2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dr dediki bi saatten az sürede meme verme bide 15-30 dk arası emzir yoksa seni amzik gibi kllanır dedi. Bande öyle yapmaya çalışıyorum. Göğüsümü hiç sağladım çünkü göğüs kalkanına süt baya birikiyor anlıyorum bebeğe yettiğini . Tam olarak kaç cc çıkıyor bilmiyorl ama. Bide karpuz su yoğurt çorbası bulğur bunlar iyi süt yapıyor herğün duş da alıyorum. Sizin bebeğiniz belki memeyi emzik yapmış olasilir one alıştırmamak gerekiyormş ben arada azına yapay emzik veriyorm çünkü susmuyo bazen geceleri hep emmek istiyor. Düzen kurmak lazım gerçekten bi şekilde. Memem çok gergin oluyo o zaman anlıyorm süt var. Bide ağzında süt damlaları kalıyor süt olduğunu anlıyorm. Bi göğüsü 2,3 sefer emziriyorm o zaman biter diye daşünüyorm. Amzirriken diğeride baya doluyo sızlıyor zaten süt inmesiymeş. İnşş sütümüz çoğğalır cnm sende bol bol emzir ama emzik gibi görmesin seni

Solunum sıkıntısı vardı canım atlattık çok şükür şimdi yoldayız kontrole gidiyoruz

kızlar sanırım nişanım geldi. normal sümük gibi olan akıntı biraz kanlı. ama kahverengi değil normal kırmızı kan. hastaneye gitmeli miyim sizce? riskli bi durum var mıdır acaba?

Bugun çok şükür 6günlük olduk sütüm idare ediyor makina aldık sağmya başladım gece fln mama da veriyorum ama 2gece 1gün oluyor kaka yapmıyor. Gaz çıkartıyor hiç zorlamıyor emerken kendi çıkartıyor ama kaka yok neden acba ne yapmam gerekiyor...
Humana çay boza ve su içiyorum sütüm sağdıkça çoğaluyor sanrm..
Boyun ağrım var hareket edemiyorum geçmiyor birtürlü

Kızlar bebeğimin gözünün biri bu sabahtan itibaren capaklaniyor ama çok fazla üst ve alt kirpikleri yapışıyor bir birine ve sanki gözünün içine merhem sıkmışsın gibi yumuşak çapak dolu sadece sağ gözü böyle acaba nedeni ne

Canım sütünden damlatabilirsin azcık birde sürekli masaj yapman gerekiyor gözyaşı damarlarnın tıkanıklığı için ilk 6 ay masajla geçiyormuş

Bnm bebeğimin de sağ gözünde çapaklanma var hastnedeyken de vardı hemşire ılık pamukla sil demişti siliyorum bende zaman geçtikçe azalıyor.. sütünü damlat dediler ama henüz yapmadım

Üşütmüşsün bebisini.
Üşüttüğümü sanmıyorum çok dikkat ediyorum odasının sıcaklığına üstüne başına

Canım sütünden damlatabilirsin azcık birde sürekli masaj yapman gerekiyor gözyaşı damarlarnın tıkanıklığı için ilk 6 ay masajla geçiyormuş
Öyle yapayım canım çok teşekkür ederim

Bnm bebeğimin de sağ gözünde çapaklanma var hastnedeyken de vardı hemşire ılık pamukla sil demişti siliyorum bende zaman geçtikçe azalıyor.. sütünü damlat dediler ama henüz yapmadım
de
Biraz önce sildim canım bir müddet olmadı sonra uyuyup kalktıktan sonra yine oldu sütümü damlatmayı da deniycem canım çok teşekkür ederim

Cnm hemen yazayım dedim tesadüfen gördüm benım oğlum da oyle ydı sag gözü şişti capaklandı doğumdan sonra doktor normal ödem dedı temiz bezi sıcak suyla yıkayıp hafif hafif sildim bıkac gun oldu çok şükür hiç bişeyi kalmadı

Analı babalı büyütün inşallah canım
Benim kızım 7 gün kaka yapmadı normal dediler bazı yenidoğanlar 10 güne kadar yapmayabiliyormuş. Eğer bi huysuzluğu yoksa gazı yoksa karnı toksa normal olabilir. Yine doktora danış istersen için rahat eder.

Ne demek canım aynısı arkadaşımın kızında da olmuştu masajla geçti onunda

Mutlaka yapayım canım ilgine teşekkür ederim

Teşekkür ederim cnm amin..rabbim isteyen herkeze nasip etsin...
Eşimde araştırdı 10güne kdr normal dedi bakalm perşmbe günü kontrolümüz var dr ne diyecek

Benimde sol gözde olmuştu ağladıkça arttı ıslak pamukla sildim anne sütü damlattım azalmadı doktora götürdüm damla verdi 2. Güne iyileşti birde göz yaşı gelen kanallara günde 3 4 kere masaj yap dedi doktor onuda yaptım şükür iyi şimdi

Enfeksiyon kapmış canım bnm bebeğimdede oldu her iki gözde nevita diye bi damla verdi doktor 10 günde anca gecti ama gecio endişe etme tehlikeli değil

hayırlı ugurlu olsn canım Allahım analı babalı buyutsun cok duygulandım tabiri caızse bu gunlere bırlıkte geldık Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…