2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım, sabretmem lazım sanırım, birde yaz olması beni çok zorluyor, tatile gidememiş olmak.. neyse allah can sağlığı versin evlatlarımıza da onlarla gideriz :)

Ayy bizim ikinci insallah daha bi tirsiyorum zaten bebek pervane edecek bizi insallah... e birde ablamizi ihmal etme korkusu var napicam aceba ... canim bebeklerin 10gune bir kaka yapmasi normal yada 1gunde 10kez... kural boyle imis bilgin olsun :) korkma hic...

Maşallah kv ye benimkide gelse yapar ama görümcem ile aynı haftalarda doğum yapıcaz benim küçük 4.5 yaşında geçen sene çok dağınıktı ama bu sene daha iyi

Dün gece bende bu durumdaydim. Sinirden ağladım artık uykusuzluk yetememe hali
Ağlama sesleri , gogus yarasi beni çok yıprattı. Bebeğime de sınırlı davrandım. Çok üzüldüm iki saatte onun için ağladım..
Iyi bir anne olamicam diye.
Sabah tsrtildi. kilo verdiğini gördüm..
Hemşire sagip kaşıkla ver dedi.
Bende sağdım
Kaşıkla verdim.
Şuan uyuyor çok şükür..

bende mecbur birakmstm sutumu sagip biberone koydum uyaninca annem onu verdi oyleden sakin kalabilmisti

Ultrasonda görünüyor mu bu durum ya
Net anlaşılmıyormuş ama bulanıklık vardı uçuşan birşeyler vardı ben de gördüm bu bebeğin dökülen tüyleri veya kakası olabilirmiş. Benim günüm geçtiği için doktor riske atmak istemedi kakası ise ve yerse sağlık sorunu olabilir dedi. O sebeple yatışımı verdi. Önce suni sancı verecekler inşallah kolaylıkla atlatırım. Dualarını bekliyorum hepinizden

hamil kaldığım haftadan itibaren 38 hafta oluyor fakat kilosundan dolayı haftası küçük kalıyor.hamile kaldığım haftaya göre doğması gerektiğini sölüo.özeldeki ne dicek bakalım

ikisi arasında çok az fark var drların ama bu devletteki sadece kendi ölçümüyle kıyaslıom yavaşlama var kilo alımında ama başka bi sebeb sunmuyor işte o kafama takıldı.2600 de kaldı 35 hafta görünüyor o yüzden normalde 37 38 olması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…