- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.701
Hastanenin yanında kv nin evi var oraya geldik eşimle sancı bekliyoruz. Hala adet sancısı gibi. Şöyle şiddetli sancılar falan gelse sevinçten halay çekcem artıkalmilacm canım naptın gittin mi hastaneye
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ozaman canım:) hastane yakınsa evde çekmen daha iyi sancılarınıHastanenin yanında kv nin evi var oraya geldik eşimle sancı bekliyoruz. Hala adet sancısı gibi. Şöyle şiddetli sancılar falan gelse sevinçten halay çekcem artıksağlık ocağındaki hemşireyi aradım o da duş falan al yavaş yavaş git hastaneye dedi. Acele etmiyorum o yüzden.
Canım bu işi yapanlar profesyonel zaten uyutuyor giydiriyor beyaz sesleri falan kullanıyor. Kendisi uyuttu çekti sağolsun. Rahat ol bırak sen fotocuya otur izleAyy cekiminiz guzel gorunuyor. Bebis rahat durdu mu?? Ben de dusunuyorum ama sanki rahat durmaz gibi geliyor.
Yok canım o uyutuyor valla her şekle sokuyor hiç sesi çıkmıyor. Uzmanlaşmışlar artık fotoğrafçılar bu konuda. İyi bir fotocu seçersen profesyonel daha da rahat olur.Yaa maşallah :)
Zor oldu çekim? Ben kendim çekerken bile çok zorlanıyorum elini oynatsam sıçrıyor böyle poz verdirildiğinde napar kim bilir :)
Benimde babam tüm gruplara atmış kızımı, eşimde sosyal medyada paylaşmış. Ben hala kıyamıyorum kimselere göstermeye :))
Boyun ağrısı spinalden canım bebeği çıkarmak için karnında diyaframa güçlü bir basınç uyguluyorlar o sonrasında boyun ağrısı yapıyor. Bol bol yürüyüp gaz çıkarıp wcye çıkınca geçiyor canım. Sakın yatma. Kalk yürü az az da olsa artırarak.Merhba cnm ewt çok şükür doğum yaptım kızımı aldım kucağıma...
Spinal anestezi oldum çok feci ağrım var.. bebeğimle ilgilenemiyorum ayağa kalkamıyorum.. tek tesellim bebeğim iyi sağlıklı 3.280grm doğdu sağlık ocağında 3100grm olmuş..
Sizler nasılsınız boyun ağrısı çeken geçen varmı
Oyy maşallah canımYok canım o uyutuyor valla her şekle sokuyor hiç sesi çıkmıyor. Uzmanlaşmışlar artık fotoğrafçılar bu konuda. İyi bir fotocu seçersen profesyonel daha da rahat olur.
Canim ben hem emzirip hem sagiyorum. Bazen 60 bazen 120 bazen 70 cikiyo. Gogusler tam bosalmadiginda agri yapiyo o yuzden sagip bazen biberonla veriyorum bazen buzluga atiyorum.Kızlar süt sağmak sütü artırıyor mu? Aranızda sütü az olupta sağıp çoğalan varmı? Ona göre pompa siparişi vermek istiyorum ama işe yarar mı emin değilim.
Benim ağrı falan yapmıyor canım süt kaldığından bile emin değilim. Elimle denedim 5-10 cc anca çıktı. Artırıcaksa almak istiyorum yoksa fazlası yok bebeğe bile yetmiyor :)Canim ben hem emzirip hem sagiyorum. Bazen 60 bazen 120 bazen 70 cikiyo. Gogusler tam bosalmadiginda agri yapiyo o yuzden sagip bazen biberonla veriyorum bazen buzluga atiyorum.
İlk günler iyiydim hastneden çıkınca fln oturmadım hep hareket ettim ama sürekli ağrı yaptı acile gittim dinlenmen gerek dediler.uzanınca iyi oturunca bile ağrıyor...Boyun ağrısı spinalden canım bebeği çıkarmak için karnında diyaframa güçlü bir basınç uyguluyorlar o sonrasında boyun ağrısı yapıyor. Bol bol yürüyüp gaz çıkarıp wcye çıkınca geçiyor canım. Sakın yatma. Kalk yürü az az da olsa artırarak.
Canim elinle sagdigindan daha fazlasini cikarir her turlu. Belki siz de tam bosaltamadigiz icin fazlasi gelmiyo olabilir.Benim ağrı falan yapmıyor canım süt kaldığından bile emin değilim. Elimle denedim 5-10 cc anca çıktı. Artırıcaksa almak istiyorum yoksa fazlası yok bebeğe bile yetmiyor :)
Peki sen hangi makinayı kullanıyorsun canımCanim elinle sagdigindan daha fazlasini cikarir her turlu. Belki siz de tam bosaltamadigiz icin fazlasi gelmiyo olabilir.
Doguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim
Su an yanimda beşiğimde cok sukur :) Allah razi olsun darisi bekleyen herkesin basina insallah öğlen 2 de geldi tosun paşa
Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Canim ben hem emzirip hem sagiyorum. Bazen 60 bazen 120 bazen 70 cikiyo. Gogusler tam bosalmadiginda agri yapiyo o yuzden sagip bazen biberonla veriyorum bazen buzluga atiyorum.
Canim sagim suresni uzun tut hani süt 1-2 dakika gelmiyor diye bitdi saniyoruz ya hayır var ama ordan gec geliyor yapa biliyorsan günde 30 dakika tek göhsünü sağ boşu boşunada olsa, 1 hafta içerisinde emin ol artıcak.Maşallah ne güzel süt miktarın. Ne yapıyosun sütü artırmak için. Ben en fazla 30-40 cc civarı çıkarabilyorum
Maşallah ne güzel süt miktarın. Ne yapıyosun sütü artırmak için. Ben en fazla 30-40 cc civarı çıkarabilyorum
Sizde mi emzirdikten sonra sağıyorsunuz kızlar faydası oluyorsa bende alıcam pompa ama emin olamıyorum manuel alıp denesem mi acabaCanim sagim suresni uzun tut hani süt 1-2 dakika gelmiyor diye bitdi saniyoruz ya hayır var ama ordan gec geliyor yapa biliyorsan günde 30 dakika tek göhsünü sağ boşu boşunada olsa, 1 hafta içerisinde emin ol artıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?