2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mal doktor bana bi pupp dedi bi kolestaz dedi. Bi halt anlamadım. Kolestaz geçmeyen cinsten mi oluyor ?

Miss Ness canim evde koyarsan da sen dogum yapar yapmaz sudan cikarmak gerekiyor .Bu cok onemli evde kimse kalmayacaksa hastanede yap

Bence bir sağlık problemin yoksa bebeğin seninle daha fazla kalması iyi olur , daha doğumuna çok var en azından 1 hafta daha dursun bari ..

Benim kol göbek bacak el en son ayaklarımın üstünde oldu pupp ve kolestaz karışımı gibi aynı

Selam kizlar tek tek alinti yapamadım doğum yapanlar gözünüz aydın artii eskisi gibi giremiyorum malum....
Afilim92 canım nasılsın geçmiş msj gördüm iyisin umarim Allah kolaylık versin inşaAllah.

Ayy saol cnm aktardan aldirayim esime, ins gunum dolmadan baslar dogumum diye dua ediyorum..

Afilim92 bende hastanede yaparim dedigin gibi cnm saol, odada falan yaparim dogumhaneye giderken vs cikaririm olmadi dogumdan sonra esime,kv,anneme falanda solerim hemen cikarsinlar ins faydasini buluruz Allahin izniyle..

Sagol canim .Ayni durumdayim .Esimin yarin onemli bir sınavı var onu atlatmasi icin biraz daha zorluyorum kendimi .Annem geldi .Oturup yatarken destek oluyor .Yatinca kimildamiyorum .Boyle aciyi azaltiyorum kendimce bir çözüm. Ptesiyi bekleyebilirim insallah .O gun aciyla fevri bir sekilde tmm dogsun deseydim bebeğim simdi yanimdaydi :) ama vicdan yaptim sanki

Almayı düşünüyordum şimdi sipariş verdim inşallah faydası olur

Liste en son bu şekildeydi

Öncelikle teşekkür ederim, sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ins. Darısı başına, benim 1 tane kedim var şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık kizim kucagimdayken pür dikkat bakiyor ama hiç zarar vermedi kızıma. Geçer salonda pufun üzerinde yatar yada balkona çıkar orda hava alır. Bebekle ugrasmaktan kedimle pek ilgilenemedim.

Benim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak

Hadi ben yazayim goren olursa alintilasin

1. demlicaykeyfi
2. Removeben
bende de çarşamba günü sancı 10'du son zamanlar insan acayip sabırsızlanıyor bir de günün geçince ve hergün 5-6 telefona hayır kardeşim doğmuyorsa ben yapayım diye cevap vermen gerekiyorsa bir de ne zaman doğacak diyorlar, sanki biliyorum da devlet sırrı gibi saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…