2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sabah gitmişdim kontrole 2 cm acıklık cıkdı sonra dikat etdiğimde sancıyı his etdim,
Aşkam saat 12 de sancı hisi başladı 2 de artik his etmemek mümkün değildi epudural aldım. Sabah saat 8 de kizim dogdu

Bu arada kızlar doğumda kaç kg gitti?
Biz 18 günlük olduk benden sadece 7 buçuk gitti
Merak ediyorum daha gidecek mi yoksa tamam mı?
Sizler kaç günlük oldunuz kc kg gitti toplamda

dün geceden beri adet sancısına benzer ağrılarım var ilk önce belimden başlayıp sonra kasıklarıma yayılıyor ve nst'de sancı çıkmadı hastaneden geldim ama hala sancı devam ediyor kafayı yicem dört beş dakikada bi sancım oluyor. sende hiç böyle bişey olmuş muydu ilk doğumunda?

Kızlar sezeryan doğum yaptm bugün 4. Günüm göğüslerim şiş ve çok sert ne yapmalıyım
Sütün var mı ondan mı sert ? Bebeğin emiyor mu ? Öncelikle neden şiş ve sert eğer sütün var da bebeğin emiyorsa rahatlamak için boşalması için sağman lazım, yok eğer bebeğin emiyorsa daha sıklıkla emzir canım , bir de sık sık ılık suyla yıka ve havluyu sıcak suyla ıslatıp göğsüne koy banyoda ama hızlıca yap göğsünü üşütme sakın önce bir göğsünü yap kapat göğsünü sonra diğerini yap ikisini de aynı anda açıkta bırakma üşütmesin diye işin bitince de uçlarına göğüs ucu kremi sür inşallah iyi gelir canım

Yaa inşallah canım çok istiyorum o kadar hevesim var çocukta emmeye çalışıyor ama az geliyor sanırım basıyor çığlığı sonrası mama hazırlama faslı.
Evet mimijumi biberonla canım
Internette göremedim canım eczanelerde yada e bebekte var mıdır? Bende biberonla vericem artık ama memeyi bırakmayacağı bi biberon olsun istiyorum. Kaşıkla çok zor olmaya başladı.

Ben geçen hafta tartıldım 8 kg gitmişti canım 3 kg kalmıştı sabah tekrar tartılayım unutmazsam.

Canim burda nst ye inanmiyorlar nst yi sadice bebek kalp atımları için bakıyorlar sanciyi gösteren kemeri takmiyorlar bile.
Bende cok fazla inanmiyorum acıkcası.
O kadar fazla doğum hikayesi okudum ki.
Kimisi gitik nst de sancı cıkmadı ben his ediyorum dedim diyor acıklığa bakdılar doğum başlamı 4-5 cm acıklık var diyor vs yani cok inanma sende.
Sen sürekli sancını takip et hareket et dinlen arada uyu.
Hurma ye vs doğumuna yardımci şeyler yap.
Bence yarına şidetlenicek sancın.
Ha bide duşa gir sancın coğaldığında cok iyi geliyor sancının coğunu evde cek evdeki gibi rahat olunmuyor hastanede sürekli bir şeylere bağliyorlar ve yatarak sancı cekmek cok zor oluyor. Ama suyun gelirse bekleme hemen git.

İnşallah canim üstelik cığlığı bastığında kolay yoldan mama geliceğni biliyor ya tenbeler emip kendilerni yormak isdemiyorlar.
Sen hep sağ inan coğalıcak daha yeni emziriyorsun. Bol bol su iç sürekli yanında her yerde su bulundur.

Ben geçen hafta tartıldım 8 kg gitmişti canım 3 kg kalmıştı sabah tekrar tartılayım unutmazsam.
En merak etdiğim konu tartıldığında yaz burda canim benide etiketle bende kac gidicek acaba.
Son haftalarda kilo kaybi olur diyorlar bu son 3 haftada 3 kilo aldım.

teşekkürler :)

Bugün benim çatı muayenesinde 2-2,5 cm açıklığım olduğunu söyledi doktor. Sadece açıklığa bağlı hemen olur demedi, sadece çatı muayenesi rahmi uyardığı için hafta sonuna kadar olma ihtimali yüksek dedi.

Ooo iş güç diyosun ne guzel vakit geçiyo işte. Kolay gelsin size o zaman :) ağrın vs oluyor mu ? Bende adet sancısı var yaa bacaklarım da sızlıyo bebişin hareketleri nasıl bu arada
Ufff agrilarim cokkk bi cati agrim var allah düşmanımın başına vermesin bugun de cok dolandim sanirim belim ve kasiklarim cok ağrıyor bebek iyi gibi surekli kontrol ediyorum hareketlerini ... ama son gun daha bi endise sardi hayirlisi :) senin cuma mi cumartesi mi canim? Kacta gideceksin hastaneye?

Herkese merhaba. Doğum yapan herkesin gözü aydın. Cumartesi günü Doğum yaptım. Oğlum 3770 gr doğdu. Planlı sezaryendi. başta oğlumda ufak bir nefes problemi görüldü ve yoğun bakıma alındı. O düzeldi... crp si yüksek çıktı bu sefer. Dün akşam itibariyle antibiyotik başladılar oğluma. Emzirmek için bile kucağıma vermediler. Sadece 2 kez emzirebildim. Sütümü sağıp veriyorum. En az 5 gün daha devam edecekmiş. Crp si yüksek olan var mı aranızda?

İşleri dinlenerek yap bak gununden once doğurma korkutmak istemem, arkadasım hamile 10 gün sonra doğumu vardı dün ev taşıdılar gece acil doğuma almışlar bense dünden beri yürümeye korkuyorum batmalar var alt tarafta dik duramıyorum bile. 4 gün gözümde büyüdü resmen. Canım geçen salı doktorum haftaya salı kontrole geldiğnde doğumla ilgili konuşuruz demişti. Cuma olacağını biliyorum sadece. Saati vs hiç bi bilgim yok yarın konuşacağız inşallah sağ salim kavuşuruz ya spinal mi olacaksın epidural mi ?

10 günlük olduk canım 11 kilo gitti 9 kilo kaldı

Tek meme veriyorum iyice bitirsin diye ama bitirip bitirmediğini anlayamıyorum nasıl anlarım ki onu?? Hala aranıyor oğlum biraz oyalıyorum filan ama hala ağzı açık diğerini de veriyorum bazen. Kimi zaman onu da emince uyuyor biraz kimi zaman hala aranıyor. Doymuyor mu bu çocuk anlamıyorum ya? Mama da veriyorum. 30cc yi tık diye bitiriyor.

Kızlar bebekler doyduklarını anlamazlar mı acaba ya? Beni emiyor yarım saate yakın. Bazen tek bazen iki göğsümü de. Ama ağzı hala aranıyor. Mama versem içiyor. Yetmiyor mu acaba sütüm?

Göğsümün boşaldığını nasıl anlarım?

Sütümü sağdım 30cc çıktı. Onu içti ardından 40cc mama içti. Fazla mı veriyorum bilemedim ama içiyor çocuk

En merak etdiğim konu tartıldığında yaz burda canim benide etiketle bende kac gidicek acaba.
Son haftalarda kilo kaybi olur diyorlar bu son 3 haftada 3 kilo aldım.
Bol su içiyorum canım inşallah dediğin gibi çoğalır böyle çok zor oluyor ve üzülüyorum
Tamam canım haber veririm tartılmayı unutmazsam bebekten :)
Çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede atlatır ve tekrarlamaz, sağlıkla büyüt bebeğini.
Benimde merak ettiğim konu bu işte doyuyor mu anlayamıyorum. Hep ağzı meme arıyor mama yerken bile ağzı hep aranıyor
Ben memenin birini 10-15 dk veriyorum diğerine geçiyorum onuda 10-15 dk veriyorum aranırsa yine değiştiriyorum böyle devam ediyor. Süt ağzına az gelince sinirleniyor diye sürekli meme değiştiriyorum ama doğrusu ne hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…