2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olur o Allahın izniyle. Sen bebeğinle iyi ve sağlıklı ol geri kalan hepsi olur inşallah. Allah size bağışlasın evlatlarınızı♡
Cok sagol canım haklısın şimdilik kızım cok iyi gidiyor uslu bir bebek olduğna inandirdi bizi inşallah nazarmız değmez annem babaannem sureklı nasıl uslu bebek her kese anlatıyor daha 1 gündür burda. Kozımda ilk gün cok usluydu onuda anlata anlata nazarladılar.

Aile hekimi ve goz diyince aklima geldi direk.Topuk kani verirken aile hekimi goz kontrolu yapcam dedi .Dengesiz kadin ellerini yikamadan cocugun gozunu acmaya calisti cildirdim .Sonuc bakamadi tekrar getirdedi .Gider miyim hic kocaman doktorsun bebeklerde hijyeni onemsemek icin illa kendi bebegin mi olmali .
Cok tatlilar yaa .Benimki açken memmemmmem diye agliyor.Yatagindan kaldirmadiysam ingaa .Sinirliyse her türlü aglamayi sergiliyor

Milana firuze canım ismi Meryem mı oldu şimdi? Kızin kıskandı mi
Sorma canım ism olayı cok karışdı baya kp ordan arayıp annemın adını koyun dedi kimlikdede harfin 3 olmadığı için cok farkli bir şey yazdırdilar sinirden 2 gündüz gece ağladım. Bide kimse o ismi kulanamıyor bende meryem diyorum, cok karışık anlıycağın herkes farkli bir isim takdı kızıma. Hatıradıkca cok kotu oluyorum hala.
Kızımda sankı anladı dün cok fazla bağırıp ağlayıp kotu tepki verdi bende kv ila eve gönderdim orda yatıp uyumuş şimdilik normal akşam yine gelicek bakalım ne olucak.

Bizim aile hekimi de ellerini yıkamadan muayene etti bir de bezini açtırıp yunurtalıklarını elledi sanki hastanede kontrol etmediler de sen ediyorsun

Burda kalıcakdı akşam delirdi sinir kurızı gecırdı resmen saatlerce susmadı kv de eve göturdu yoksa burda kalıcakdı akşam gelicekler bakalım ne olucak.

Benim umutlarım tükendi yataga koyuyorum gaz var gibi kasılıo sona uyanıo.memede uyuyoruz ama.yani emzik vermek istemiyorum ama galiba yapıcak bişeyim kalmıcak.
Aglamasına dayanamıyorum
Benimki emzik tutmuyor ve kaka problemimiz var bazen gücüm tükeniyor öfkeleniyorum ama yapacak bişey yok

Ben bugun neko sling siparisi verdim bakalim nasil olcak. Tek omuzdan olanlari begenmedim agirlik tek tarafli olursa beni zorlar diye.
simdi bakiyorum da guzel ama baglamayi becerebilir miyim acaba =D sen hangi siteden ne kadara aldin canim?

Yanki cok oluyor bu gunlerde. Sen annem dersen aglamasi annem oluyo. Tabi ki annem diyorum :)))

Kabızdan kaçınmak için kayısı suyu içebilirsin o zaman canım. Uzarsa daha çok zorlanırsın heralde

Babasi çiçek gondermis daha koklayamadim bile. Kapida alirken kadin demistir boyle cirkine boyle çiçek diye. Saclarim elektrik akimina ugramisim gibi. Topuz desen zarari olmasin diye tam tepemde

Oyle mi yani katlancaz diyosun

Kabızdan kaçınmak için kayısı suyu içebilirsin o zaman canım. Uzarsa daha çok zorlanırsın heralde

Bugün acisi epey hafiflemis. Karisik kuru meyveler vardi evde onu kaynatacagim. Incir vs hepsi var ama tadi kotu olmaz herhalde. Asurede hep onu kullanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…