2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım benim doğuma benzemiş biraz

Bebeğim 9 günlük oldu. Simdiden ev basmaya başladı beni. Doktora gitmek ve sonrasında bir fast food kaçamağı dışında dışarı çıkmadık. Siz ne zaman dışarı çıkarmaya başladınız bebeklerinizi kızlar?

Biz gaz sancıları sebebiyle 2 gundur cıkıyoruz arabasıyla dolastırınca hem uyuyo hemde gazını cıkarabiliyo.bugun 29 gunluk olduk.öncesinde doktora gidioduk sadece.

Bize misafir gelince annemle dönüşümlü ilgileniyorduk .Ben bebek uyuyorsa 15 20 dk misafirle oturuyordum.Onun disinda annem oturuyordu .Gelenler de ziyareti kisa tutuyordu Allah tan .Haftaya bir misafirim var ustelik gunduz ne esim var ne annem .Nasil ilgilencem onu düşünüyorum.
Biz 25 gunluguz .Bebisle 2 kere hastaneye 1 kere saglik ocagina gittik .Onun harici annem buradayken burdayken 20 dk icinde markete gidip geldik .Kirki cikmadan biz cikarmiyoruz gezmeye .Ama bayrama denk geldigi icin annemlere gideceğiz 1 bucuk saat mesafede .

Günaydın kızlar oğluş gece 10 dan sabah 5 e kadar 7 saat deliksiz uyudu. Ataklarda uyandırmayın dediği için uyandırmadım ama ilk kez uyuyunca bu kadar ben hiç uyumadım. Sonra kalktı 5 edoğru bezini aldım emdi ve şimdiye kadar tekrar ıyudu. Annelik zormuş. Uzun uyusa dert uyumasa dert.

Masallah kuzuya .Uyuyunca özlüyor insan .

Benim suyum selale seklinde geldi ya. Cok komikti bağırıyorum esime kos hemsireye soyle tutamiyorum diye oda zaten tutamaz demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…