- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #58.581
Bebeği uyumayanlara bende yuzustunu onerecektim ama dikkat etmek gerekiyor diyebtavsiye edemedim. Ben ilk oğlumu hep öyle uyuturdum baya uzun Uyurdu.2. Oglumuda yuzustu yqtiriyorum 25 gunluk oldu.bir haftqdir bu sekilde yatiriyorum.ilk yuzustunu denediginizde mutlaka yaninda olun kafasını kendisi dondurebiliyorsa sıkıntı olmaz.birde yatak yumuşak olmasın. Ben emziriyorum yüzüstü yaptiriyordum totosuna biraz pispisliyorum hem ağzından hem totosundan rahat rahat gazını çıkarıyor. Dediğim gibi yüzüstü iken kontrol etmek gerekiyor. Neden yüzüstü derseniz elleri ve ayakları ile kendi kendilerini uyandırdıklarini düşünüyorum. Yüzüstü kollar ve ayaklar boşluğa düşmüyorBenmki bugun uyudu şaşkınlıklar icindeym bebek arabasiyla biyere gittik uyudu omda zaten uyuyoda neyse evde durmadi yastiga yuzustu koydum sirtini sivazladm kicini pispişladm yatti ben kisa surer die dusunmustum ama 2.5 saat uyumusturrr e tabii bende uyudummm bu girsat kacmaz. Bebekler yuz ustunu sevio buarada ama ben biraz korkuyorum tabi burnu kapanirmi diye
Bizden de bir aylıkken istediler ama sıkıntı çıktı şimdi 2aylıkken tekrar çekileceğiz. 2aylıkken daha doğru sonuç veriyormuşKızlar kalça çıkıklığı için ultrasonu özelde mi yaptırdınız özeldeki doktor 1aylıkken yapıcaz dedi bugün devlete gittik kalça için 2 aylıkken bakılıyor dedi doktor şimdi özeldeki 1aylıkken çekip sonra 2 aylıkken tekrar bakalım der mi para için mi yapıyorlar çözemedim
Yok söylemediler sıraya göre yatacakmış onlar göremiyormuşAnladım canım peki ne zaman yatcağına dair bişey söylediler mi
ben çok gazlı olduğu zamanlar yüzüstü yatırıyorum rahatlıyıp uyuyor ama sürekli yatırıyorum hep yüzüstü alışmasın sünnet falan olunca sıkıntı olur diyeBenmki bugun uyudu şaşkınlıklar icindeym bebek arabasiyla biyere gittik uyudu omda zaten uyuyoda neyse evde durmadi yastiga yuzustu koydum sirtini sivazladm kicini pispişladm yatti ben kisa surer die dusunmustum ama 2.5 saat uyumusturrr e tabii bende uyudummm bu girsat kacmaz. Bebekler yuz ustunu sevio buarada ama ben biraz korkuyorum tabi burnu kapanirmi diye
45 50 günlükken gidicem bende canım 1aylık yaptırmayacağımBizden de bir aylıkken istediler ama sıkıntı çıktı şimdi 2aylıkken tekrar çekileceğiz. 2aylıkken daha doğru sonuç veriyormuş
Evet yatarken damlattı. Alışkın olduğu için hemen haletti. Onu izletken aa kolay yapılır diyorsun ama göründüğü gibi değil. Ağlayıp harekrt ettikçe burnu haricinde her yere gidiyor. Yapa yapa alışçaz umarım.Ben de zar zor damlattım bir solüsyonun hepsini canım. Ama bişey çıkmadı burnundan. Doktor yatarken mi damlattı?sonra kucağına alınca mı aktı burnundaki? Ben yatarken damlatıyorum
Benimde aynıKızlar artık ne yapacağımı sasirdim bizim kiz gündüz 3 saat uyuyor ondan sonra gece 10 a kadar uyanık sürekli kucakta gezinmek istiyor bi yol gösterin bana
Ayy hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahjustlook Milana firuze ,
Çok şükür dün gece kızımı kucağıma aldım. Beklediğim kadar zor bir doğum olmadı kolay bir doğum da değildi.Suyum sızıntı şeklinde geliyordu ve hiç sancım yoktu malesef. balon dedikleri yöntemi uyguladılar 2 cm civarı açıklığı 5 cm oldu sonrasında 3. 5 saat suni sancı sonucu çok şükür kızım doğdu. Bütün acılar bi anda bitti. O kadar tatlı ki, 3400 gr doğdu beklediğim kadar tombul değil ama iyiki değilSütüm hala damla damla geliyor inşallah çoğalır.
justlook Milana firuze ,
Çok şükür dün gece kızımı kucağıma aldım. Beklediğim kadar zor bir doğum olmadı kolay bir doğum da değildi.Suyum sızıntı şeklinde geliyordu ve hiç sancım yoktu malesef. balon dedikleri yöntemi uyguladılar 2 cm civarı açıklığı 5 cm oldu sonrasında 3. 5 saat suni sancı sonucu çok şükür kızım doğdu. Bütün acılar bi anda bitti. O kadar tatlı ki, 3400 gr doğdu beklediğim kadar tombul değil ama iyiki değilSütüm hala damla damla geliyor inşallah çoğalır.
Gecende uyumadi uyumadi cok kizdm kundak yaptm kol bacak oynamiyoya uykusuda vardi tabi uyuyuverdi:)) yuzustu yatnca kafasini oynatabilio ama ben tedirgin oluyorum gozum ustunde surekliBebeği uyumayanlara bende yuzustunu onerecektim ama dikkat etmek gerekiyor diyebtavsiye edemedim. Ben ilk oğlumu hep öyle uyuturdum baya uzun Uyurdu.2. Oglumuda yuzustu yqtiriyorum 25 gunluk oldu.bir haftqdir bu sekilde yatiriyorum.ilk yuzustunu denediginizde mutlaka yaninda olun kafasını kendisi dondurebiliyorsa sıkıntı olmaz.birde yatak yumuşak olmasın. Ben emziriyorum yüzüstü yaptiriyordum totosuna biraz pispisliyorum hem ağzından hem totosundan rahat rahat gazını çıkarıyor. Dediğim gibi yüzüstü iken kontrol etmek gerekiyor. Neden yüzüstü derseniz elleri ve ayakları ile kendi kendilerini uyandırdıklarini düşünüyorum. Yüzüstü kollar ve ayaklar boşluğa düşmüyor
Yani bunun icin gun siniri oldugunu sanmiyorum ama gozun uzerindw olmali diye dusunuyorum yani ben tedirgin oluyorum ole yatirinca. Yanlz seviyolar ve daha cabuk uykuya daliyolarKızlar yüzüstü pozisyonda bebişler rahat uyuyor dwmişainiz acaba kaç günlükten itibarwn oyle yatırabiliriz
Gozunaydin canm. Cogalir sutunn benmde oyleydi emdikce cogaldijustlook Milana firuze ,
dur bismillah daha bunun 40ı var bizmkide usluydu sesi çıkmaya başladı onlarada söylesen herkese anlatmasalar 1günlük melek dahs ortalıpı yıkacak değilya maşallah hep uslu olsun üzmesin seni inşallah♡Cok sagol canım haklısın şimdilik kızım cok iyi gidiyor uslu bir bebek olduğna inandirdi bizi inşallah nazarmız değmez annem babaannem sureklı nasıl uslu bebek her kese anlatıyor daha 1 gündür burda. Kozımda ilk gün cok usluydu onuda anlata anlata nazarladılar.
Anladım canım sağol bende aradım da bunu sormayı unutmuştum :)Yok söylemediler sıraya göre yatacakmış onlar göremiyormuş
Benmkide arabasina bindirip bi yere goturfugumuzde uyuyakalio yollarda yikir tikirr oluyoya araba uykusu gelio :)Kızlar saatlerce uyumadı ya oğlum netten baktım şuan 3. Hafta atağında. Atak zamanları arabasına koyun açık havada yürüyüş yapın diyordu annemle gecenin 9.30unda koyduk pusetine köyde yürüyüşe çıktık. Daha 100 m gitmeden uyudu bizimki. Yürüyüşe devam ettik teyzemlere girdik,çay içtik sohbet ettik hala uyuyor iç çeke çeke. Siz de deneyebilirsiniz.
Etkisi olursa haberim olsun :)Bugün acisi epey hafiflemis. Karisik kuru meyveler vardi evde onu kaynatacagim. Incir vs hepsi var ama tadi kotu olmaz herhalde. Asurede hep onu kullanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?