2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bize 4 damla dedi canım zinco.bugun kullandık banyo yaptık emzirdim anca 1,5 saat uyudu gene basladı bebeğim uykuda cırpınmaya.nasıl cıkcak bu gaz anlamadım.nasıl gececekkarnına masaj yapıorum ufacık bi pırt belki yapıo.yaptımı bole baya gurultulu yapıodu özlemle bekliorum zortlarını

Ben mama verdiğim için tabi uzun uyuyor ama seninki daha sağlıklı tabi keşke bende sadece anne sütü verebilseydim

Ablan tatile mi gelmiş anlamadım. Bi faydası yoksa gönder bari sinirini bozmasın
dun aglama krizine girdi, sakinlestiremedim mecbur mama verdim ben de canim. İnstagramdan emziren annenin tum postlarini okuyorum. İlk 3 ay boyle yapisik yasicaz durumu kabullendim.

Simdi bana bir sling lazim. Tavsiye eden olsa da hemen alsam ne iyi olur

Canım göbek bağı oyuntusu şart değilki, ben de ilk Molfix 2 numarasını almıştım, o büyük geldi Prima 1 numarayı aldım, ikisi de iyi. Kızlarımda hep Molfix alıyoduk çünkü yan bağları daha esnek

Benimki de cok bagiriyor bez değiştirirken hele uzerini de kirlemisse bezi takip direk kucagima alip uzerine kundak örtüyorum. Degilse sakinlesmiyor .

Kizlar sling almak istiyorum. Var mi tavsiyesi olan? Kullanan varsa onerilerileriniz cok iyi olur

Sende de bitti gibi olmuş muydu araştırdımda biraz bazılarıda adet görme diyince merak ettim aynı durumu yaşayan var mı diye
yok canim sanmam adet olacagini. Bende de ilk 10 gun sonunda falan kesilir gibi oldu, devam etti. Suanda da bazen kirmizi bazen degil. 40a kadar surecek midir nedir

Ay aynen ya, kakali bez degistirirken ben mahvoluyorum, ayaklarin durmamasindan

Bizde bir aylık bugün teyzesi, aşımız ve kontrolümüz var sağlık ocağında. Bizim ebe sarılık en son gözden gider demişti, endişelenme yakında gözündeki sarılık da geçer.
Teşekkür ederim canım geçmeyince sorayım dedim. Biz yarın gideceğiz aşıya ama memlekete geldik buradaki sağlık ocağına gideriz artık. Bir de sağ gözünde çok çok hafif bir akıntı oluyor onu soracağım. Ilık suyla silin demiş nette ama aile hekimi anlar mı acaba bebek gözünden. İlçedeyiz çünkü dr yok.

Ben belki daha rahat eder bebek diye istemiştim ama çok tercih edilen bişey değil heralde

Bizimki ustu degisirken kizmiyo ama emerken elleriyle ittiriyo sonra niye gitti diye kizip kulagini burnunu yoluyo. Aglama seslerini ayirt ediyorum yavas yavas. Cok geldiyse sut surekli gih gih diyor aglama arasi mesela. Uykuya dalamadiysa inga diye agliyor klasik. Acsa hic belirli ses cikarmadan bagirarark ağlıyor. Eldiven giyince daha huzurlu uyuyor cunku elinde birsey sikmak tutmak istiyor. Korkarsa bana sarili olarak biraz duruyor oyle yatmak istiyor. Yavad yavas kitap gibi okuyorum onu iste. En büyük cocuk yetistirme kitabi cocugun kendisi imis bunu gordum bebek dogunca

Aynen benmde. Etim çürümüş gibi acıyo göbek deliğinin 4 parmak sağı 2_3 parmak altı benm bahsettğm yer. Aynı acı mı bilmiyorum dikişlerde sorun olmasın yaa
Yok canim şükür sadece düğümler orda oldugundanmis o aci ve maalesef iltihap olmus orda dunku kontrolde oyle dedi dr . Tam senin anlattigin yer umarim gecer antibiyotige basladik... şükür dikis problemi degilmis ilk tahmini oyleydi dr un ama ... cok korkmustuk... gecer insallah:)

İnşallah canım. Geçmiş olsun tekrardan

Çince, bebek dilinden kolaydir ama bana oyle geldi ilk gunler

Ben de zar zor damlattım bir solüsyonun hepsini canım. Ama bişey çıkmadı burnundan. Doktor yatarken mi damlattı?sonra kucağına alınca mı aktı burnundaki? Ben yatarken damlatıyorum

Aynen cnm bende sling ve kanguru konusunda emin olamıyorum. İnternette önerilen mamadus vs deneyemediğim için emin olamıyorum. Mağazalarda satılanlarıda beğenmedim. Sling zaten hiç bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…