2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bazen tukendigimi hissediyorum zaten daha 40 da cikmadi. Sonra kendime kiziyorum. Hormonlar berbat, uykusuzluk falan...
Evet evlat müthiş ötesi bi duygu ama ben özgürdüm yaa..lise üniversite derken ii hayatım..ardından güzel bi evlilik gezmeceli falan..şimdi aynadaki benden iğreniyorum ben değilim o kadın sanki..yetersiz hissediyorum..başlarda lohusa depresyonuna girmeyecek kadar güzeldi herşey ama bebekle yalnız kaldıkça bebek varken hayatım kırpıldıkça anladım..22 yaşındayım anne olmak için acele mi ettim??
ben de bazen tukendigimi hissediyorum zaten daha 40 da cikmadi. Sonra kendime kiziyorum. Hormonlar berbat, uykusuzluk falan...

Bizim aile hekimi de ellerini yıkamadan muayene etti bir de bezini açtırıp yunurtalıklarını elledi sanki hastanede kontrol etmediler de sen ediyorsun
Doktor boyle yaparsa baskalarindan cok bir hassasiyet beklememek lazim
Burda kalıcakdı akşam delirdi sinir kurızı gecırdı resmen saatlerce susmadı kv de eve göturdu yoksa burda kalıcakdı akşam gelicekler bakalım ne olucak.
Anladim canim.

Sling veya kanguru hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler facede babywearing Türkiye grubuna üye olabilir. Ben ilk doğumumda ordan baya faydalanıp kanguru almıştım.

canim ben 29 yasindayim, duygularimiz ayni. Degisen bir sey yok. Bebisler biraz buyuyup birlikte gezip dolasana kadar bu hisler normal. Zira tuvalete bile ondan firsat bulunca gidebiliyorum. 21 gundur sadece doktora gittim. Gece zaten uyku yok, ki ben uykuyu cok severdim.

Durumu kabullenip birkac ay buyumelerini bekleyecegiz. Sonra onlar da cevreleriyle ilgilenmeye ve bizden baska insanlarla vakit gecirebilmeye baslayacaklar. En azindan oyle umuyorum, benim de ilk cocugum, tecrubesizim =)

Sling veya kanguru hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler facede babywearing Türkiye grubuna üye olabilir. Ben ilk doğumumda ordan baya faydalanıp kanguru almıştım.
benim facebook hesabim yok ama sizin tavsiyeniz varsa tecrubenizden faydalanmak isterim

Kızlar sonunda geliyor benim nazlı kızım. Hastanedeyim şimdi akşamdan beri sancim vardı, epidural aldım, kuş gibiyim şuan. Bakalım kaç saate açılma olacak şuan 3cm.
Dualarınızı bekliyorum
Allah saglikla kavustursun canim. Bizim bebeler icin de dua et, geceleri guzelce uyusunlar =D

Aynen katılıyorum canım..
Şu cis kaka foslatma ve gaz ağrısından kivraanmasına cozum bulamadm

Haklısın rahatlattın beni biraz teşekkür ederim

Kızlar sonunda geliyor benim nazlı kızım. Hastanedeyim şimdi akşamdan beri sancim vardı, epidural aldım, kuş gibiyim şuan. Bakalım kaç saate açılma olacak şuan 3cm.
Dualarınızı bekliyorum

Ay hadi topiğin son bebekleri de hayırlısıyla gelsin artık. Rabbim bi avazda kurtarsın canım

Kızlar gaz için doktor zinco die bi damla önerdi aranızda kullanan varmı? Yada bilen? İşe yarıyor mu? Yada bi yan etkisi var mı?
Bitkisel bir üründür ben 2.. oğlum da faydasını gördüm 3.icin aldım ama bunda pek işe yaramadı sanki Dr bugün biogaia aldirdi

Kızlar oğluş 17.30 dan beri ayakta bir türlü uyumadı. Yatağında da yatmıyor kucak istiyor. Resmen sağ sırt kaslarım felç oldu. Sürekli de misafir var annem de yardım edemiyor. Köye geldik ya sürekli gelen giden oluyor.offff

Aynı dert bende de var 3 ten beri ayakta daha uyumadi

Bana da öyle dediler sistemde rapor görünüyormuş. Ben de merak ettim birşey vermek gerekiyor mu? Sgk yı aramıştım sistemde görünüyor paranızı e devletten kontrol edin dedi o kadar
Anladım canım peki ne zaman yatcağına dair bişey söylediler mi

Benim bebis de 5 ten beri uyanik surekli memede .Kollarim agridi .Uyumuyor hep uyudu saniyorum yerine koyunca aciyor gözleri
Ya köye geldik güya herkes gelir yardım eder dedim açılırım kafam dağılır dedim. Annem geldiğimizden beri o düğün senin bu gün n benim geziyor evde yok eve gelince de bebek görmeye geliyorlar güya balkon güzel deyip balkona oturup çay kahve sefası. Hava soğuk ben balkona çıkamıyorum bebekle. Acaip gerildim 3 gündür. 6 saattir uyumuyor oğlum ve annem balkonda misafirlerle haha hihi belim tutuldu. Kucağımdan da inmiyor atak haftası sanırım. En son oğluma bağırdım ve şimdi de vicdan yapıp ağlıyorum balkonda.

Kimsenin bebeği gündüz uyumuyor anlaşılan.. bende bu nasıl yenidoğan diyordum, bu seri böyle demekki :)

Benim sıpa bi kere uyuyo, onda da göğsümde :) beni dinlendirmemeye yeminli
Benmki bugun uyudu şaşkınlıklar icindeym bebek arabasiyla biyere gittik uyudu omda zaten uyuyoda neyse evde durmadi yastiga yuzustu koydum sirtini sivazladm kicini pispişladm yatti ben kisa surer die dusunmustum ama 2.5 saat uyumusturrr e tabii bende uyudummm bu girsat kacmaz. Bebekler yuz ustunu sevio buarada ama ben biraz korkuyorum tabi burnu kapanirmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…