2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Baska bi doktora daha goturme şansın varsa gotur canım içinin rahatlığı açısından. Haklısım annelerimiz iyiki var inşallah bizde evlatlarımızın yanında olabiliriz♡
Pazartesi gidicez canım inşallah normaldir.
Kıyamam yaa ablasıda kıskanabilir şimdi iki çocukla da ilgilenmen gerekecek senin işin daha zor canım.
Doktorda öyle dedi ama bana garip geliyor bildiğin bezden tasarruf ediyor kızım :)

Bir avazda kavus bebegine insallah .

Canım benim inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur dualarım seninle

Kızlar kısaca anlatıyım doğumumu, 3 gibi suyum gelmişti sonra hafif hafif sancılarım başladı. Daha sonra 15 dk bire düştü sancılarım. 9:30 gibi hastaneye gittik akşam. Muayenede 5 cm idi. Bir saat sınra 6 cm oldu tabi benim moralim çok bozuldu sıklaşmıştı sancılarım. Nst de 30 gibi çıktı sancı ama ben daha çık şiddetli hissediyordum ve nasıl dayancam 100 lere diye korkuyodm. Sonra 11:30 da kendi doktorum geldi ve muayene etti şok 10 cm olmuş bile. Namaz kılıyım o sıra sende plates topuyla esnet kandini dedi 15 dk öyle esnedim 11:45 te doğumhanaye indik. İki ıkındm olmadı sonra üç kerede ebeler yardımıyla ıkındım en sonunda çıktı prensesim o evreler gerçekten zordu ama çıkınca bitti hepsi. Göbeğime koydu kızımı dokto baya birlikteydik sonra kızım yıanmaya gitti. O sırada plasenta yı bekle dikimi bekle derken 1 saati buldu. Bebek küçük kafası diye kesmemiş ama ben fazla ıkındııom için yırtılma oldi gizli dikiş yaptı. Sonra odaya gittik sabahda çıktık hastaneden. Şuan minnakım yanımda uyuyo reflü oluyo sanırım yastık almam lazım. Kilosu 2870 kücük biraz ama çok tatlııı. bana hiç benzememiş ama. Bide ıkınmadan makatımda basur çıktı şuan en çok o canımı yakıyo krem kullanıyorm ama ne zaman geçer bilmiyorm oturamıyorm bide memelerim acımaya başladı e vetamini lansinoh sürayodm inşş hemen geçer.

Yaa doğumuna çok özendim, müdahaleye gerek kalmadan doğurmak harika bence, Sancı tabiki olacak Allah dayanma gücü veriyor maşallah size Sağlıkla büyüt bebişini

Doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun bebekleriniz inşş doğuracak olanlarada allah bi avazda çıkartmayı nasip etsin

!!!normal doğum düşünen arkadaşlar kesinlikle fatmaana otu edinin kendinize açılmaya inanılmaz etkisi var ve hızlandırıyor.

C cigdemmm26 canm benmkide biraz emip uyuyakalio bende artk kalani sagip uyurken biberonla fln vermeye basladm herdefasnda degil ama arada oyle yapiorum ozellikle geceleri. Geceleri cok zor oluo cunku uykusuzlukla birlikte

Mama vermedin mi canım sen? Bizim sarılık yüksek çıktı mama verdik mecbur. Şimdi gece ben uyurken eşimle annesi veriyor mama. Dün gece 60cc verdiler. Uyandığında beni kaldırıyorlar bidaha emziriyorum gündüz.

Biberonla vermek istemedin mi canım?kaşıkla hava yutar diye korkuyorum ben. Biberonla verdim ama gün içinde hep emziriyorum. Önceki gün memeyi tutmada sıkıntı yaşıyorduk dün ve bu gün tüm gün emzirdim sıkıntı yaşamadık çok şükür. Biberonla mama vermeyi geceye bırakıyorum. En azından ben de 3-4saat uyuyayım Uyumak sütün artması için gerekli.stres de etkiler sütü. Canını sıkma hiç. Alışıcaz bebişlerimize canım.

Bebegine kavusan anneler gozunuz aydin olsun saglicakla buyutun ins darisi bizeee...

Bende bugun kontrole gittim hersey stabil sanci vs biseyde yok, dr beklicez, haftaya gorusuruz dedi, prenses ne zaman gelmek isterse artik o zaman, bende heyecan hala var, kimi gorsem hastanede, nst de gunu gecmis yatislari oluyor, suni sanciyla doguma basliyorlar, sanirim bende oyle oluciiim gibime geliyor, birde hiiic cati vs muayene etmedi dr um gerci istemiyorum da isime geliyor son haftada falan yapsin yapicaksa, simdilik bizden bu kadar, ay sonuna kadar gelsin melegim yaa agustos annesi olmak istemiyorum

Cnm fatma ana otunu nasil yapicaz anlativer sana zahmet, benim acilmam anca suni sanciyla oldu oglumda, birde bu otu son haftami yapmaliyiz, puf noktasi biseyi var mi, ben suan 37+4 teyim

Kizlar bende vajinal muayenemi oldum. Doktorum hakikaten de isinin ehliymis bana soru soruyordu ben daha herhalde hazirlanacak vs derken parmagiyla bakiverdi. 2 parmak denedi yok 1 parmak aciklik var hazirlaniyor yavastan dedi. Kilo olcumu yapilmadi persembe yapacak pazartesi de nst . Suyuda normal dedi. Durumumuz bu

D dehaaa canım biz bugün başladık devit-3 kullanmaya. Dün doktora sordum 1 yaşına kadar kullanacağız dedi
Aile hekimligndeki hemsirede sanrm 2 yasina kadar kullanicaz demsti sanrm
Bi haftalıkken hastane yazdı aldık cnm
Devit3 mu yaxdilar peki cnm
Vermedm hic doktor bol bol emzir dedi hep mama fln demedi sarilik kacti sizin. Bizimki fototerapi aldi

Dogum yapan anneler lansinoh lanolin kullandiniz mi ise yaradi mi ? Ben de 40 ml var iki haftadir suruyorum.Bir tane daha alsam mi indirimliyken ?
@Pembegomlek @Kizilcik123 @Forse @cisse0932 nevesta81 @hadess
Ben pek kullanamıyorum çünkü sütyen takmıyorum hiç firsat olmuyor. Kalkanı da sadece sütyen taktığım anlarda takıp içine kremden sürüyorum. Kremi kullanmak için açık bırakmak gerekir sanırım ama ben onu yapamıyorum.

Cnm fatma ana otunu nasil yapicaz anlativer sana zahmet, benim acilmam anca suni sanciyla oldu oglumda, birde bu otu son haftami yapmaliyiz, puf noktasi biseyi var mi, ben suan 37+4 teyim
Kimisi sancı başlayınca kimisi hastaneye gidince yapıyo. Ben hastaneye gidince suya koydum canım ve açıldı zaten iki saatte. Evde koymaya korktum yolda doğururum diye. Resimdeki gibi yaptım aynı.

Ben emzik veriyorum avent soothie, biberonlarim her marka var chicco, avent, lansinoh ve dr. Brown hepsini kullanıyorum. Dr. Brown u hiç sevmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…