- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.521
Aynen biogaia zinco ve nurse harveys bunları aynı anda kullan dedi. Biogaia zaten probiyotik, ilaç değil o. Zinco da bitkisel yağlar var yine nurse harveys de bitkisel içerikli. Aralarında belki bı yarım saat bırakıyorum diyeyim tamamen peşpeşe vermiyorum. Zincoyu siz kaç damla kullanacaksınız?
dun aglama krizine girdi, sakinlestiremedim mecbur mama verdim ben de canim. İnstagramdan emziren annenin tum postlarini okuyorum. İlk 3 ay boyle yapisik yasicaz durumu kabullendim.Ben mama verdiğim için tabi uzun uyuyor ama seninki daha sağlıklı tabikeşke bende sadece anne sütü verebilseydim
Ablan tatile mi gelmiş anlamadım. Bi faydası yoksa gönder bari sinirini bozmasın
Kızlar gaz için doktor zinco die bi damla önerdi aranızda kullanan varmı? Yada bilen? İşe yarıyor mu? Yada bi yan etkisi var mı?
Merhaba kızlar benim doğuma bugünü saymazsam 3gun kaldı bez alicam ama Prima ve sleepyde göbek bağı oyuntulu bulamadım acaba bu markalarda yokmu benmi bulamadım birde bez tavsiyeniz varmı acaba doğum yapanlar hangi bez kullanıyorlar
Benimki de cok bagiriyor bez değiştirirken hele uzerini de kirlemisse bezi takip direk kucagima alip uzerine kundak örtüyorum. Degilse sakinlesmiyor .Aynı dertten muzdaribim canım. Bezini değiştirirken heryeri bi suluyo zaten o net, her defasında bu sefer önlem alıcam diyorum da olmuyoüzerini de değiştirmem gerekiyo o zamanda, adam öyle bi ağlıyoki elim ayağım birbirine dolaşıyo resmen. Ne varsa ağlicak, sanki kolunu bacağını koparıyos
yok canim sanmam adet olacagini. Bende de ilk 10 gun sonunda falan kesilir gibi oldu, devam etti. Suanda da bazen kirmizi bazen degil. 40a kadar surecek midir nedirSende de bitti gibi olmuş muydu araştırdımda biraz bazılarıda adet görme diyince merak ettim aynı durumu yaşayan var mı diye
Ay aynen ya, kakali bez degistirirken ben mahvoluyorum, ayaklarin durmamasindanAynı dertten muzdaribim canım. Bezini değiştirirken heryeri bi suluyo zaten o net, her defasında bu sefer önlem alıcam diyorum da olmuyoüzerini de değiştirmem gerekiyo o zamanda, adam öyle bi ağlıyoki elim ayağım birbirine dolaşıyo resmen. Ne varsa ağlicak, sanki kolunu bacağını koparıyos
Teşekkür ederim canım geçmeyince sorayım dedim. Biz yarın gideceğiz aşıya ama memlekete geldik buradaki sağlık ocağına gideriz artık. Bir de sağ gözünde çok çok hafif bir akıntı oluyor onu soracağım. Ilık suyla silin demiş nette ama aile hekimi anlar mı acaba bebek gözünden. İlçedeyiz çünkü dr yok.Bizde bir aylık bugün teyzesi, aşımız ve kontrolümüz var sağlık ocağında. Bizim ebe sarılık en son gözden gider demişti, endişelenme yakında gözündeki sarılık da geçer.
Ben belki daha rahat eder bebek diye istemiştim ama çok tercih edilen bişey değil heraldeCanım göbek bağı oyuntusu şart değilki, ben de ilk Molfix 2 numarasını almıştım, o büyük geldi Prima 1 numarayı aldım, ikisi de iyi. Kızlarımda hep Molfix alıyoduk çünkü yan bağları daha esnek
Benimde öyleydi ve çok az geliyodu ama şuan adet görüyor gibiyim bildiğin kırmızı kan geliyor
Ç
Pusette duruyorsa ne güzel canım. Bizimki hayatta pusette durmuyor. Ne arabada ne avmde sürsek bile pusete gıcık oldu. O kadar para verdim durcaksın diyorum tık yok. Pusetin gölgeliğini indirince cinneti geliyor. Anlamadım ben bizimkini. Lacoste yakalı çıtçıtlı almıştım çok tatlı komşular gelince giydirdim delirdi annem dedi yakaya kızdı bu bence dedi be anlıcak dedim. Sonra değiştirdim üstünü sustu. Şapka takmıyor asla. Yandık biz valla. Ağlamıyor ama takıntılı olvak bence.
Yok canim şükür sadece düğümler orda oldugundanmis o aci ve maalesef iltihap olmus orda dunku kontrolde oyle dedi dr . Tam senin anlattigin yer umarim gecerAynen benmde. Etim çürümüş gibi acıyo göbek deliğinin 4 parmak sağı 2_3 parmak altı benm bahsettğm yer. Aynı acı mı bilmiyorum dikişlerde sorun olmasın yaa
İnşallah canım. Geçmiş olsun tekrardanYok canim şükür sadece düğümler orda oldugundanmis o aci ve maalesef iltihap olmus orda dunku kontrolde oyle dedi dr . Tam senin anlattigin yer umarim gecerantibiyotige basladik... şükür dikis problemi degilmis ilk tahmini oyleydi dr un ama ... cok korkmustuk... gecer insallah:)
Evet bende baktım da olabilirmiş anneme de sorayım bi bakim o ne diyecekAdet de olabilir yaziyor bi kac yerde
Çince, bebek dilinden kolaydir amaBizimki ustu degisirken kizmiyo ama emerken elleriyle ittiriyo sonra niye gitti diye kizip kulagini burnunu yoluyo. Aglama seslerini ayirt ediyorum yavas yavas. Cok geldiyse sut surekli gih gih diyor aglama arasi mesela. Uykuya dalamadiysa inga diye agliyor klasik. Acsa hic belirli ses cikarmadan bagirarark ağlıyor. Eldiven giyince daha huzurlu uyuyor cunku elinde birsey sikmak tutmak istiyor. Korkarsa bana sarili olarak biraz duruyor oyle yatmak istiyor. Yavad yavas kitap gibi okuyorum onu iste. En büyük cocuk yetistirme kitabi cocugun kendisi imis bunu gordum bebek dogunca
Çince, bebek dilinden kolaydir amabana oyle geldi ilk gunler
ben de agliyorsa, tamam oglum sen iyi bebeksin, biz kotu anne babayiz diyorumBen hep sana hic kizmadim oglum diyorum. Cunku bi daha hic bu gunlere donemeyecegiz ki :) su an muhtaclar bize e dilleri de bu kadar yazik
Evet burnu tıkalıyken yerken zorlanıyor. Bugün doktora gösterdik. Hasta falan değil neden tıkalı diye? Bünyesi yatkındır dedi. Etraftaki toz vs. Şeylere. Solüsyondan günde 2 kere yapçaz. Ya çok ağladığı için evde çok etkili olamıyordu. Güzel damlatamıyorduk. Doktor bir damlattı burnun içinden tıkayanlar çıktı. Ağlasada iyice sıkmak lazım yoksa hiç bir işe yaramıyor. C cigdemmm26 sende sormuştun. Sadece solüsyon devam hala.
dun aglama krizine girdi, sakinlestiremedim mecbur mama verdim ben de canim. İnstagramdan emziren annenin tum postlarini okuyorum. İlk 3 ay boyle yapisik yasicaz durumu kabullendim.
Simdi bana bir sling lazim. Tavsiye eden olsa da hemen alsam ne iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?