2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, kızım dün çok şükür sakindi ama sabah biraz zorladı beni, mama verince uyudu. Dünden beride meme tutmada problem yaşıyoruz. Önceden tam kavrıyordu dünden beri sadece uç kısmını tutuyor oda hem az süt gelmesine hem canımın çok yanmasına sebep oluyor. Ağzını kocaman açmıyor. Ağlarken veriyorum kavrıyor ama ağzıyla kaydıra kaydıra yine uç kısmını tutuyor. Bırakmakda istemiyor meme reddi gibi değil yani
Uçları kıpkırmızı olup şişti. Neden yapar böyle bilen var mı?

Amin insallah canım ben o zaman hemen alayım ilk çocuğumda denemiştim kokusu sert gelmişti bebeğim çok rahatsız olmuştu bezine koymak aklimiza gelmemişti hiç mutlaka deniycem canım çok teşekkür ederim
Ne demek canım inşallah şifa olur kuzucuna malum bizi bizden başka kimse anlamıyor bildiklerimizi tecrübelerinizi paylaşıp şifa bulalım kuzularımıza inşallah

Kafayı yicem ya oğlum uyanıpta memeyi almıyor mecburen biberonla sağdığım sütten ağzına zorla sokuyorum uyurken. Ne zaman kendi acıkıpta uyanacak

Canım ağzında pamukcuk varmı genelde pamukcuk olan bebekler memeyi tam almak istemezler bir bak istersen ağzına

Ben de dün gece acı elma yağı sürdüm ama sonra banyo yaptırdık. Gene de çok gaz çıkardı ondan mı bilemiyorum. Ve dün kolik ağlaması tutmadı. Sabaha kadar uyudu beslenme haricinde. Biogaia kullanıyorum düzenli. O gaz çıkarmayı sağlamiyor ama barsak duzenleyici kakasini falan daha güzel yapıyor

Canım bizim kaka sorunumuz yoktu zaten. Biogaia bizde gaz çıkartmaya çok fayda ediyor. Her çocukta etki farklı demek ki :)

Hazır meyve suları içmemek gerekiyor doğal maden suyu tahin kuru incir hurma bol su içmek süt yapıyor.
Benim çocuğum da gazdan yanına çok sıkıntılı
canım sen böyle deyince gerçekten Acı elma yağının alacağım herhalde
Kızlar 1'de Bugün bizim yarı kırkımız çıktı Nasıl adetler var biliyor musunuz

Nereye sürdün elma yağını poposuna mı canım?

Çok duydum bu yağı ayağına mı poposuna mı sürmek gerek acaba? Cildinde bi sıkıntıya sebep olmaz demi?

Kızlar biraz araştırma yaptım acı elma yağıyla ilgili
Sitelerin çoğunda bebeklere önerilmiyor. Kullanmadan önce araştırmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…