2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende 2 besik var. Biri mobilya .Biri de sunny baby estella serisi 2 tekeri var kolay tasiniyor .Az once ben yatak odasina tek basima götürdüm.Nevresimini filan hazirladim .Fiyatı da cok uygun 300 e aldim.

Hayırr stresss yokkkk nefess alll verrr♡ işin var mı bugun onlara ver kendini yoksada iş çıkart kendine. Hastane çantana neler koydun hadi anlatta vakit geçsin :))) ❤❤❤
ne iyi geldi mesajin anlatamam is olmazolur mu evde cocuk da var hala ev pesindeyiz annemle... yarina bisey kalmasin diye en azindan annem bikacgun rahat etsin diye :) dolanip duruyorum... hastane cantamada elime ne gectiyse koydum vallahi sonra keske dememek icin... esim abarttun diyor ama sirtimizda goturmicez nasilsa :) simdi bebegimin besigini kuruyoruz... odasi hazir ama birde portatif besigi vardi ilk etapta kullanmak icin örtülerini yikadim onu da hazirlarsak hazirim artik şükür. ..

Afilim92 canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah oğlunuzu :)

Sayfalara pek bakamıyorum diğer doğum yapan, sancı çeken, doğumu olan arkadaşlara da şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum güzel günlerde büyütün bebişleri :)

2de yatisim yapılacak canim .Hazırlanıyorum. Dua ediyorum .
Dualarımız sizinle inşallah en kolay acısız skıntısız sekılde atlatıp ne oldugunu anlamazsn ınsallah kucagına aldıgında cok sukur dıebılesın huzrla canım bızede haber wer musaıt olur olmaz yrın bızde sezeryana gırcez taze taze senden duyalım

Kızlar benim kiz dün geceden beri uyumuyor nerdeyse gece yarim saatte bir kalktı gündüz sadece 2 saat uyudu hep memede kalmak istiyor ne yapmam lazım anlamadım Beşiğin e koyuyorum hemen uyanıyor.

Bir ilgisi olabilir mi bilmiyorum ama bebekler 2 ila 3.haftalarında fiziksel büyüme atağı geçiriyorlarmış.. Benimkide bir kaç gün önce tüm gece uykusuz ve sürekli memede uyumak istedi yatağa yatırdık uyandı bizi de perişan etti. Gaz sancısı çekiyor diye damla aldık o iyi geldi ama bu arada az da olda serpildi yavrum büyüdü biraz..mama da veriyorum arada sarılığu geçsin diye iyice doysun diye, onun etkisi de var. Ama bu atak haftaları önemli internetten bakın, büyük ihtimal atak uykusuzluğu ve huzursuzluğu yaşıyor olabilirler.

Kuzum gazlı bebeğin sanırım.. Damla kullanıyor musunuz? Ben de yeni aldım sub simplex biizmki de ıkınıp sıkınyor gazını zor çıkartıyor ve ağlayıp duruyordu memede. Bu damla biraz olsun iyi geldi. Sub simplex adı, istersen doktoruna danış kullan. Bebeklere veriyorlar zaten hele mama yiyorsa baya gaz sıkıntısı oluyor.

Mama verip de bebeği 1 aylık olan var mı aranızda kızlar.? Mamayı arttırdınız mı?
Ben en fazla 60 ml ve günde 4 kez veriyorum. Bebeğim şu an 3 haftalık.. Sizde durum nasıl?

Olabilir belki de canım. Büyüme ataklarını duymuştum ama daha 10günlükken olur mu bilmiyorum. Gece gene uyumadı gözler fal taşı gibi açıktı. Emerken biraz mayışıp gözleri kapatıyor memeyi çıkarıyor. Biraz tutuyorum Kucağımda yatağa koyunca az sonra uyanıyor. Eşimi de beni de uyuttu resmen dün gece kendi uyumadı

Mama verip de bebeği 1 aylık olan var mı aranızda kızlar.? Mamayı arttırdınız mı?
Ben en fazla 60 ml ve günde 4 kez veriyorum. Bebeğim şu an 3 haftalık.. Sizde durum nasıl?
Canım benim de sütüm yetmediği için mama veriyorum. Mama kutusunun üstünde haftalara göre yazıyor. Mesela 2-8 hafta arası 90 cc günde 7-8 öğün yazıyor

O Şevkat güven ihtiyacından olabilir büyüme atağı değildir o zaman. bir de tam memeyi boşaltamıyorsa ara ara emiyorsa doymayabiliyorlar yoruldukça uykuya dalıyor ,tam memeden alınca meme istiyor benim oğlumda da ilkin öyleydi. Çok yorucu oluyor, ama sağım biraz fayda ediyor, topluca alıyor sütü bir kere de doyuyor. Eğer mama alıyorsa aralarda verebilirsiniz.

Benim de böyle kızım canım
Gece yine iyide gündüz 5 dk memeden ayrılmıyor. Çığlık havada uçuyor bıraktığım an. Defalarca emdi aç heralde diye düşündüm mama verdim yok hala aynı memede uyuyor bi problemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…