2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ha ha 9 mu en son 11 dım şimdi 12-13 görmüşümdür. Nasıl yapıyorsunuz bu az kılo almayı allah aşkına soyleyın.
Özel birşey yapmadım hiç. Hamilelik öncesinde yediğim miktarlarda yiyorum, ondandır belki. Normalde tatlıyı çok severim, ilk 3-4 ay canım tatlı istemedi, sonradan yemeye başladım. Bu da biraz etkilemiş olabilir. Bir de fazla meyve de yiyen bir insan değilim. Senin kilon da hiç fazla değil bence.

serenity16 canim cok gecmis olsun insallah hemen atlatirsin ve bebegine kavusursun .
İnşallah canım çok sağol. Yamuk yumuk gülüyorum şu anda halime. Bebişimle olan ilk anlarımın fotoğrafları böyle çıkarsa fena olur Herşey bir yana ona birşey olmasın, asıl duam o.

Canım benim tarihim senden önce ama benim dr da 16 sı demişti en son yarın kontrol var bakalım netleşir artık..

ben 12 gün kullandım kortizonlu hap. Korkarak içtim ama elimden gelen birşey yoktu ve 35.haftamdaydım. cildiye ve kadın doğum doktorum birşey olmaz iç dediler. Allaha emanet yavrularımız. Cildiye doktoru bana sadece bebeği irileştirir dedi. Ondan mı bilmiyorum ama bebek haftasına gore 300gram fazla çıkıyo ölçümde. İnşallah iyidir...

serenity16
çok çok geçmiş olsun canım. 9 ay gebelik süreci var ama işte o 9ayda neler oluyo neler. Ailevi, maddi manevi ve sağlıktan sınanıyoruz. Allah bundan geri koymasın. Nazar varsa şöyledir pis nefisli insanların gafleti çökmüştür üzerine buna inanırım bak. Belirli bildiğim bir dua yok canım, nazar duası oku hatta kolyesini bilekliğini vs takabilirsin evden çıkarken girerken her aklına geldğnde ayetel kürsi oku inşallah çarçabuk atlatırsın Rabbim şifanı versin doğumdan sonraya kalmaz inşallah.

Aynı benim buyuk oğlum gibi...Biz ilk olması sebebiyle anlamadik tabi çok çektirdi bize sağolsun ))
Ama su an gerçeten duygusal zeka olarak merhamet sevecenlik hepsi mevcut oğlum da @Kizilcik123 sabretmeye çalış inan ki geçiyor Bak 12 yıl olmuş mesela bizimki büyüyeli

Aktarlarda olması lazım canım Allahım yardım etsin bize yaa

Ya ben hiç bişy yaptırmadım normal istediğm için. Olaki acil sezaryene alınırsam bi sıkıntı çıkmaz inşallah korkuyorum valla sende de sonuçlar olması gerektiği gibi normal çıkmıştır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…