2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar benim doğuma bugünü saymazsam 3gun kaldı bez alicam ama Prima ve sleepyde göbek bağı oyuntulu bulamadım acaba bu markalarda yokmu benmi bulamadım birde bez tavsiyeniz varmı acaba doğum yapanlar hangi bez kullanıyorlar

Kızlar gaz için doktor zinco die bi damla önerdi aranızda kullanan varmı? Yada bilen? İşe yarıyor mu? Yada bi yan etkisi var mı?

Göbek bağı oyuntulu tabi iyidir güzeldir ama olmazsa olmaz değil. Normal bezi kıvırıp kullandık biz. Normal Prima ve sleepy kullanmıştım. İki numarayı yine Prima pampers aldım sleepy çok çiş sizdirdi

Kızlar gaz için doktor zinco die bi damla önerdi aranızda kullanan varmı? Yada bilen? İşe yarıyor mu? Yada bi yan etkisi var mı?
Biz kullanıyoruz zincoyu. Günde 6 damla. Bir yan etki farketmedim canım. Dr özellikle düzenli kullanidiriyor çok gazlı ve kabız olduğu için bardakları gelişsin diye birkaç damla ile birlikte verdi

Canım bizimde özel ama doğumdan itibaren 28 gun bedava bakıo bizim hastane.sizde nasıl? Belki oyuzden cagırıyodur ilk zamanlar?
Bizim 10 gun kontrol suresi canim, 10 gun icinde de 3 kez falan gittik gobegini yakti dr akintisi var diye, ama 15 gunlukken 1 aylikken yine geliceksiniz diyor sık sık ta hastane ortamina gitmek akillica gelmiyor, sizin hastane ne guzel 1 aya yakin kontrol suresi veriyor keske bizimde oyle olsa..

Cok saol canım.geceden beri uyumadı doktorunu aradık randevuları dolu gidemedik oyuzden.doktoru da muayene etmeden anca bu damlayı öneririm bitkisel olduğu için.bide biogaia vermişti.seninde diğer kullandığın damla bumu? Buysa 2 damla arasında zaman bırakıyormusun? Ben peşpeşe kullanmaya çekindimde.

Aynen biogaia zinco ve nurse harveys bunları aynı anda kullan dedi. Biogaia zaten probiyotik, ilaç değil o. Zinco da bitkisel yağlar var yine nurse harveys de bitkisel içerikli. Aralarında belki bı yarım saat bırakıyorum diyeyim tamamen peşpeşe vermiyorum. Zincoyu siz kaç damla kullanacaksınız?

Bizimkinin içide gri şekilde açılmaya başladı bakalım neye döncek çok merak ediyorum

50 olunca götürürüm insallah .Hastane uzak sirf doktor icin katlaniyordum hamileyken ama bebekle beni zorlayacak gibi o hastane .Ilk zamanlar uyuyordu ama simdi uyumuyor.Oraya varana kadar çıldırır.
Dun ben de puseti getirdim icine yatirdim .Golgeligi hafif kapattim karanlik olsun uyusun diye .O cok dikkatini cekti .Babamizi görüntülü aradik görsün diye 3 dk demedi basti çığlığı. Bir de tepiniyor kaydi aşağı doğru. Gerçi sallamadim sallasam sevebilirdi .Ama sallamaya alissin istemiyorum .
Evet canım dün cıkdık cok şükür annemlerdeyim.
Şimdilik iyiyiz buyuk kızım kv ila evde arada geliyor buraya ondan ayrı durmak cok uzuyor benı. Yakında bir düzen oluşur inşallah.
Canim buyuk kizin neden senle değil .40 gun boyunca ayri mi kalcaksiniz ?
Gobek bagi oyuntusu cok onemli degil. Bezi hafif kivirirsiniz takarsiniz .Kıyafetinin icine de ic zibin giydirirseniz o korur gobek bagini.Ben Prima Premium Care almistim cok da memnun kaldim .

Bende ikisi arasında kalmıştım Prima alayım o zaman tşkler canim

Gobek bagi oyuntusu cok onemli degil. Bezi hafif kivirirsiniz takarsiniz .Kıyafetinin icine de ic zibin giydirirseniz o korur gobek bagini.Ben Prima Premium Care almistim cok da memnun kaldim .[/QUOTE]
Tamam canım bende Prima düşünüyodum emin değildim tskler

Bebek 3-4 aylık olunca uyku düzeni yerine oturuyomuş doğrumu yani daha 1.5 ay daha mı uykusuz kalıcam

O her bebekte farklıdır canım, benim büyük kızımda 2.5 sene gece uykusu bilmedik, yarım saatte bir uyanırdı. 25 aylık olduğunda memeyi bıraktırdım, sırf emmek için uyanıyo alışkanlık oldu herhalde diye düşündüğüm için. Bıraktıktan bi 6-7 ay sonra düzene girdi uykusu. Çok zorlu bi 2.5 sene geçirdim. Gece zordu ama gündüzleri çok usluydu, küçük kızımda tam tersi, gece uykusu iyiydi 5-6 Aydan sonra ama gündüz çok yaramazdı sağolsun.

Kızlar biz 30 günlük olduk ama sarılıpımız gözde hafif devam ediyor. Doktor çok hafif bişey yapmaya gerek yok demişti 15. Günde atar emerek demişti ama gözde hala var. Ne yapmalıyım?

Bizde bir aylık bugün teyzesi, aşımız ve kontrolümüz var sağlık ocağında. Bizim ebe sarılık en son gözden gider demişti, endişelenme yakında gözündeki sarılık da geçer.

ust degisirken de bezde de yirtiniyor sanki ne varsa =) bir yandan çirpiniyor her yer kaka oluyor.

Aynı dertten muzdaribim canım. Bezini değiştirirken heryeri bi suluyo zaten o net, her defasında bu sefer önlem alıcam diyorum da olmuyo üzerini de değiştirmem gerekiyo o zamanda, adam öyle bi ağlıyoki elim ayağım birbirine dolaşıyo resmen. Ne varsa ağlicak, sanki kolunu bacağını koparıyos

hadess burnu tıkalı olan bebeğini beslerken zorlanıyor musun? Ağlama falan yapıyor mu biberonla içerken?
Evet burnu tıkalıyken yerken zorlanıyor. Bugün doktora gösterdik. Hasta falan değil neden tıkalı diye? Bünyesi yatkındır dedi. Etraftaki toz vs. Şeylere. Solüsyondan günde 2 kere yapçaz. Ya çok ağladığı için evde çok etkili olamıyordu. Güzel damlatamıyorduk. Doktor bir damlattı burnun içinden tıkayanlar çıktı. Ağlasada iyice sıkmak lazım yoksa hiç bir işe yaramıyor. C cigdemmm26 sende sormuştun. Sadece solüsyon devam hala.

Devlete devam edicem sanırım bende
biz 30 günlüğüz sıra bile vermediler ultrason için sizin erken çekilmiş demek her doktor farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…