- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.501
Göbek bağı oyuntulu tabi iyidir güzeldir ama olmazsa olmaz değil. Normal bezi kıvırıp kullandık biz. Normal Prima ve sleepy kullanmıştım. İki numarayı yine Prima pampers aldım sleepy çok çiş sizdirdiMerhaba kızlar benim doğuma bugünü saymazsam 3gun kaldı bez alicam ama Prima ve sleepyde göbek bağı oyuntulu bulamadım acaba bu markalarda yokmu benmi bulamadım birde bez tavsiyeniz varmı acaba doğum yapanlar hangi bez kullanıyorlar
Biz kullanıyoruz zincoyu. Günde 6 damla. Bir yan etki farketmedim canım. Dr özellikle düzenli kullanidiriyor çok gazlı ve kabız olduğu için bardakları gelişsin diye birkaç damla ile birlikte verdiKızlar gaz için doktor zinco die bi damla önerdi aranızda kullanan varmı? Yada bilen? İşe yarıyor mu? Yada bi yan etkisi var mı?
Bizim 10 gun kontrol suresi canim, 10 gun icinde de 3 kez falan gittik gobegini yakti dr akintisi var diye, ama 15 gunlukken 1 aylikken yine geliceksiniz diyor sık sık ta hastane ortamina gitmek akillica gelmiyor, sizin hastane ne guzel 1 aya yakin kontrol suresi veriyor keske bizimde oyle olsa..Canım bizimde özel ama doğumdan itibaren 28 gun bedava bakıo bizim hastane.sizde nasıl? Belki oyuzden cagırıyodur ilk zamanlar?
Göbek bağı oyuntulu tabi iyidir güzeldir ama olmazsa olmaz değil. Normal bezi kıvırıp kullandık biz. Normal Prima ve sleepy kullanmıştım. İki numarayı yine Prima pampers aldım sleepy çok çiş sizdirdi
Biz kullanıyoruz zincoyu. Günde 6 damla. Bir yan etki farketmedim canım. Dr özellikle düzenli kullanidiriyor çok gazlı ve kabız olduğu için bardakları gelişsin diye birkaç damla ile birlikte verdi
Aynen biogaia zinco ve nurse harveys bunları aynı anda kullan dedi. Biogaia zaten probiyotik, ilaç değil o. Zinco da bitkisel yağlar var yine nurse harveys de bitkisel içerikli. Aralarında belki bı yarım saat bırakıyorum diyeyim tamamen peşpeşe vermiyorum. Zincoyu siz kaç damla kullanacaksınız?Cok saol canım.geceden beri uyumadı doktorunu aradık randevuları dolu gidemedik oyuzden.doktoru da muayene etmeden anca bu damlayı öneririm bitkisel olduğu için.bide biogaia vermişti.seninde diğer kullandığın damla bumu? Buysa 2 damla arasında zaman bırakıyormusun? Ben peşpeşe kullanmaya çekindimde.
Bizimde suan mavi hatta cakir gibi degisir diyoruz belkide kalir, oglumda 1. Ayda degismisti, etrafi mavimsiydi, orta kisminda k.rengi cizgiler olusmaya baslamisti cnm esas rengini alacagi zaman oyle oluyor heralde sende dikkatle bak belki belli olur..
Bebeği ezmemek için mi öyle yapiyosun? Ben de çok tedirgin oluyordum ama reflü yatağını koyunca yükseldi ya rahatım simdi. Gerçi şimdi de aşağı kayıp battaniyede boğulacak diye korkuyorum
Bizde de durum ayni heyecanla bekliyoruz hayirlisi bakalimBizimkinin içide gri şekilde açılmaya başladı bakalım neye döncek çok merak ediyorum
50 olunca götürürüm insallah .Hastane uzak sirf doktor icin katlaniyordum hamileyken ama bebekle beni zorlayacak gibi o hastane .Ilk zamanlar uyuyordu ama simdi uyumuyor.Oraya varana kadar çıldırır.ali rıza hoca 40 günlükken dedi ama geçen ağzında pamukçuk oldu diye götürmüştüm bayan vardı 1aylıkken yapalım dedi birde böbreklerin de genişleme vardı onada bakılacak salı günü onu yatıracağızda bu kalça olayı kafamı karıştırdı
Dun ben de puseti getirdim icine yatirdim .Golgeligi hafif kapattim karanlik olsun uyusun diye .O cok dikkatini cekti .Babamizi görüntülü aradik görsün diye 3 dk demedi basti çığlığı. Bir de tepiniyor kaydi aşağı doğru. Gerçi sallamadim sallasam sevebilirdi .Ama sallamaya alissin istemiyorum .Ç
Pusette duruyorsa ne güzel canım. Bizimki hayatta pusette durmuyor. Ne arabada ne avmde sürsek bile pusete gıcık oldu. O kadar para verdim durcaksın diyorum tık yok. Pusetin gölgeliğini indirince cinneti geliyor. Anlamadım ben bizimkini. Lacoste yakalı çıtçıtlı almıştım çok tatlı komşular gelince giydirdim delirdi annem dedi yakaya kızdı bu bence dedi be anlıcak dedim. Sonra değiştirdim üstünü sustu. Şapka takmıyor asla. Yandık biz valla. Ağlamıyor ama takıntılı olvak bence.
Canim buyuk kizin neden senle değil .40 gun boyunca ayri mi kalcaksiniz ?Evet canım dün cıkdık cok şükür annemlerdeyim.
Şimdilik iyiyiz buyuk kızım kv ila evde arada geliyor buraya ondan ayrı durmak cok uzuyor benı. Yakında bir düzen oluşur inşallah.
Gobek bagi oyuntusu cok onemli degil. Bezi hafif kivirirsiniz takarsiniz .Kıyafetinin icine de ic zibin giydirirseniz o korur gobek bagini.Ben Prima Premium Care almistim cok da memnun kaldim .Merhaba kızlar benim doğuma bugünü saymazsam 3gun kaldı bez alicam ama Prima ve sleepyde göbek bağı oyuntulu bulamadım acaba bu markalarda yokmu benmi bulamadım birde bez tavsiyeniz varmı acaba doğum yapanlar hangi bez kullanıyorlar
Bende ikisi arasında kalmıştım Prima alayım o zaman tşkler canimGöbek bağı oyuntulu tabi iyidir güzeldir ama olmazsa olmaz değil. Normal bezi kıvırıp kullandık biz. Normal Prima ve sleepy kullanmıştım. İki numarayı yine Prima pampers aldım sleepy çok çiş sizdirdi
Sende de bitti gibi olmuş muydu araştırdımda biraz bazılarıda adet görme diyince merak ettim aynı durumu yaşayan var mı diye21 gunluguz bende de kanama devam ediyor
Benimde öyleydi ve çok az geliyodu ama şuan adet görüyor gibiyim bildiğin kırmızı kan geliyorBenimde dun sari su oldu cok ilginc cis gibi
Bebek 3-4 aylık olunca uyku düzeni yerine oturuyomuş doğrumu yani daha 1.5 ay daha mı uykusuz kalıcam
Kızlar biz 30 günlük olduk ama sarılıpımız gözde hafif devam ediyor. Doktor çok hafif bişey yapmaya gerek yok demişti 15. Günde atar emerek demişti ama gözde hala var. Ne yapmalıyım?
ust degisirken de bezde de yirtiniyor sanki ne varsa =) bir yandan çirpiniyor her yer kaka oluyor.
Evet burnu tıkalıyken yerken zorlanıyor. Bugün doktora gösterdik. Hasta falan değil neden tıkalı diye? Bünyesi yatkındır dedi. Etraftaki toz vs. Şeylere. Solüsyondan günde 2 kere yapçaz. Ya çok ağladığı için evde çok etkili olamıyordu. Güzel damlatamıyorduk. Doktor bir damlattı burnun içinden tıkayanlar çıktı. Ağlasada iyice sıkmak lazım yoksa hiç bir işe yaramıyor. C cigdemmm26 sende sormuştun. Sadece solüsyon devam hala.hadess burnu tıkalı olan bebeğini beslerken zorlanıyor musun? Ağlama falan yapıyor mu biberonla içerken?
Devlete devam edicem sanırım bendeBizede aynisini soyledi cnm, kalca usg sini 1 aylikken isticem diyor ama biz 40 tan sonra diye biliyoruz oglumada oyle yaptirdik, tam anlayamadik niye oyle soyluyorlar ozel oldugu icinmi bizde cozemedik ama 40 inda goturucez biz cnm.. birde ozeldeki dr umuz 15 gunlukken, 1 aylikken surekli cagiriyor bizede ticari dusunduruyo ister istemez vallahi devlete mi gitsek ozeldemi kalsak bilemedik esimle...
biz 30 günlüğüz sıra bile vermediler ultrason için sizin erken çekilmiş demek her doktor farklıCanım bizim özelde doktorumuz 15 günlükken çekti ve filmi inceleyip tekrar çekilmesine gerek yok dedi. Güzel görüntü alınmış net dedi. Para için yapan da vardır ama yapmazlar diye düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?