2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeği uyumayanlara bende yuzustunu onerecektim ama dikkat etmek gerekiyor diyebtavsiye edemedim. Ben ilk oğlumu hep öyle uyuturdum baya uzun Uyurdu.2. Oglumuda yuzustu yqtiriyorum 25 gunluk oldu.bir haftqdir bu sekilde yatiriyorum.ilk yuzustunu denediginizde mutlaka yaninda olun kafasını kendisi dondurebiliyorsa sıkıntı olmaz.birde yatak yumuşak olmasın. Ben emziriyorum yüzüstü yaptiriyordum totosuna biraz pispisliyorum hem ağzından hem totosundan rahat rahat gazını çıkarıyor. Dediğim gibi yüzüstü iken kontrol etmek gerekiyor. Neden yüzüstü derseniz elleri ve ayakları ile kendi kendilerini uyandırdıklarini düşünüyorum. Yüzüstü kollar ve ayaklar boşluğa düşmüyor

Bizden de bir aylıkken istediler ama sıkıntı çıktı şimdi 2aylıkken tekrar çekileceğiz. 2aylıkken daha doğru sonuç veriyormuş

ben çok gazlı olduğu zamanlar yüzüstü yatırıyorum rahatlıyıp uyuyor ama sürekli yatırıyorum hep yüzüstü alışmasın sünnet falan olunca sıkıntı olur diye

Bizden de bir aylıkken istediler ama sıkıntı çıktı şimdi 2aylıkken tekrar çekileceğiz. 2aylıkken daha doğru sonuç veriyormuş
45 50 günlükken gidicem bende canım 1aylık yaptırmayacağım

Ben de zar zor damlattım bir solüsyonun hepsini canım. Ama bişey çıkmadı burnundan. Doktor yatarken mi damlattı?sonra kucağına alınca mı aktı burnundaki? Ben yatarken damlatıyorum
Evet yatarken damlattı. Alışkın olduğu için hemen haletti. Onu izletken aa kolay yapılır diyorsun ama göründüğü gibi değil. Ağlayıp harekrt ettikçe burnu haricinde her yere gidiyor. Yapa yapa alışçaz umarım.

justlook Milana firuze ,
Çok şükür dün gece kızımı kucağıma aldım. Beklediğim kadar zor bir doğum olmadı kolay bir doğum da değildi.Suyum sızıntı şeklinde geliyordu ve hiç sancım yoktu malesef. balon dedikleri yöntemi uyguladılar 2 cm civarı açıklığı 5 cm oldu sonrasında 3. 5 saat suni sancı sonucu çok şükür kızım doğdu. Bütün acılar bi anda bitti. O kadar tatlı ki, 3400 gr doğdu beklediğim kadar tombul değil ama iyiki değil Sütüm hala damla damla geliyor inşallah çoğalır.

Ayy hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gecende uyumadi uyumadi cok kizdm kundak yaptm kol bacak oynamiyoya uykusuda vardi tabi uyuyuverdi:)) yuzustu yatnca kafasini oynatabilio ama ben tedirgin oluyorum gozum ustunde surekli
Kızlar yüzüstü pozisyonda bebişler rahat uyuyor dwmişainiz acaba kaç günlükten itibarwn oyle yatırabiliriz
Yani bunun icin gun siniri oldugunu sanmiyorum ama gozun uzerindw olmali diye dusunuyorum yani ben tedirgin oluyorum ole yatirinca. Yanlz seviyolar ve daha cabuk uykuya daliyolar

Gozunaydin canm. Cogalir sutunn benmde oyleydi emdikce cogaldi

dur bismillah daha bunun 40ı var bizmkide usluydu sesi çıkmaya başladı onlarada söylesen herkese anlatmasalar 1günlük melek dahs ortalıpı yıkacak değilya maşallah hep uslu olsun üzmesin seni inşallah♡

Kızlar saatlerce uyumadı ya oğlum netten baktım şuan 3. Hafta atağında. Atak zamanları arabasına koyun açık havada yürüyüş yapın diyordu annemle gecenin 9.30unda koyduk pusetine köyde yürüyüşe çıktık. Daha 100 m gitmeden uyudu bizimki. Yürüyüşe devam ettik teyzemlere girdik,çay içtik sohbet ettik hala uyuyor iç çeke çeke. Siz de deneyebilirsiniz.

Gazı var yine ne güzel bıkac gundur iyiydi sadece ıkınıyo diyordum ki işte yine başladı yediğim bir şeyden mı oluyo acaba diyorum ama öyle değişik bir şey de yemedim
Uyumak istiyorum

Benmkide arabasina bindirip bi yere goturfugumuzde uyuyakalio yollarda yikir tikirr oluyoya araba uykusu gelio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…