2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 38+5 teyim ve iki gündür fena halde gribim . Sinuzute çevirmiş de olabilir. Yüz , kulak , baş, çene ağrısı çok yoğun ve tabiki burun akıntısı. Hayatımda hiç böyle ağır grip olmadım . Ağrılar uyutmuyor. Pazartesi doktora gideceğim ama o zamana kadar bir öneriniz var mı? Bir de doğumu veya bebeği etkiler mi sizce?

2saat kadar uyanık kalıyor genelde canım. Uyumuyor hemen dalamıyor Emzirme sırasında uyukluyor arada sonra yine emmeye devan ediyor.

Bebeği Gaz sancısı çekenler kiraz çekirdeği patiklerini ya da kemerini denediniz mi?? Yada deneyen birinden yorum aldınız mı??

Dün deli oldu oğlum gazdan. Kiraz çekirdeği torbası var ısıtıp koydum ayağına. Ama sinirden durmuyor yerinde ki tutayım torbayı. O yüzden patik yada kemer alsam diyorum. Bi de kanola tohumlu patik varmış onu mu alsam bilemedim.

Canım her emzirmeden sonra boşalana kadar sağım yapıyor musun?
Yok yapmıorm emzırıp bırakıorm sabah aksam bonyada masaj yapıorum banyodan cıkınca hemen sagım yapıorumgunde ıkı defa sagım yapmıs oluorm ama gogus ucu sut fıskırmıor öle damla damla gelıor normal mı sonradan mı öle olck acaba

2saat kadar uyanık kalıyor genelde canım. Uyumuyor hemen dalamıyor Emzirme sırasında uyukluyor arada sonra yine emmeye devan ediyor.
Aynıyz cnm benmkide 2 saat uyanık tabi emerken uykusunu alıyorlar..bizde şimdi bide gaz sancısı başladı uykusunu bölüyor kıvranarak uyanıyor.. bugünler geçecekmiş cnm sabredeceğiz

Henuz çözüm bulamadik mamayi enjektorle verdiğimiz icin cok gazi oluyor .

Canım emzirsende kaskatı kalıyorsa sağım yap emzirme sonrası. Hem sütün artar hem göğüslerin rahatlar.

Canım inan hiçbir şey yemediğim halde kızımda gaz sancısı vardı üç gün öncesine kadar üç farklı gaz ilacıda banamısın demedi eşimi aktara acı elma yağı almaya göndermiştim aktardaki abla tam poposunun oraya gelecek şekilde bezine bir damla damlanın demiş ilk günler yapmamıştım üç gün önce artık çıldırma derecesine gelince bir deneyeyim dedim ve çok şükür üç gündür rahatça kızımda bende uyuyoruz bir dene istersen Rabbim tüm bebişlere şifa biz annelere de sabır ve dayanma gücü versin inşallah

Henuz çözüm bulamadik mamayi enjektorle verdiğimiz icin cok gazi oluyor .
Allah yardımcımız olsun , benim bir de kizim var kardeşini kıskanıyor diye gece sabahlara kadar uyumuyor bizim odamızda yanımda kalıyor o uyanıkken ters gibi bebek uyuyor o uyuyunca odasına götürüyorum geri gelince de bebek uyanıyor kaç gecedir sabah sadece 2 saat uyuyorum bebeğe de annem bakıyor kızım da kalkınca uyumama izin vermiyor diye anca o kadarla yetinmeye çalışıyorum

Evett ben sormadan dr kendi söyledi zaten 10 gün daha kullanacaksın diye. Canımız sağolsun napalımm :)

Acı elma yağını beze m damlsttiniz dgru anladım di mi

Canım her yemeğin içine kimyon atardı benm arkadaslar dün kimyon anason rezene karıştırıp demleyip içtim anında tuvalete çıkardı beni sizlerde için ki sütünüzle bebeği yumuşatır emzirirken hava yutmaması gerektiğini zaten biliyorsundur bol bol ovalayıp gazını çıkarırsınız inşallah bununla ilgili benimde bi tecrubem yok valla

Amin insallah canım ben o zaman hemen alayım ilk çocuğumda denemiştim kokusu sert gelmişti bebeğim çok rahatsız olmuştu bezine koymak aklimiza gelmemişti hiç mutlaka deniycem canım çok teşekkür ederim

Anason rezene kimyon tohum şeklinde mi aldin canım yoksa toz gibi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…