- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.761
Mal doktor bana bi pupp dedi bi kolestaz dedi. Bi halt anlamadım. Kolestaz geçmeyen cinsten mi oluyor ?Canim her kasinti degil belki ama kolestaz bebegin hayatini etkileyen ciddi bir rahatsizliktir. Eger haftasi doguma müsaitse o yuzden bebegi almayi dusunebilirler. Bir nevi gebelik zehirlenmesi gibi dusun. Gebelik zehirlenmen varken tek care dogurtulmaktir degil mi? Kolestaz da eger erken baslamissa bebegin haftası doguma musait degilse mumkun oldugu kadar icerde tutmak icin kandaki safra miktarini dusurecek tedavi uygulanir. Herkesin dusmeyebilir bu durumda yine bebek alinir. Haftan ileriyse tedaviye gerek gormeden bebege zarar gelmesin diye yine bebek alinmasi soz konusu olabilir. Bizimki gibi puppp sa eyvallah bir problem olmaz. Ama kolestazsa Allah muhafaza burda dogurmayacam diye inatci olmamak lazim
Günaydın kızlar dğn kontroküm vardi nstede sancı yok hareket ve kalp atışı düzenli.. fakat kilo alımı durdu denecek kadar yavaşladı kızımın.harekrtlerini takip et 1 hafta sonra doğurtalım demişti hareketi azalırsa daha erken gel dedi..sonra dosyama baktı 38 i doldurmuşsun doğurtmamız lazım dedi yarın gel dedi ama gitmedim.doğumun kendi kendine başlamasını istiyorum ve özeldeki druma pazartesi randevum var ona danışmak istiyorum kilosu dişinda hiç bi problem yok. bi sorun olmadıgu surecede içerde kalıp az da olsa kilo alması daha mantıklı geldi bana..sizce ne yapmalıyım
Benim kol göbek bacak el en son ayaklarımın üstünde oldu pupp ve kolestaz karışımı gibi aynıNadiren kolestaza döküntü eslik edebiliyor. O yuzden tedbirli davranip safra asitlerine de bakiyorlar. Ama genel olarak döküntüsüz icten gelen ellerde ve ayaklarda baslayan kasintili durum diye tarif ediliyor. Puppp daha cok göbekte kollarda ust bacaklarda goruluyor. Kolestaza yonelik tedavi almadigimiz halde hafifledi kasintilarimiz bence acaba kolestaz miydi diye endise etme rahat ol canim
Ayy saol cnm aktardan aldirayim esime, ins gunum dolmadan baslar dogumum diye dua ediyorum..Eki Görüntüle 2168346
Kimisi sancı başlayınca kimisi hastaneye gidince yapıyo. Ben hastaneye gidince suya koydum canım ve açıldı zaten iki saatte. Evde koymaya korktum yolda doğururum diye. Resimdeki gibi yaptım aynı.
Devit-3 Vitamin canım. 15. Gün başlıyorsun minnoşa.Ne verdin
Sagol canim .Ayni durumdayim .Esimin yarin onemli bir sınavı var onu atlatmasi icin biraz daha zorluyorum kendimi .Annem geldi .Oturup yatarken destek oluyor .Yatinca kimildamiyorum .Boyle aciyi azaltiyorum kendimce bir çözüm. Ptesiyi bekleyebilirim insallah .O gun aciyla fevri bir sekilde tmm dogsun deseydim bebeğim simdi yanimdaydi :) ama vicdan yaptim sankiSelam kizlar tek tek alinti yapamadım doğum yapanlar gözünüz aydın artii eskisi gibi giremiyorum malum....
Afilim92 canım nasılsın geçmiş msj gördüm iyisin umarim Allah kolaylık versin inşaAllah.
Almayı düşünüyordum şimdi sipariş verdim inşallah faydası olurEki Görüntüle 2168346
Kimisi sancı başlayınca kimisi hastaneye gidince yapıyo. Ben hastaneye gidince suya koydum canım ve açıldı zaten iki saatte. Evde koymaya korktum yolda doğururum diye. Resimdeki gibi yaptım aynı.
Kavanoza koyup kapağını kapatıp yanımızda taşımak daha mantıklı o zamanMiss Ness canim evde koyarsan da sen dogum yapar yapmaz sudan cikarmak gerekiyor .Bu cok onemli evde kimse kalmayacaksa hastanede yap
beni başa yazınKizlar dogurmayanlar listesini tekrar yapsak ya. Doğuranlar allah bagislasin bu arada :) güle güle buyutun insallah. Dogurmayanlar az kaldi galiba
Liste en son bu şekildeydi1. ben.. (@serenity16 )
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5.Minaako
6. @Alevce7
7. @almilacm
8. @Shezofren88
9. @alcala
10.ayprensesii
11. @cisse0932
12.Milana firuze
13. @chatlax
14. @Efsane anne
15. @Oceancan
16. @madamhd
17. @ceylin-46
18. @Gmz2675
19.5816bursa
20.ZK_ASK
21. @Aysse34663
22. @miracefe
23.Srkyesraaa
24. @Veritas34
25. @Mervikkkk
26. @justlook
27. @kutsal gorev askina
28. @symmm
29. @Whiteandblue
30. @Guzide07
31.cndyyyy
32.Miss Ness
33. @purple81
34. @Urmicca
35. @Orkidem07 ? Bebiş gelmiş olabilir
36. @Sanat2017
37. @Parislim
38. @Kbra nr35
39. @domates
40. @KumraL_KrakeR
Listeyi güncelledim kızlar.
Bundan sonra doğum yapan listenin altına bir not düşerse doğuranlar listesine ekleyebilirim :)
beni başa yazın45 hafta bekleyeceğim ben
Öncelikle teşekkür ederim, sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ins. Darısı başına, benim 1 tane kedim var şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık kizim kucagimdayken pür dikkat bakiyor ama hiç zarar vermedi kızıma. Geçer salonda pufun üzerinde yatar yada balkona çıkar orda hava alır. Bebekle ugrasmaktan kedimle pek ilgilenemedim.fatma_sibel merhaba senin kedilerin vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum. Senden öğrenmek istediğim kedilerin bebeginle anlaşabiliyor mu? Bu arada gözün aydın allah bebeğine sana sağlık huzur versin. Bende bebeğimi bekliyorum yanlız benim kedim asabi biraz. Kıskanacak diye korkuyorum.
bende de çarşamba günü sancı 10'duBenim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
Hadi ben yazayim goren olursa alintilasin
1.demlicaykeyfi
2.Removeben
Temmuz biticek o listeden yine benim adım silinmeyecek. Sanırım.Benim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
1.demlicaykeyfi
2.Removeben
Beni de yazın listeye 40 haftaya 5 gün kaldı benim kızın geleceği yokBenim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
1.demlicaykeyfi
2.Removeben
Benide yazınBenim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
1.demlicaykeyfi
2.Removeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?