2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

dogru soyluyorsun ama bu cocugun babasi o ise, onun da bizi strese sokmamasi gerektigini bilmesi lazim. Annesine bir sey diyemezmis, küsermis annesi. İyi dedim, annen zahmet etmesin ben küserim. Konusmuyorum ayri da yattim gece.

Allah askina benim de Kismetse oglum olacak ama karisiyla ikisinin tepesine çöküp hayatlarini zehir etmeyecegim, aksine kendi hayatima, keyfime bakicam.

Gunu gecmis bir gebeyim, hala benim ne istedigimin ne istemedigimin bir onemi yok. Tasiyici anne saniyor beni herhalde... Mahvettiler son haftami, Allah'a havale ediyorum ama o da bir sonuc vermiyor...

Kızlar sağlık ocağına gittik Topuk kanı aldılar tekrardan. göbek kordonunda akıntı olduğu için doktora gidin K vitamini vursun dedi .doktora gittik Doktor kilo alımı çok kötü mamaya başlamamız gerek dedi .cumaya kadar bekleyelim dedi o zamana kadar Nasıl olacak kilo alımı dedi K vitamini de yapmadı akıntısı olursa yapacak tekrardan. günde 5 öğün yemek yemem gerekiyormuş üç buçuk litre su içmem gerekiyormuş Ben sadece su işini hallediyorum yemek işini halledemiyorum zaten Göğüs uçlarım yara oldu. Moralim çok bozuk

Korkma canim sevin. Doğum başlıyo işte. Rabbim kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. Ömrü uzun olsun

Duzelir canım sıkıntı yapma geçecek göğüs yaraların. Bebegin ilk başta kilo vermesi normal ama bunu doktor da biliyordur herhalde. Stres yapma ki sütun daha cabuk artsın. Bir ay sonra bu sıkıntıların çoğunu atlatmış olacaksın insallah

Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)

Ben zemzem değdirdim dudaklarına canım. Hurmayı yapmadık ama aklımdaydı aslında o da. Araya emzirme vs girdi kaynadı.

40 in çıkmasını 4 gözle bekliyorum
Nasılsın cnm bugün u saymazsak 3 gün kaldı doğuma ❤
Mızmızlanıyo mu prensesim :) sabret canım bi düzen oturacak zamanla. Allah kolaylık versin ♡ birazdan nstye gireceğim usg dan baktık herşey yolunda çok şükür. Evet şafak 3 şaka gibi :) Cuma sabah öğle molasında beni alacak.. bugun nst den sonra humana rezene vs alacağız kayısı üzüm annem hoşaf yapacak daha baska neler alabilirim lansinoh almamıştım onuda alacağım göğüs kalkanı almışmıydın aldıysan tavsiye ediyor musun canım alıp kenarda dursun istemiyorum hiç bişeyi♡

Canım sütünü sağıp baktın mı hiç ne kadar çıkıyor? Ben sağdığımda en fazla 30cc çıktı ikisinden toplam. Oğlum 11 günlük. Sence az değil mi? Beni emiyor ardından mama da içiyor. 30cc ya da 60cc. Demek doymuyor benim sütümle diyorum. Hurma yiyorum her gün duş alıyorum rezene çayı içiyorum bol su içiyorum.

Sen neler yaptın da arttı sütün? Bide tek meme verince sonuna kadar bitişini nerden anlarız?ben tek meme veriyorum ama yarım saat emse de hala aranıyor ağzıyla. Sonra mecbur diğerini de veriyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba?

Cuma doğuma giriyorum inşallah şuan nstdeyim :) Allah sağ salim kavuştursun hepimizi ♡

Sıcak kompres yaptn mı canım ? İnşallah gelecek stres yapma emzirmeye devam et inşallah gelecektir

Canım erkekler bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesef. Düz mantık çalışıyorlar. Benim eşimde bazı konularda öyle davranıyor düzgünce anlatıyorum a evet doğru diyor sende haklısın diyor erkekleri bizim yönlendirmemiz lazım onlar anlamıyor malesef
Korkma canim sevin. Doğum başlıyo işte. Rabbim kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah
Amin canım çok sağol

canım süt sagma makinaları çok güzel kanalları açıyor bizde makina kiraladik kullandım bebeğim yogunbakimda olduğu için eve gelince gogsumu bosaltamadigi için kullandım şimdi kullanmiyorum bizde 15 günlük olduk çok güzel sütum vardı iki üç gündür goguslerim yumusadi sütum azaldı sanki niye böyle oldu bilmiyorum makina kullanmadigim icinmi oldu bilemiyorum su çok içiyorum humana içiyorum

hayırlı olsun canım ne güzel sende bebisine kavustun Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah

Ayy cekiminiz guzel gorunuyor. Bebis rahat durdu mu?? Ben de dusunuyorum ama sanki rahat durmaz gibi geliyor.

Evet sünnet,simdirimlik bisey yokki yemiyo sonucta hurmayi sadece agzina sürüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…