- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.541
Sorma canım bir de emzik verdik biz o da etkili sanırımHizlica doydugunu fark etmis demek ki senin yaramaz
Cok sagol canım haklısın şimdilik kızım cok iyi gidiyor uslu bir bebek olduğna inandirdi bizi inşallah nazarmız değmez annem babaannem sureklı nasıl uslu bebek her kese anlatıyor daha 1 gündür burda. Kozımda ilk gün cok usluydu onuda anlata anlata nazarladılar.Olur o Allahın izniyle. Sen bebeğinle iyi ve sağlıklı ol geri kalan hepsi olur inşallah. Allah size bağışlasın evlatlarınızı♡
Aile hekimi ve goz diyince aklima geldi direk.Topuk kani verirken aile hekimi goz kontrolu yapcam dedi .Dengesiz kadin ellerini yikamadan cocugun gozunu acmaya calisti cildirdim .Sonuc bakamadi tekrar getirdedi .Gider miyim hic kocaman doktorsun bebeklerde hijyeni onemsemek icin illa kendi bebegin mi olmali .Teşekkür ederim canım geçmeyince sorayım dedim. Biz yarın gideceğiz aşıya ama memlekete geldik buradaki sağlık ocağına gideriz artık. Bir de sağ gözünde çok çok hafif bir akıntı oluyor onu soracağım. Ilık suyla silin demiş nette ama aile hekimi anlar mı acaba bebek gözünden. İlçedeyiz çünkü dr yok.
Cok tatlilar yaa .Benimki açken memmemmmem diye agliyor.Yatagindan kaldirmadiysam ingaa .Sinirliyse her türlü aglamayi sergiliyorBizimki ustu degisirken kizmiyo ama emerken elleriyle ittiriyo sonra niye gitti diye kizip kulagini burnunu yoluyo. Aglama seslerini ayirt ediyorum yavas yavas. Cok geldiyse sut surekli gih gih diyor aglama arasi mesela. Uykuya dalamadiysa inga diye agliyor klasik. Acsa hic belirli ses cikarmadan bagirarark ağlıyor. Eldiven giyince daha huzurlu uyuyor cunku elinde birsey sikmak tutmak istiyor. Korkarsa bana sarili olarak biraz duruyor oyle yatmak istiyor. Yavad yavas kitap gibi okuyorum onu iste. En büyük cocuk yetistirme kitabi cocugun kendisi imis bunu gordum bebek dogunca
Sorma canım ism olayı cok karışdı baya kp ordan arayıp annemın adını koyun dedi kimlikdede harfin 3 olmadığı için cok farkli bir şey yazdırdilar sinirden 2 gündüz gece ağladım. Bide kimse o ismi kulanamıyor bende meryem diyorum, cok karışık anlıycağın herkes farkli bir isim takdı kızıma. Hatıradıkca cok kotu oluyorum hala.Milana firuze canım ismi Meryem mı oldu şimdi? Kızin kıskandı mi
Bizim aile hekimi de ellerini yıkamadan muayene etti bir de bezini açtırıp yunurtalıklarını elledi sanki hastanede kontrol etmediler de sen ediyorsunAile hekimi ve goz diyince aklima geldi direk.Topuk kani verirken aile hekimi goz kontrolu yapcam dedi .Dengesiz kadin ellerini yikamadan cocugun gozunu acmaya calisti cildirdim .Sonuc bakamadi tekrar getirdedi .Gider miyim hic kocaman doktorsun bebeklerde hijyeni onemsemek icin illa kendi bebegin mi olmali .
Cok tatlilar yaa .Benimki açken memmemmmem diye agliyor.Yatagindan kaldirmadiysam ingaa .Sinirliyse her türlü aglamayi sergiliyor
Burda kalıcakdı akşam delirdi sinir kurızı gecırdı resmen saatlerce susmadı kv de eve göturdu yoksa burda kalıcakdı akşam gelicekler bakalım ne olucak.50 olunca götürürüm insallah .Hastane uzak sirf doktor icin katlaniyordum hamileyken ama bebekle beni zorlayacak gibi o hastane .Ilk zamanlar uyuyordu ama simdi uyumuyor.Oraya varana kadar çıldırır.
Dun ben de puseti getirdim icine yatirdim .Golgeligi hafif kapattim karanlik olsun uyusun diye .O cok dikkatini cekti .Babamizi görüntülü aradik görsün diye 3 dk demedi basti çığlığı. Bir de tepiniyor kaydi aşağı doğru. Gerçi sallamadim sallasam sevebilirdi .Ama sallamaya alissin istemiyorum .
Canim buyuk kizin neden senle değil .40 gun boyunca ayri mi kalcaksiniz ?
Gobek bagi oyuntusu cok onemli degil. Bezi hafif kivirirsiniz takarsiniz .Kıyafetinin icine de ic zibin giydirirseniz o korur gobek bagini.Ben Prima Premium Care almistim cok da memnun kaldim .
Ben bugun neko sling siparisi verdim bakalim nasil olcak. Tek omuzdan olanlari begenmedim agirlik tek tarafli olursa beni zorlar diye.Kizlar sling almak istiyorum. Var mi tavsiyesi olan? Kullanan varsa onerilerileriniz cok iyi olur
Benimki emzik tutmuyor ve kaka problemimiz var bazen gücüm tükeniyor öfkeleniyorum ama yapacak bişey yokBenim umutlarım tükendi yataga koyuyorum gaz var gibi kasılıo sona uyanıo.memede uyuyoruz ama.yani emzik vermek istemiyorum ama galiba yapıcak bişeyim kalmıcak.
Aglamasına dayanamıyorum
simdi bakiyorum da guzel ama baglamayi becerebilir miyim acaba =D sen hangi siteden ne kadara aldin canim?Ben bugun neko sling siparisi verdim bakalim nasil olcak. Tek omuzdan olanlari begenmedim agirlik tek tarafli olursa beni zorlar diye.
Ben sleepy den çok çok memnunum her bebek farklıdır gerçi diyolar bizde sızdırma sorunu ortadan kalktı pişik ortadan kalktı çok memnunum umarım sizede yararAslında memnundum prima premium care ama fiyatı uygun diye denemek istedim
ben de agliyorsa, tamam oglum sen iyi bebeksin, biz kotu anne babayiz diyorum
ben de bazen tukendigimi hissediyorum zaten daha 40 da cikmadi. Sonra kendime kiziyorum. Hormonlar berbat, uykusuzluk falan...Benimki emzik tutmuyor ve kaka problemimiz var bazen gücüm tükeniyor öfkeleniyorum ama yapacak bişey yok
Aile hekimi ve goz diyince aklima geldi direk.Topuk kani verirken aile hekimi goz kontrolu yapcam dedi .Dengesiz kadin ellerini yikamadan cocugun gozunu acmaya calisti cildirdim .Sonuc bakamadi tekrar getirdedi .Gider miyim hic kocaman doktorsun bebeklerde hijyeni onemsemek icin illa kendi bebegin mi olmali .
Cok tatlilar yaa .Benimki açken memmemmmem diye agliyor.Yatagindan kaldirmadiysam ingaa .Sinirliyse her türlü aglamayi sergiliyor
Kabızdan kaçınmak için kayısı suyu içebilirsin o zaman canım. Uzarsa daha çok zorlanırsın heraldeHamilelik oncesi zayiftim hatta cok zayiftim. Gogus sarkmasi ve gobek sarkmasi korkum
Normal dogumsa ve doktor dikisler iyi dediyse youtube dan videolardan egzersiz yapmak zarar vermez bence
Allah razi olsun cok teşekkür ederm. Agrisi geçti allaha sukur. Ama en son buraya yazdigimda gitmistim tuvalete . Korkudan gelmiyor
Oyle mi yani katlancaz diyosunO her bebekte farklıdır canım, benim büyük kızımda 2.5 sene gece uykusu bilmedik, yarım saatte bir uyanırdı. 25 aylık olduğunda memeyi bıraktırdım, sırf emmek için uyanıyo alışkanlık oldu herhalde diye düşündüğüm için. Bıraktıktan bi 6-7 ay sonra düzene girdi uykusu. Çok zorlu bi 2.5 sene geçirdim. Gece zordu ama gündüzleri çok usluydu, küçük kızımda tam tersi, gece uykusu iyiydi 5-6 Aydan sonra ama gündüz çok yaramazdı sağolsun.
Kabızdan kaçınmak için kayısı suyu içebilirsin o zaman canım. Uzarsa daha çok zorlanırsın heralde
N11den aldim 99tlye. Heryerde fiyat ayniydi. Videoda baglamasi pratik gorundu gozume. İnsallah deneyince de aynisini soylerimsimdi bakiyorum da guzel ama baglamayi becerebilir miyim acaba =D sen hangi siteden ne kadara aldin canim?
insallah memnun kalirsin canim.N11den aldim 99tlye. Heryerde fiyat ayniydi. Videoda baglamasi pratik gorundu gozume. İnsallah deneyince de aynisini soylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?