- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.721
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir çok mesaj birikmiş bikaç gündür telefonu elime bile alamıyorum
Henüz Doğum yapmamış arkadaşlarda umarım sağlıkla kavuşurlar bebişlerine yapmış olup kaçırdığım varsa da güle güle büyütsünler inşallah
sonsuzzz canım depresyon böyle bişi ama kısa zamanda geçecek inşallah benim üçüncü olmasına rağmen İnan bende de var o söylediklerinden evde oturup hep aynı şeyleri yapmaktan gına geldi çok şükür yarın 20 günlük oluyo artık dışarı çıkabilirim hep kendimi 20 günlük olsun bi diye şartlamıştım hep aynı işler bebekte emzir alt değiştir yıka sürekli aynı döngü sıkıyor insanı doğal olarak ama geçecek diyerek sabır çekin en güzeli
Ayy bizim ikinci insallahBenimde diş tedavisi olmam lazımdı canım hamilelikte hergün ağlamıştım ama erteliycem en azından 40ı çıksın böylr durmuyor ne yazık ki
Evet canım ilk çocuğum annem yanımda. Şimdiden düşünüyorum o gidince napıcam diye ikimiz yetemiyoruz çocuğa bi o koşuyor bi ben. Gaz sıkıntımız var çıkartıyor ama bitmiyor hep sancı çekiyor bide kakasını 4 gündür yapmıyor doktor normal bebekler kabız olmaz diyor ama inanasım gelmiyor artık.
Maşallah kv ye benimkide gelse yapar ama görümcem ile aynı haftalarda doğum yapıcazNormalde bende çok severim evde oturmayı ama benim 2 numara 3.5 yaşında ve beni mahvediyor abimiz sürekli bebişin yanında çünkü ne yapacağını kestiremiyoruz istekleri hiç bitmiyor ev sürekli dağınık haldeki ben temizlik hastası biriyim evi sürekli dağınık görmek beni inanılmaz rahatsız ediyor ben topluyorum o dağıtıyor nasıl olacak bilmiyorum
Herkes kv den şikayetçi bende annemden saolsun kv 15 gün bendeydi her işimi yaptı ben sadece bebişler ilgilendim bir işe elime sürmedim ama annem şu 20 günde sadece 3 defa geldi oda ya akşam yada haftasonu eşin yanındayken geldi sinir oluyorum bi insan kızına nasıl bu kadar uzak olur sözde bende kalacaktı yardım edecekti ama hepsi fos allah kv demden razı olsun kadın gık demedi
Ultrasonda görünüyor mu bu durum yaKızlar ultrasonda yoğunluğum çıktı bebeğin kakasından şüphelendi doktor yatılımı verdi dualarınızı bekliyorum
Kızlar kaç dk emiyor bebişleriniz??
Benimki en fazla 10dk emiyor uyuyor. 5-10dk uyanık tutmaya çalışıyorum ya da çenesine burnuna dokunup uyarıyorum filan ama iki emiyor bi duruyor. Verimli olmuyır böyle de. Yatağa koyuyorum En fazla yarım saate kalmadan geri açıyor gözleri ve ağzıyla aranıyor. Dün sürekli bu döngüdeydik delirdim artık. Mama verdik 30cc 2-2,5 saat uyudu rahatça. Sürekli böyle mi yapıcam sütümü bitirmiyor oğlum hala geliyor süt benden. Ne yapcam bilmiyorum fikri olan var mı?
bende mecbur birakmstm sutumu sagip biberone koydum uyaninca annem onu verdi oyleden sakin kalabilmistiBen de benzer durumdayım hamilelik boyunca ertelediğimiz acil diş tedavilerim var dişçiye nasıl gideceğim Kara kara düşünüyorum Çünkü uyandığında ve ağlamaya başladığında benim dışımdaki hiç bi yerde sakinleşmiyor bu konuda tavsiye olan var mı en azından bi kaç saatliğine annesiz nasıl sakin durur bebekler
bebeğini sag sağlim kucağına aldın ya cekilenleri düşünme ,hayırlı olsun cnmDoğurdum arkadaşlar ben de çok şükür.. notmal doğdu kızım ama neler çektim neler..
Güle güle büyüsün bebiş :)Günaydın kızlar biz 15 günlük olduk
Amin teşekkür ederimmmGüle güle büyüsün bebiş :)
Net anlaşılmıyormuş ama bulanıklık vardı uçuşan birşeyler vardı ben de gördüm bu bebeğin dökülen tüyleri veya kakası olabilirmiş. Benim günüm geçtiği için doktor riske atmak istemedi kakası ise ve yerse sağlık sorunu olabilir dedi. O sebeple yatışımı verdi. Önce suni sancı verecekler inşallah kolaylıkla atlatırım. Dualarını bekliyorum hepinizdenUltrasonda görünüyor mu bu durum ya
Bi haftalıkken hastane yazdı aldık cnmBuarada kizlar bebeklerinize vitamin vermeye basladinizmi 15gunden itibaren basla demislerdi aile hekimligide dvit-3vermisti siz basladnzmi kullanmaya basladysanz bunumu kullaniyosunuz sizlerde
hamil kaldığım haftadan itibaren 38 hafta oluyor fakat kilosundan dolayı haftası küçük kalıyor.hamile kaldığım haftaya göre doğması gerektiğini sölüo.özeldeki ne dicek bakalımBeklemekle iyi yapmışsın, 38 de dolmuş olmuyor ki nasıl hesap yapmış öyle. Ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyor, 35te 2800dü 37de de aynı çıktı, doktorum sen takılma buna yanlışlık vardır dedi ve hiç üzerinde durmadı bile. Bebeğin içeride kaldığı bir saat bile dışardaki bir günden daha kıymetli.
Evet şişesiyle vermek zor olacak diye silikon kaşık almıştım ben ona 4 damla damlatıp kaşıkla verdim zorlanmadımNasıl veriyorsunuz, ben ağzına damlstırken zorlanıyorum
ikisi arasında çok az fark var drların ama bu devletteki sadece kendi ölçümüyle kıyaslıom yavaşlama var kilo alımında ama başka bi sebeb sunmuyor işte o kafama takıldı.2600 de kaldı 35 hafta görünüyor o yüzden normalde 37 38 olması gerekSon haftalarda bir hafta kilo alimi yavasliyor bir hafta daha fazla alabiliyor onu kafaya takma canim. Benim de aynisi oldu. Bir onceki kontrolumde bebek cok az kilo almisti. Dun gittim guzel kilo almisti. Yanlis anlamadiysam 2 doktora gidiyorsun. Hem usg farki hem de goren olcen goz farkli olunca da ortaya boyle sonuclar cikabilir.
Plasenta yaslanmasi veya kordonda kan akimi yavaslamasi kordon dolanmasi yoksa bence kiloyu hic takma. Dedigim gibi hatali olcum olabilir. Sirf kilo alimi yavasladi siye seni apar topar sezeryana almalarina da musaade etme. Gerekirse 3. Doktora gorun sana teshis koyulsun. Plasenta yaslanmissa tmm, kordon dolanmissa tmm ya da kordonda kan akisi zayiflamissa tmm. Yani sana bir sebep soylesinler. Bebegin durdugu yerde kilo alimi durmaz ki. Son zamanlarda boyle oldu bittiye getirip erkenden dogurtmaya bayiliyorlar aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?