- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.681
Ay canım ya bas ağrısına başına nane yagi sur iyi gelir belki kemdini bol bol oku. Sinüzit tarzı bas agrisiysa papatya çayı bugusu çok iyi geliyor. Kayınvalide alnına patatesi soyup 3 e böler tülbentle alnına bağlar yatar onun bas ağrısına iyi geliyormus . inan aklıma başka gelmiyorBenim doğum biraz farklıydı canım sabahtan geceye kadar suni sancı falan verildi sonrasında hem spinal hem de genel anestezi oldum ama o saydıklarının hiç biri tesir etmiyor bana canım yarın çocuğu kontrole götürmemiz lazım nasıl dışarı cikcam hiç bilmiyorum başka çözüm yolu var mı sırt ve baş ağrısı için özellikle her türlü öneriye açığım çok çaresizim ayrıca doktorumdan nefret ediyorum bütün dünyaya bunu haykırarak söylemek istiyorum onca ay beğendiğim doktorumun içinden canavar çıkmıştı resmen adam kişilik bölünmesi falan mı yaşıyor anlayamadım eşim az daha dövecekti onu
Odaya geldıgınde de mı kan almadılar demekkı okadr rısklı bsey degıl snucta bırcok acıl sezeryan oluor kan beklenmeden yapılan fazlada dusunup takmamak gerekıor olcagı warsa hersey olur Allaha emanetız hepımız
36. Haftada 2800 dü. Çok iri olmıcak sanırım, iç karnımda geniş olabilirEn son kacıncı haftasında kac kıloydu? Birde kız göbeği kucuk olur canım.
Canım ınstagram da ebeayşe var gazlı bebeğin karnını bacağına yapıştırıp salladığı bir videosu var izleme imlanın varsa bi deneyebilirsin gaz sancısına çok iyi geldiğini söylüyor ..benim oğlumda beyaz gürültü dinler dizlerimizde sallar uyuturduk kolik müziklerine de bak rahatlamasına yardımcı oluyorZeytinyağı da deniyim canım. Yok klima altında yatırmıyorum. Klimamız yok zaten. Sapka eldiven çorap giydiriyorum. Doyduğuna eminim çünkü beni emiyor bide üstüne mama verdim açtır belki diye mamayı çıkartıyor. Benide emerken sürekli emmiyor zaten gögsüm ağzında kalsın istiyor sadece. Arada iç çekiyor hıçkırıyor emerken. 2-3 saat gögsümde tuttum öyle sakinleşti. Zaten açken böyle gerinmiyor ağzıyla aranıyor sürekli.
Yarın sabah kontrolümüz var canım kontrol ederler. Gerçekten anne olmak farklı ve zormuş.
Canım benimde o haftalarda o kilodaydı ki normal zaten bebeğin doğum kilosunu standartta 3200 3500 bekliyorlar. Ki 2500 üzeri bir bebek yeterli kiloda doktorlara göre. Fazla kilolu doğması çok iyi birşey değil. Bebek insülin ayarlamada sorun yaşayaniliyor kilolu doğunca gibi gibi hepsinde olmaz tabiki ama olabiliyor. Gayet standarda uygun bebişin. Benim salı doğum olacak cuma doktorum kilosunu bile ölçmedi. Herşey iyiydi 9 aydır kilosu da yeterli doğum için 3 gün sonra gerçek kilosunu öğreniriz boşver dedi bende takmadım. Standarda uygun olması sağlıklı olması yeterli.36. Haftada 2800 dü. Çok iri olmıcak sanırım, iç karnımda geniş olabilir
Bencede 3 kilo yeter bebek için çok kilolu olması istemem ama bazen yanlış ölçüyorlar kilosunu hepten az çıkarsa bakımı belki zor olabilir, sağlıklı sıhatli kuçağımıza alalım inşş :)Canım benimde o haftalarda o kilodaydı ki normal zaten bebeğin doğum kilosunu standartta 3200 3500 bekliyorlar. Ki 2500 üzeri bir bebek yeterli kiloda doktorlara göre. Fazla kilolu doğması çok iyi birşey değil. Bebek insülin ayarlamada sorun yaşayaniliyor kilolu doğunca gibi gibi hepsinde olmaz tabiki ama olabiliyor. Gayet standarda uygun bebişin. Benim salı doğum olacak cuma doktorum kilosunu bile ölçmedi. Herşey iyiydi 9 aydır kilosu da yeterli doğum için 3 gün sonra gerçek kilosunu öğreniriz boşver dedi bende takmadım. Standarda uygun olması sağlıklı olması yeterli.
aynı şey canım ikisi deYa meryemana otuda var fatmaana da mı varmış ikisi farklı mı acaba bende meryem var fatma ana da alsam mı aynı mı :)))
Su hamile kadinlarin karnina ellemek nedir ya en uyuz oldugum sey. Benim de dun kuaforum elledi. O kadar sinir bozucu kiBugün rüyamda çocuğum kucağımda biberonla mama veriyorum sonra diyorum ki anam beni mahvetcek :))) sonra sütümü yüzüne fışkırtıp emziriyodm çocumu, pamuk gibi bembeyaz güzel suratlı birşeydi çok eğlenceliiii :)))
Bugün eksikler için alıyverişe çıktık mağazada kadınlar şaşırdı 38 haftalık olduğuma karnım cok küçükmüş bide elledi göbeğime uyuz oldum, bikadında hamile 7 aylık kocamandı karnı benimki kadar. İnşş bebiş çok zayıf olmaz
Belki sonrasında ılac gerektırcek bsye ıhtyc warmı dıe mı alındı acaba bılemedmAynen oyle takılmamak lazim. Benim dogum sonrasi dikis sirasinda kan alindi benden sonrasinda bakmak icin sanirim bilemedim :)
Bence iki çocuk peşinde kesin verirsinAz kilo almak daha sağlıklı canım cok fazla gibi gözükmesede +7 de kızımda kalma o yüzden veremem diye korkuyorum.
Mrb kizlar. 40+1 olduk ama hala dogum yapmadim. 2 cm aciklik varmis ama duzenli sanci yok ne yapabilirim sanci baslatmak icin.
Stres ve üzüntüden olabilir bence de. Senin azalmış anladığım kadarıyla . Benim şu anda epey kötü durumda. Yemek yerken zorlanıyorum. Gece gündüz bi göz yarım açık, bi sulanıyor bi yanıyor, net göremiyorum falan. Allah ikimize de şifa versin ne diyelimSağol canım ivet bende hemen iyileşiyim istiyorm korkuyorum valla göz kapağım böyle kalcak diye birisi geriden geliyor, sanırım stres ve sıkıntıdan bizim felcimiz
Hayır canim bebeğnin maşallahı var, boydan eski kilonla ve iç karnınla allakalı.36. Haftada 2800 dü. Çok iri olmıcak sanırım, iç karnımda geniş olabilir
Bencede bu kizim kadar haraketli bir kız olsa eririm yada stresden yedikce yerim 2 sınden biri ortası yok.Bence iki çocuk peşinde kesin verirsin
Canım İnan ki ya çekememezlikten ya cahillikten kafana takmaya değmez. Ben de benzer şeylerle karşılaşıyorum. Artık takılmıyorum. Cahil herşeyi bilirim sanır ya boş boş konuşuyorlar.Kızlar konu çok alakasız ama acaip sinir oldum artık. Burda ailemden kimse yok bi kuzenim var. 2 yıllık mezun daha bikaç yıldır çalışıyor bi büroda ne olduğunu söylemeyeyim anlar görür belki daha öncelerde de ara ara ücretli öğrt olarak çalıştı. Biz eşimle mühendisiz ayrıca benim formasyonum var ve teknik öğretmenim ve uzmanım farklı yükseklerim de var. Eşim de yurtdışı yurtiçi projelerde çalışan başarılı bir mühendis.Dil de biliyorum.Özel sektörde çalılıyorum ara ara ama şansım hiç işten yana iyi gitmedi. Çok donanımlı olmama rağmen çalıştığım pızisyonlara fazla geldi donanımım beni tatmin etmedi patronlarım benden vasıfsız kaldı falan. Ama hiç oes etmedim sürekli çabalıyorum yeni sektörler seçenek oluşturuyorum ama olmadı mı olmıyor malesefbunlar çocukları da dahil sürekli beni görünce sen ne zaman çalıştın teyze. Sen hayatında çalıloyor muydun? Yok maaş beğenmiyorsun diploman varsa var asgariyle başla. Maaş değil ki benim konum. İş tatmimi donanımımı karşılamaması işin ve ücretin gibi şeyler. Ama sürekli beni aşağılamaya çalışıyorkar ki benim en hassas konum bu hayattaki. Artık sabrım kalmadı. Kalbini de kırmak istemiyorum ama sürekli bana konuşuyor. Ha diyorki ücretli öğretmenler kadroya alınıyormuş bu sene çalışma şartını yapsaymış gircekmiş kesin o da. İşte diyemiyorsun ki senin hangi lisans kpss eğitim bilimleri sınavı hakkın var da ordan istenen puanı aldın 2yıllık diplomanla diyemiyorsun. Artık bana gına geldi bunlardan. Kalplerini kırsam annem hemen aman onlar ne diyorsa desin bilmem ne diyor nerdeyse onları tutcak. Büyütüyorum konuyu çünkü hayatta herkesin en çok takıldığı bişey vardır bende buna takılıyorum üzülüyorum kendim için. İnsanlar ne kadar kendini bilmez. Halbuki ben aşağılasam hepsini ben aşağılarım eşimle ama işte biz insanız. Dertleşmek istedim sizinle sadece. Kimse anlamıyor çünkü
Benimde sancim devamli degil yoksa uzun suredir sanci cekiyorum ama duzenli gelmiyorBenimde yarın 40 ım bitiyor. Bol bol hurma ve adaçayı sancıyı ve açılmayı sağlıyormuş. İki gündür 10-15 hurma yiyip adaçayı içiyorum evet sancı yapıyor ama düzenli değil hala
1 2 ay önce ilk sezaryen demiştim tahlilleri yaparız demişti sonrasında normal istiyorum dedim tahlil vs hiç bişey demedi 38e girecem ister mi acaba ? Yoksa not aldım zaten söylycem. Üff tecrubesizlik ne zor ya ablam kardeşim yok tek kızım valla siz oldunuz hepiniz iyiki varsınız çok şey öğrendim, öğreniyorum
Hiç bilmiyorum ki bende canım ya ama bizim doktorla ne sezaryen konuşması ne de normal doğum konuşması geçti hatt doğum hakkında ne zaman konuşcaz 37 de mi dedim yok hayır 38 dedi 38 de geldiğinde çatı muayenesi yapıcam dedi birde bu tahlilleri yaptır dedi kağıt verdi doğum için dedi.Normal doğum içinde yapıyolar dimi test vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?