2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım ya bas ağrısına başına nane yagi sur iyi gelir belki kemdini bol bol oku. Sinüzit tarzı bas agrisiysa papatya çayı bugusu çok iyi geliyor. Kayınvalide alnına patatesi soyup 3 e böler tülbentle alnına bağlar yatar onun bas ağrısına iyi geliyormus . inan aklıma başka gelmiyor
Aaa birde görümce de spinal oldu onadr u bas agrin fazla olursa enerji içeceği iç demiş. O 2/3 gün içti iyi geldi demişti.

Aynen oyle takılmamak lazim. Benim dogum sonrasi dikis sirasinda kan alindi benden sonrasinda bakmak icin sanirim bilemedim :)

Canım ınstagram da ebeayşe var gazlı bebeğin karnını bacağına yapıştırıp salladığı bir videosu var izleme imlanın varsa bi deneyebilirsin gaz sancısına çok iyi geldiğini söylüyor ..benim oğlumda beyaz gürültü dinler dizlerimizde sallar uyuturduk kolik müziklerine de bak rahatlamasına yardımcı oluyor

36. Haftada 2800 dü. Çok iri olmıcak sanırım, iç karnımda geniş olabilir
Canım benimde o haftalarda o kilodaydı ki normal zaten bebeğin doğum kilosunu standartta 3200 3500 bekliyorlar. Ki 2500 üzeri bir bebek yeterli kiloda doktorlara göre. Fazla kilolu doğması çok iyi birşey değil. Bebek insülin ayarlamada sorun yaşayaniliyor kilolu doğunca gibi gibi hepsinde olmaz tabiki ama olabiliyor. Gayet standarda uygun bebişin. Benim salı doğum olacak cuma doktorum kilosunu bile ölçmedi. Herşey iyiydi 9 aydır kilosu da yeterli doğum için 3 gün sonra gerçek kilosunu öğreniriz boşver dedi bende takmadım. Standarda uygun olması sağlıklı olması yeterli.

Bencede 3 kilo yeter bebek için çok kilolu olması istemem ama bazen yanlış ölçüyorlar kilosunu hepten az çıkarsa bakımı belki zor olabilir, sağlıklı sıhatli kuçağımıza alalım inşş :)

Su hamile kadinlarin karnina ellemek nedir ya en uyuz oldugum sey. Benim de dun kuaforum elledi. O kadar sinir bozucu ki

Mrb kizlar. 40+1 olduk ama hala dogum yapmadim. 2 cm aciklik varmis ama duzenli sanci yok ne yapabilirim sanci baslatmak icin.

Benimde yarın 40 ım bitiyor. Bol bol hurma ve adaçayı sancıyı ve açılmayı sağlıyormuş. İki gündür 10-15 hurma yiyip adaçayı içiyorum evet sancı yapıyor ama düzenli değil hala

Sağol canım ivet bende hemen iyileşiyim istiyorm korkuyorum valla göz kapağım böyle kalcak diye birisi geriden geliyor, sanırım stres ve sıkıntıdan bizim felcimiz
Stres ve üzüntüden olabilir bence de. Senin azalmış anladığım kadarıyla . Benim şu anda epey kötü durumda. Yemek yerken zorlanıyorum. Gece gündüz bi göz yarım açık, bi sulanıyor bi yanıyor, net göremiyorum falan. Allah ikimize de şifa versin ne diyelim

Canım İnan ki ya çekememezlikten ya cahillikten kafana takmaya değmez. Ben de benzer şeylerle karşılaşıyorum. Artık takılmıyorum. Cahil herşeyi bilirim sanır ya boş boş konuşuyorlar.

Normal doğum içinde yapıyolar dimi test vs
Hiç bilmiyorum ki bende canım ya ama bizim doktorla ne sezaryen konuşması ne de normal doğum konuşması geçti hatt doğum hakkında ne zaman konuşcaz 37 de mi dedim yok hayır 38 dedi 38 de geldiğinde çatı muayenesi yapıcam dedi birde bu tahlilleri yaptır dedi kağıt verdi doğum için dedi.

Kızlar bu park yatağa pamuktan yatak aldm onun fermuarlı kılıfı var fakat su geçirme öz. varmı bilmilorum sizce ona alez almalı mıyım kakalar alta geçer mi? Okadar para verdik yatak yalan olmasın kraftın pamuk yatağını aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…