2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende park yatak aldım kraftın ama kızım sevmedi şimdilik el beşiğindeyiz onu pek deneyimleyemedim..ilerde kullanmaya çalışıcam tekrar.bende içine yatak aldım geçireceğini sanmam ama pahalı bişiyse alez mantıklı olur

Canım bi tane boyle zorken ikinciAllah yardımcısı olsun.swnde görücen yakında☺
Cok tatlilar bir o kadar da uslular masallah sübhanallah .Insallah bizimkiler de oyle olur.Burda dogum yapanlarla konusuyoruz .Tecrubelerini aktariyorlar sagolsunlar. Ama canli gormek bana cok iyi geldi .Annenin hareketlerini gozlemledim yürüyebiliyor mu egilip doğrulabiliyor mu ,agrisi sizisi var mi hepsini konustuk .Doktorlarimiz da ayni olunca icime su serpildi gercekten .

Sol çene kemiği kulağımın önü falan çok ağrıyo yemek yiyemiyorum ağzımı açamıyorum, çiğneyemiyorum. Açlıktan ölecem nerdeyse Ne oldu böyle anlamadım, sanki geçenlerde biri daha buna benzer birşey yazmıştı ama kimdi hatırlayamadım. Parol içtim sıfır fayda. Ne yapabilirim yaşayan varmı daha önce? Hamilelikte olabiliyo diye yazmışlar.

Kızlar dün spinal anestezi ile doğum yapmış tecrubeli bir anne olarak sizlere bikaç şey söylemek istyrm. Dün ameliyattan çıktığmda kuş gibiydm ne ağrı ne sızı bebeğimde kollarımda ohh miss.. geceyide güzel geçirdm hiç uykum gelmedi oğlumu izledm iki saatte bir memeye vermeye çalıştım sütüm damla damla olduğundan mama takviyesi yaptık kaşıkla.. sabah oldu herşey harika gidiyor doktrm geldi muayene etti ve gaz çıkarıp çıkarmadığımı sordu. Akşam okadar yürümeme rağmen gaz çıkmamştı sabah çıkar nasılsa diye üstelemedim. Hayır çıkarmadm henüz diyince lavman yapalım rahatlarsn dedi gönülsüzce tamam dedim. Hernyse oda gayet başarılı geçti ve öğle saatlerinde taburcu oldum.. eve bir geldm ki ağrı kesicilerin etkisi bitmşti benm karnım daha ilk saatten yine taş gibi gaz dolmuştu çaylar yürüyüşler asla bir azalma yok. Ve müthiş bir omuz ağrısı yaşıyrum onuda anesteziye bağlıyrm. Spinal anestezide 45 derecelk açıyla yatmak şart ben biara unutup 2 dakika düz yattm ve o beni mahvetti hemen omzumda ağrı başladı. Resmen bugün ağlıyrum ağrıdan. Ve enterasan olan ben ağlarken oğlumda ağlıyor sanki hissedyr o sancıyı, uykuda bile olsa başlıyor ağlamaya.. halen omuz ve gaz sancısı yaşıyrm kimseyi korkutmak değil niyetim. Ama siz siz olun ben iyiyim yaa diyip kahramanlık yapmayın sakın ama sakın spinalden sonra düz yatmayın.. herkese bebişleryle mutlu akşamlar..

İzlerim canım tabi sağol. Göbeği düşmediği için her hareketi yapamıyorum ama aklımda bulunsun. Bizde sabahtan beri müzik dinliyoruz bakalım

Bollll sade nesafe içmelisiniz kafein olmadan atamıyor vücut o ilaci dogumdan hemen sonra içmen gerekiyordu hemsireleh söylemedi mi sen bol miktarda bitter çikolata sade nesafe ve çok su icersen Allah'ın izniyle atarsin bebegin hayırlı olsun sanada çok geçmiş olsun darisi başımıza

Anlıyorum cnm, süt sağmak benim içinde işkence.

Ben acı elma yağını 4 torunu olan teyzzemden duydum. Ben aldım, kullandım ama bizde henüz gaz problemi oluşmadı o yüzden bi şey diyemeyeceğim.

Benim minik iyi canım, sarılığı atlattık şükür, gezmeye bile gittil bugün :) sende annene gidince biraz dinlenirsin umarım, paşan da sakinleşir..

Hamilelikten olduğunu bilmiyordum ama o kabusu 2 hafta onceben de yasadim .Esnerken agzima kasik götürürken çenem kitleniyordu .Sol taraf fenaydi .Hatta kütleme sesini esim bile duyuyordu karsimda otururken.Bir gun canim ekmek arasi bisey cekti .Gittik tabii ben unuttum çenemi ilk lokmada kaldim oylece cok kötüydü Ben bastırarak masaj yaparak ve sakiz cigneyerek atlattim .Gecmis olsun
Insallah hemen gecer canim yaa .Aglama hisseder tabii. Nasil icindeyken tum duygulari ortak yasadiniz .Simdi de oyle .

Canım ben 2 açıklığım varken yürüyebildiğim kadar yürüdüm..egzersiz yaptım öbür güne doğurdum ama kişiye göre değişebilir ya
Benim de doktorum geçen çarşamba günü 2 cm açılman var dedi düzensiz sancılarımın dışında bişey olmuyor bende bol bol hareket ediyorum ama yok olmuyor sinirlerim çok bozuk iki gündür

Kimyonu sıcak suya 1 çay kaşığı kadar koy dibe cokunce çay kaşığı ucu ile bebeğine 1 damla da olsa ver geri kalanı kendin iç faydasini görürsün ben 2.oglumda gaz 9lmasin diye neler yaptım ilk oglum kolik ti ve cokgazliydi çok çekmiştim ikincide bütün onlemlerimi aldim elhamdülillah ise yaradı

Galiba bende sıkıyorum dişlerimi farkında olmadan. Tek taraflı ama kulağımın ön tarafına vuruyo birşey çiğnemeye çalışırken. Ne kadar sürede geçti canım seninki?
Doktor mu önerdi masaj ve sakız çiğnemeyi canım ne kadar sürede geçti?

Daha tam gecmedi aslinda bazen esnerken kütlüyor .Ama surekli degil .Hayir cene kaslarim calissin diye sakiz cignedim .Kendim buldum çözümü. Sakiz çiğnerken de oluyordu ama çiğnedikçe açildi benimki.

6 ay kadar terapi gördüm canım birde dişçide bir kalıp yaptırdım gece uyurken dişlerimi skmım diye. Plastik bir kalıp her gece onu taktım uyurken diş ölçülerini alıp slikondan kalıp yapıyorlar. Sakız çiğnemek kesinlikle yasaklandı bana çekirdek yasaklandı yemek yerken bile dikkatli çiğniyordum.

Agri kesici olayinda aynini yasadim. Agri kesicili serumlar takiliyken tam bir aslandim. Oo bak ne guzel yurudum isterseniz koridorda gezelim, bu sezeryan da cok kolaymis amma abartiyo kadinlar modundaydim. Serumlar bi bitti hemsireden parol dilenmeye basladim kiz 4de verebilirim diyo ben 3de versen olmaz mi diye pazarlik yapiyodum.

Seninde mi sezeryan olacak canım

Kızlar bebek 3 saatdir durmaksızın hareketli. Yarım saat oldu yatalı durulmıyor. Artık canımı bayağı acıtmaya başladı. Korkmaya başladım bayağı. Bişey de yiyip içmeden farklı gelsin de bu enerjiyi alsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…