2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

almilacm canım naptın gittin mi hastaneye
Hastanenin yanında kv nin evi var oraya geldik eşimle sancı bekliyoruz. Hala adet sancısı gibi. Şöyle şiddetli sancılar falan gelse sevinçten halay çekcem artık sağlık ocağındaki hemşireyi aradım o da duş falan al yavaş yavaş git hastaneye dedi. Acele etmiyorum o yüzden.

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ozaman canım:) hastane yakınsa evde çekmen daha iyi sancılarını

Ayy cekiminiz guzel gorunuyor. Bebis rahat durdu mu?? Ben de dusunuyorum ama sanki rahat durmaz gibi geliyor.
Canım bu işi yapanlar profesyonel zaten uyutuyor giydiriyor beyaz sesleri falan kullanıyor. Kendisi uyuttu çekti sağolsun. Rahat ol bırak sen fotocuya otur izle

Yok canım o uyutuyor valla her şekle sokuyor hiç sesi çıkmıyor. Uzmanlaşmışlar artık fotoğrafçılar bu konuda. İyi bir fotocu seçersen profesyonel daha da rahat olur.

Kızlar süt sağmak sütü artırıyor mu? Aranızda sütü az olupta sağıp çoğalan varmı? Ona göre pompa siparişi vermek istiyorum ama işe yarar mı emin değilim.

Boyun ağrısı spinalden canım bebeği çıkarmak için karnında diyaframa güçlü bir basınç uyguluyorlar o sonrasında boyun ağrısı yapıyor. Bol bol yürüyüp gaz çıkarıp wcye çıkınca geçiyor canım. Sakın yatma. Kalk yürü az az da olsa artırarak.

Kızlar süt sağmak sütü artırıyor mu? Aranızda sütü az olupta sağıp çoğalan varmı? Ona göre pompa siparişi vermek istiyorum ama işe yarar mı emin değilim.
Canim ben hem emzirip hem sagiyorum. Bazen 60 bazen 120 bazen 70 cikiyo. Gogusler tam bosalmadiginda agri yapiyo o yuzden sagip bazen biberonla veriyorum bazen buzluga atiyorum.

Canim ben hem emzirip hem sagiyorum. Bazen 60 bazen 120 bazen 70 cikiyo. Gogusler tam bosalmadiginda agri yapiyo o yuzden sagip bazen biberonla veriyorum bazen buzluga atiyorum.
Benim ağrı falan yapmıyor canım süt kaldığından bile emin değilim. Elimle denedim 5-10 cc anca çıktı. Artırıcaksa almak istiyorum yoksa fazlası yok bebeğe bile yetmiyor :)

İlk günler iyiydim hastneden çıkınca fln oturmadım hep hareket ettim ama sürekli ağrı yaptı acile gittim dinlenmen gerek dediler.uzanınca iyi oturunca bile ağrıyor...

Benim ağrı falan yapmıyor canım süt kaldığından bile emin değilim. Elimle denedim 5-10 cc anca çıktı. Artırıcaksa almak istiyorum yoksa fazlası yok bebeğe bile yetmiyor :)
Canim elinle sagdigindan daha fazlasini cikarir her turlu. Belki siz de tam bosaltamadigiz icin fazlasi gelmiyo olabilir.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebişin inşallah

Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)

Sancılarım başlayınca hastaneye giderken hemen zemzemi ve hurmayı attım çantaya normal yaptım ben doğumhaneden çıkmadan ablam vermiş bile bebeğe

Maşallah ne güzel süt miktarın. Ne yapıyosun sütü artırmak için. Ben en fazla 30-40 cc civarı çıkarabilyorum

Maşallah ne güzel süt miktarın. Ne yapıyosun sütü artırmak için. Ben en fazla 30-40 cc civarı çıkarabilyorum
Canim sagim suresni uzun tut hani süt 1-2 dakika gelmiyor diye bitdi saniyoruz ya hayır var ama ordan gec geliyor yapa biliyorsan günde 30 dakika tek göhsünü sağ boşu boşunada olsa, 1 hafta içerisinde emin ol artıcak.

Canim sagim suresni uzun tut hani süt 1-2 dakika gelmiyor diye bitdi saniyoruz ya hayır var ama ordan gec geliyor yapa biliyorsan günde 30 dakika tek göhsünü sağ boşu boşunada olsa, 1 hafta içerisinde emin ol artıcak.
Sizde mi emzirdikten sonra sağıyorsunuz kızlar faydası oluyorsa bende alıcam pompa ama emin olamıyorum manuel alıp denesem mi acaba
Kullanmazsam yazık olacak çalışmıyorumda sadee süt artsın die alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…