- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.661
dogru soyluyorsun ama bu cocugun babasi o ise, onun da bizi strese sokmamasi gerektigini bilmesi lazim. Annesine bir sey diyemezmis, küsermis annesi. İyi dedim, annen zahmet etmesin ben küserim. Konusmuyorum ayri da yattim gece.Doğru diyorsun canım valla senin benden de ileri gerçi bende senin kadar beklicem gibi geliyor gerçi bu kanamadan sonra beklermi bilmiyorum ama. Başın sağolsun canım eşinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor aslında bu konuda ama malesef çoğu erkek anneci oluyor. Sen sinirlerini yıpratmamaya çalış bu bebeğinide strese sokar sen eşini kv hiç düşünme bebeğini düşün yalnızca
Korkma canim sevin. Doğum başlıyo işte. Rabbim kolaylık versin bir avazda kurtul inşallahBizde 5 lik yaptık bakalım canım denemek için dolaba koyduk bebişimizi bekliyoruz :) komşunun annesi dedi canım bizede onlar öyle buzluğa koymuş bizde tecrübesisiz daha :)
Ay çok sağol canım valla çok iyi geldi msjın Allah razı olsun. bugün kan gelmesi çok korkuttu beni
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun. Ömrü uzun olsunDoguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim
Ben sosyal medyada paylasmadim ama yakin arkadaslarima foto yolluyorum. Ama baktim annem simdiden instagramini doldurmus.Kızlar bebeklerinizin fotolarini paylaşıyor musunuz? Bi tane paylaşmak istiyorum ya da profil fotosi falan yapmak ama emin olamiyorum
Duzelir canım sıkıntı yapma geçecek göğüs yaraların. Bebegin ilk başta kilo vermesi normal ama bunu doktor da biliyordur herhalde. Stres yapma ki sütun daha cabuk artsın. Bir ay sonra bu sıkıntıların çoğunu atlatmış olacaksın insallahKızlar sağlık ocağına gittik Topuk kanı aldılar tekrardan. göbek kordonunda akıntı olduğu için doktora gidin K vitamini vursun dedi .doktora gittik Doktor kilo alımı çok kötü mamaya başlamamız gerek dedi .cumaya kadar bekleyelim dedi o zamana kadar Nasıl olacak kilo alımı dedi K vitamini de yapmadı akıntısı olursa yapacak tekrardan. günde 5 öğün yemek yemem gerekiyormuş üç buçuk litre su içmem gerekiyormuş Ben sadece su işini hallediyorum yemek işini halledemiyorum zaten Göğüs uçlarım yara oldu. Moralim çok bozuk
Allah yardımcın olsun bende doktordan şmdi çıktım 10buçukta gel öğlen alırım dedi ♡Bugun canim insallah 14.30da yatisim yapilacak ama aksam ustu olur sezeryan sanirim...
Bende deneyecegim tesekkur ederimmmm
Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Mızmızlanıyo mu prensesim :) sabret canım bi düzen oturacak zamanla. Allah kolaylık versin ♡ birazdan nstye gireceğim usg dan baktık herşey yolunda çok şükür. Evet şafak 3 şaka gibi :) Cuma sabah öğle molasında beni alacak.. bugun nst den sonra humana rezene vs alacağız kayısı üzüm annem hoşaf yapacak daha baska neler alabilirim lansinoh almamıştım onuda alacağım göğüs kalkanı almışmıydın aldıysan tavsiye ediyor musun canım alıp kenarda dursun istemiyorum hiç bişeyi♡40 in çıkmasını 4 gözle bekliyorum
Nasılsın cnm bugün u saymazsak 3 gün kaldı doğuma ❤
Eh olacak okadar :)Hafifledik cok sukur pek asabiyiz. Bi sinirlendi mi basiyo yaygarayi
Kızlar bakıyırum herkes mama ve sütten muzdarip. Bende ilk bi gün mama verdim almıyo çocuğum. Sonra memem acısade dayadım memeyi ağzına yarım saat emzirdim hep. Sağlam süt yapıcı şeyler yedim. Su sefer tıkaları acık değil sanırım kızım zor alıyo memeyi huy yaptı. Bu sefer hergün sıcak duş aldım memelerime masaj yapa yapa çok iyi geldi. Sağlam süt yapıcı şeylerle beslendim. Şimdilik süttm fena değil mama hiç vermiyodm iki saat yada bi saatt 15-30 dk arası emziriyodm, çocuk dr öyle söyledi. Şimdilik sistemi güzel kurduk maşallah ama uykusuzum yinede her anne gibi yorgunum :) birdeeee bi göğüsü emzirince daha sonra diğerine geçmeyin kızlar, iki üç sefer aynı memeyi emzirin sütler bitsin kaliteli süttde içsin bebeniz, diğeri bu sırada süt doluyo zaten sonra diğerini verin :) bebek emince gırt gırt sesler geliyo zaten bu yöntemi ben sevdim. Süt oluşumu birazda yapısal herkesin çok olmayabilir. Sağlam yiyin kilolar önemli değil düzeni kurunca veririz. Bunnu harici evde durmaktan çok sıkıldm gezmek istiyorm lohusa halimle. Popom hala acıyo tabi basurum oluşmuştu oda geçer inşş
Cuma doğuma giriyorum inşallah şuan nstdeyim :) Allah sağ salim kavuştursun hepimizi ♡Hoşbuldum :) Dogum veyeni bebek heyecanlariniza goz atmak istedim :)
Amin canim insallah,cumlemiz❤
Senin durum nedir?
Ben fotograf ve uyku,sut,bebek durumlarinin cok paylasilip dillendirilmesinin cok etkili olduguna inaniyorum :)
Hevesini al ama bence cok abartma.
Bol bol oku bebisini❤
Sıcak kompres yaptn mı canım ? İnşallah gelecek stres yapma emzirmeye devam et inşallah gelecektirKızlar Doğum yapalı 4 gün oldu sütüm hala yok
Humana stiller hoşaflar helvalar bisküviler hurmalar ne denediysem yok. Bir damla gelirse geliyor.
Hastanede sütün yok sütün yok dediler, moralim bozuldu hemşireye de sütü yok deyince hemşire sıkıp baktı sütü var annenin bol bol emzir dedi.
Ben de var diye emzirdim, ama çocuk doymuyormuş meğerse. Sarılık değerimiz de dün 11 di. Öyle olunca mamaya başladım. Göğsüm boş olsa da emzirdim. Ama artık yara oldu göğüslerim. Gelen giden yok
Bana önerebileceğiniz birşeyler var mı kızlar çok üzülüyorum. Ne yapabilirim sütümü getirmek için? Veya boşuna mı çabalıyorum sizce
Canım erkekler bizim kadar düşünceli olamıyorlar malesef. Düz mantık çalışıyorlar. Benim eşimde bazı konularda öyle davranıyor düzgünce anlatıyorum a evet doğru diyor sende haklısın diyor erkekleri bizim yönlendirmemiz lazım onlar anlamıyor malesefdogru soyluyorsun ama bu cocugun babasi o ise, onun da bizi strese sokmamasi gerektigini bilmesi lazim. Annesine bir sey diyemezmis, küsermis annesi. İyi dedim, annen zahmet etmesin ben küserim. Konusmuyorum ayri da yattim gece.
Allah askina benim de Kismetse oglum olacak ama karisiyla ikisinin tepesine çöküp hayatlarini zehir etmeyecegim, aksine kendi hayatima, keyfime bakicam.
Gunu gecmis bir gebeyim, hala benim ne istedigimin ne istemedigimin bir onemi yok. Tasiyici anne saniyor beni herhalde... Mahvettiler son haftami, Allah'a havale ediyorum ama o da bir sonuc vermiyor...
Amin canım çok sağolKorkma canim sevin. Doğum başlıyo işte. Rabbim kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah
canım süt sagma makinaları çok güzel kanalları açıyor bizde makina kiraladik kullandım bebeğim yogunbakimda olduğu için eve gelince gogsumu bosaltamadigi için kullandım şimdi kullanmiyorum bizde 15 günlük olduk çok güzel sütum vardı iki üç gündür goguslerim yumusadi sütum azaldı sanki niye böyle oldu bilmiyorum makina kullanmadigim icinmi oldu bilemiyorum su çok içiyorum humana içiyorumKızlar Doğum yapalı 4 gün oldu sütüm hala yok
Humana stiller hoşaflar helvalar bisküviler hurmalar ne denediysem yok. Bir damla gelirse geliyor.
Hastanede sütün yok sütün yok dediler, moralim bozuldu hemşireye de sütü yok deyince hemşire sıkıp baktı sütü var annenin bol bol emzir dedi.
Ben de var diye emzirdim, ama çocuk doymuyormuş meğerse. Sarılık değerimiz de dün 11 di. Öyle olunca mamaya başladım. Göğsüm boş olsa da emzirdim. Ama artık yara oldu göğüslerim. Gelen giden yok
Bana önerebileceğiniz birşeyler var mı kızlar çok üzülüyorum. Ne yapabilirim sütümü getirmek için? Veya boşuna mı çabalıyorum sizce
hayırlı olsun canım ne güzel sende bebisine kavustun Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallahDoguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim
Ayy cekiminiz guzel gorunuyor. Bebis rahat durdu mu?? Ben de dusunuyorum ama sanki rahat durmaz gibi geliyor.Eki Görüntüle 2169685
Canım bende bi baba var ben daha sezeryandan çıkmadan paylaşmış bile torunum diye. Beni arıyorlar sana benziyor diye nerden gördüler daha ben görmedim diyorum. Meğer babammış. Heryere profil yapmış. Ne diyelim sustuk. Bu da dünki yenidoğan çekimimizden. Yüzünü kapatmam normalde ama ifşa olmayalım burda diyebunları da babamdan saklıyoruz resmen.
Evet sünnet,simdirimlik bisey yokki yemiyo sonucta hurmayi sadece agzina sürüyosunTeşekkür edrimmmm :) sunnet deniliyor denemek istiyorum bakalim
Hmmm evet dogru olabilir aslinda ama bilemedim şimdi. . Dr a sorsam kesinlikle hayir diyecek ama bu konu hakkinda guzel seyler duydum ve okudum ... bilemedim simdi bu sindirmin hazir olamama durumuda vardir tabiki
Fikir super tesekkur ederim
ayprensesii dogum yaptin mi canim ?
Onu veayprensesii ni merak ediyorum ben de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?