- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.421
bende dün akşam eşime gaz damlası aldırdım az önce damlattim ağzına, gece yanımda yatırdım beşiğe koydugum anda agliyor. Yeni bir yöntem buldum elyaf yastığın üzerine koyup yatırıyorum o zaman kendini anne kucağında zannedip rahat uyuyor.Bir ilgisi olabilir mi bilmiyorum ama bebekler 2 ila 3.haftalarında fiziksel büyüme atağı geçiriyorlarmış.. Benimkide bir kaç gün önce tüm gece uykusuz ve sürekli memede uyumak istedi yatağa yatırdık uyandı bizi de perişan etti. Gaz sancısı çekiyor diye damla aldık o iyi geldi ama bu arada az da olda serpildi yavrum büyüdü biraz..mama da veriyorum arada sarılığu geçsin diye iyice doysun diye, onun etkisi de var. Ama bu atak haftaları önemli internetten bakın, büyük ihtimal atak uykusuzluğu ve huzursuzluğu yaşıyor olabilirler.
Bizim 16 günlük 30 cc 3 kere veriyorum az mı acaba bilemedimMama verip de bebeği 1 aylık olan var mı aranızda kızlar.? Mamayı arttırdınız mı?
Ben en fazla 60 ml ve günde 4 kez veriyorum. Bebeğim şu an 3 haftalık.. Sizde durum nasıl?
bende dün akşam eşime gaz damlası aldırdım az önce damlattim ağzına, gece yanımda yatırdım beşiğe koydugum anda agliyor. Yeni bir yöntem buldum elyaf yastığın üzerine koyup yatırıyorum o zaman kendini anne kucağında zannedip rahat uyuyor.
Sıcak duşla düzelir mi cnm npcağmı blmyrn taş gbiSıcak duş göğüslere doğru canım eğer yıkanmanda engel yoksa. Güle güle büyütün bebeğinizi...
Bizim 16 günlük 30 cc 3 kere veriyorum az mı acaba bilemedim
Kızlar hepinize selamlar doğumdan sonra giremedim ve okuyamadım aranızda bebeğini kucağına alanlar olmuştur gözünüz aydın. Darısı bekleyenlere inşallah.
Suni sancı ile doğumu başlattılar açılmam 3cm olunca suyumu patlattılar ve ondan sonraki sancıya ben dayanamadım isteğe bağlı sezaryen oldum cuma akşamı. Çok şükür ki toparlandım tahmin ettiğim gibi zor olmadı. İlk gün sadece zordu.
Ama sütüm gelmiyor
Fikirlerinize ihtiyacım var neler yapmalıyım. Hastanede az da olsa vardı yeterli dediler ama eve gelince kesildi ve bebeğim sarılık oldu. Değeri 11 çıktı geceyi hastanede geçirdik. Eşim eczaneden Hipp bebek sütü almış ama ne kadar vermeliyim bilmiyorum üzerini okudum ama mama verenler siz nasıl yapıyorsunuz?
Çok üzülüyorum yavrumu öyle gördükçe sürekli aranıyor ve ağlıyor
Biz sürekli mama vermek zorundamıyız artık
sütüm yetsin diye içmediğim şey kalmıyor yinede mamaya ihtiyaç duyuyoruz. Oysa emzirmeyi çok istiyorum mama veresim gelmiyor. Süt şimdi yetmiyorsa ilerde de yetmez dimi
Dayanabileceğin kadar sıcak su sadece memelere canım. Sonra sağ sık göğüslerini aşağıya doğru kanallar açılsın, gelince bebeğine daya memeyi. Faydası oluyorSıcak duşla düzelir mi cnm npcağmı blmyrn taş gbi
Diğer göğsünün ucu var mı cnm ?Kızlar göğüs tıkanıklığı yaşadığım günden beri silikon göğüs ucu kullanmak zorunda kaldım şimdi bir göğsümü alıyor bebeğim ama diğerini uç olmadan asla almıyor. Kullanan varmı silikon uç nasıl kurtulucaz bundan??
Ayak topuğundan biraz sert şekilde gidiklamayi dene cnm.Uyandıramıyorum bebeğimi ya altını falan açıyorum bana mısın demiyor sarılık vardı az biraz artacak diye korkuyorum ve sol göğsümden çok az süt geliyor sertlik var masaj yapıyorum geçmiyor
Allah yardımcın olsun cnm bir ayazda dogurursun inşallahGünaydın kızlar benim sabah 8.40 ta geldi demiştim suyum hastaneye 11.30 ta geldik açılmam 1 cm di sonra saat 5 te suni sancıya başlandı sancılarım dayanılacak derecedeydi saat 10 a kadar sonra tekrar açılmayı kontrol ettiler ve ben hala 1 cm açılmıştım %70 silinme vardı.biraz daha su kalmış onu da patlatalım dedi doktor ve patlattılar sonra acılarım daha dayanılmaz hale geldi.2 saat çekebildim sancılarıma ağlıyordum ve panik atağım başlıyordu yavaştan burnum tıkandı stress yaptım o kadar saat sonra hala 1 cm im diye.epidural istedim çünkü o kadar sancıdan sonra açılmadım.şimdi çok iyiyim hiç bişey hissetmiyorum.uyuyacağım saat gece 12.25 oldu.sancılarım geliyor ama ben hissetmiyorum epidural kötü bişey değilmiş umarım sonra da böyle söylerim bi kaç saate gelip tekrar açılmama bakacaklar inşallah herşey çok güzel olur
Çok heyecanlı çok az kaldı yakışıklıya kavuşmaya ♡♡♡2de yatisim yapılacak canim .Hazırlanıyorum. Dua ediyorum .
Sağ salim kabus yavruna canım inşallah2de yatisim yapılacak canim .Hazırlanıyorum. Dua ediyorum .
Bebeğim biberona ve mamaya alştı göğsümü silikon uçla bazen süt gelirse çok nadir tutyo ve çok az tutyo elektrkli göğüs pompasyla sağyorm çok az süt çkyo göğüslerim rahatlmho ne yapcağmı şaşırdmDayanabileceğin kadar sıcak su sadece memelere canım. Sonra sağ sık göğüslerini aşağıya doğru kanallar açılsın, gelince bebeğine daya memeyi. Faydası oluyor
Evin içi de çok sıcak ondanda uyuyamıyor bizimki her yer açık ama esmiyor dün eşim fakirin vantilatorunu aldı ama açmıyorum hasta olur diye duvardan üfletiyoruz ama içeriyi normal dereceye getirmesi için bi 6 saat çalışması lazım.Evett onu ben de yaptım hatta memeyi öyle verdim dinlenmek için, uyuynca yastığı çekiverdim altından...ama her gün yeni taktik gerekiyor, bir çok taktik ertesi gün çöp oluyor :)) ama çokk tatlılar resmen strateji yaptırıyor bize....eşimle habire beyin fırtınası yapar olduk
Inşallah canım sürekli bişeyler yiyip içiyorum süt artsın diye humana komposto tahin pekmez rezene ama hep ağlıyor. Gerçi mama verince de ağlıyor hep memeye saldırıyor napıcamı şaşırdım. Mamayı biberonla mı veriyorsun?O sütler yetecek kızlar. Elle yada makine ile süt kablarına sağım yapın, faydası oluyor . bir de sürekli komposto tahin helvası ya da tahin pekmez karışımı.. Sütler çoğalıp kanallar genişleyene kadar böyle . sonra vericez kiloları.
İnşallah gelicek, benim de sütüm az .. Bebiş 3 haftalık 60 ml günde 4 kez veriyorum 6 saate yaydım.. Doktorum öyle söyledi. Çocuk doktoru rutine sokun düzenli aylık kontrol etsin.
İnşallah geçecek mama işi zor ama alışıcaz ve sonra bırakıcaz.. Olumlu düşünün sütü saüım yapın günde bir iki de Sağsak fayda ediyor
Süttür o bebeğin bitiremiyosa sağ buzdolabında sakla bebeğine verirsin canımKızlar sezeryan doğum yaptm bugün 4. Günüm göğüslerim şiş ve çok sert ne yapmalıyım
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzSancilar 6 dakikada 1 kizlar. Ama hala dayanilmaz degil. Aciklik 2 parmak rahat girecek kadar tahmini 2 3 cm demisti hemşire 1 saat once. Su gelmesi cok ilginc oldu. Yerde yatiyordum bi anda cis yapar gibi istemsizce bol su geldi. Sonra kalktim devam etti. Tuvalete gittim tekrar giyinmek icin odaya gecince bacagima pembe kan akmaya basladi. Sonra da hastaneye geldik. Agri yoktu. Daha yeni yeni nst en sona gelince agri hissi gelip gidiyor
Öyle düşünme canim emin ol bebek buyudukce sut artıyor.Biz sürekli mama vermek zorundamıyız artık
sütüm yetsin diye içmediğim şey kalmıyor yinede mamaya ihtiyaç duyuyoruz. Oysa emzirmeyi çok istiyorum mama veresim gelmiyor. Süt şimdi yetmiyorsa ilerde de yetmez dimi
Inşallah canım sürekli bişeyler yiyip içiyorum süt artsın diye humana komposto tahin pekmez rezene ama hep ağlıyor. Gerçi mama verince de ağlıyor hep memeye saldırıyor napıcamı şaşırdım. Mamayı biberonla mı veriyorsun?
Ooo iş güç diyosun ne guzel vakit geçiyo işte. Kolay gelsin size o zaman :) ağrın vs oluyor mu ? Bende adet sancısı var yaa bacaklarım da sızlıyo bebişin hareketleri nasıl bu aradane iyi geldi mesajin anlatamam is olmazolur mu evde cocuk da var hala ev pesindeyiz annemle... yarina bisey kalmasin diye en azindan annem bikacgun rahat etsin diye :) dolanip duruyorum... hastane cantamada elime ne gectiyse koydum vallahi sonra keske dememek icin... esim abarttun diyor ama sirtimizda goturmicez nasilsa :) simdi bebegimin besigini kuruyoruz... odasi hazir ama birde portatif besigi vardi ilk etapta kullanmak icin örtülerini yikadim onu da hazirlarsak hazirim artik şükür. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?