daha kolay oluyor.
Gunaydin canim agrilari daha yogun hissesiyorum ama hastaneye gidecek kadar olmadi daha tatlim bekliyorum
Özel birşey yapmadım hiç. Hamilelik öncesinde yediğim miktarlarda yiyorum, ondandır belki. Normalde tatlıyı çok severim, ilk 3-4 ay canım tatlı istemedi, sonradan yemeye başladım. Bu da biraz etkilemiş olabilir. Bir de fazla meyve de yiyen bir insan değilim. Senin kilon da hiç fazla değil bence.Ha ha 9 mu en son 11 dım şimdi 12-13 görmüşümdür. Nasıl yapıyorsunuz bu az kılo almayı allah aşkına soyleyın.
Sağol canım. Artık bol bol dua modunda olacağım hakikaten. Sağa sola da nazar boncuğu filan mı assam diyorum, hiç inanmasam da.serenity16 canım çok geçmiş olsun bazen üst üste geliyo işte sabredip dua edecez yapacak bişey yok
İnşallah canım çok sağol. Yamuk yumuk gülüyorum şu anda halime. Bebişimle olan ilk anlarımın fotoğrafları böyle çıkarsa fena olurserenity16 canim cok gecmis olsun insallah hemen atlatirsin ve bebegine kavusursun .
Teşekkür ederim, amin..Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin...
En başından ayın 14 üydü canım. Geçen hafta bebek hareketleri 3 gün azaldı. Doktor erkene alalım deyip 9 una çekti ve hergün nst ye gönderdi beni. Benim minnoş bir haftadır uslu durdu. Hareketleri normal su normal kalp atımı normal. Dün kontrolüm vardı adam artık dedi herşey normal niye alalım erken olanladığımız tarihi bekleyelim. Hergün nst ye girecem yine, çarşamba yine kontrol var. Bir aksilik olmazsa gününde alcak. Israr ettim al 9 unda değişme diye ama dedi bana niye erken alalım herşey yokundayken, küvöz riski de olabilir bir ihtimal, bebek gelişimini anne karnında tamamlasın dedi.
ben 12 gün kullandım kortizonlu hap. Korkarak içtim ama elimden gelen birşey yoktu ve 35.haftamdaydım. cildiye ve kadın doğum doktorum birşey olmaz iç dediler. Allaha emanet yavrularımız. Cildiye doktoru bana sadece bebeği irileştirir dedi. Ondan mı bilmiyorum ama bebek haftasına gore 300gram fazla çıkıyo ölçümde. İnşallah iyidir...Evet canım hemde 20. Haftadan itibaren yüz felci olmuştum martın 8 inde ve hala biraz var. Benim bebek çok küçük diye doğum doktorum ve kbb cılar kullanma dedi ama 36 ileriçbi tarih bi akraba olmuştu hamileyken kullandı ve geçti. Burdüki bi arkadaşa da doktoru vermiş kortizon kullandı sanırımZK_ASK idi. Yani ilaç kullanmayınca çok zor geçiyo 4,6 ayı buluyo ban doğururca sanırım gitcem bi daha doktora çünkü iki gözüm hala uyum içinde kapanmıyo. Çok lanet bişe. Doğum doktorun kullan dediyse kullan. Benimki kullanma demişti küçük old için
Yaa ben okadar ileri gittiğini bilmiyodumŞurada animasyon şeklinde gösteriyor. Bana 32. haftada yapmışlardı, elle oluyor.
Aynı benim buyuk oğlum gibi...Biz ilk olması sebebiyle anlamadik tabi çok çektirdi bize sağolsunCanım merhaba ben daha doğurmadım tecrübem yok ama benim yeğenimde boleydi ve 3 aydan sona düzeliyor.kolik oluyormus bazı bebekler aslında aglamasının sebebi gaz sancısı da dilmiş dünyaya ayak uydurmaya calısmasıymıs.hassas bebek diyorlar kolik bebeklere ilerki hayatlarında da duygusal zekaları cok yuksek oluyormus cok sevecen ve sevgi dolu oluyorlarmıs.ama işte bebeklikleri anneyi bole zorluyormus 3 ay.harvey karp mahallenin mutlu bebeği diye bi kitap var.orda baya anlatıyor yapılması gerekenleri.vaktinde yoktur ama bi bakabilirsen annenin yanında belki işine yarar.belki seninde bebeğin koliktir gaz diildir.kolik bizde de gaz sancısı gibi algılanıyo ama bu kitapta aslında bebeğin dunyaya uyum süreci olduğu anlatılmıs.hafifletmek için bikaç teknik var kitapta.bilmiyorum ki işine yarar mı.inşallah çabucak duzene girer hersey.
Aktarlarda olması lazım canım Allahım yardım etsin bize yaaAdaçayınıda dene istersen canım o da açılmayı sağlıyormuş. Amin inşallah hiç anlamadan çıkartıverelim :) duydum canım annemede hatırlatayım bakayım ama bizde yok nerden bulabiliriz ki acaba birde tam olarak nasıl yapılıyor
Hadi bakalim hissediyor musun ne zaman dogurcagini?Belim ve kasıklarım ağrıyor çok mutluyum
Nasıl oldun canım ?nst de bişi görünmüyor sanırım drum bişi yok tamam dio nst çıktısına bakınca.
Bende var kullanıcam Allah nasip ederse inşallah işe yararAktarlarda olması lazım canım Allahım yardım etsin bize yaaEki Görüntüle 2166478
bugün düğün var ordan çıkıp gidermişiz :) şaka bi yana çok şiddetli değil ama bu da bi başlangıçHadi bakalim hissediyor musun ne zaman dogurcagini?
Ya ben hiç bişy yaptırmadım normal istediğm için. Olaki acil sezaryene alınırsam bi sıkıntı çıkmaz inşallah korkuyorum valla sende de sonuçlar olması gerektiği gibi normal çıkmıştır inşallah.Sezeryan olan atkadaslar doktorum bana 36.haftamda anestezi için tahlıl ıstedı yaptım sonuc cıkmıs salı kontrolde gostercm ama merk ettıgım bıkac sey war anlayan olur mu foto cekıp atsam bırkac degerım yuksek we dusuk???
Dugune gitme bence :)bugün düğün var ordan çıkıp gidermişiz :) şaka bi yana çok şiddetli değil ama bu da bi başlangıç
İnşallah vesile olur kolay kolay doğururuz♡Bende var kullanıcam Allah nasip ederse inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?