2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha iki kere kullandim evde. Birinde oglum biraz agladi ama sonra uykuya daldi. Birinde evden cikacaktik tam denedim ama agladi ben de ugrasamadan cikardim hemen. Bebegin keyfine kalmis bir sey
o da dogru tabi. Bizimki 3 haftalik, daha arabasinda hic durmadi agliyor

Slm cnm uğruyorum ama hiç bakamıyorum
Gazın tavan yaptığı dönemdeyiz sanırım bebis uyumuyor hiç fırsatım olmuyor
Sen nasılsın bebis nasıl oldu kuzum
Yaa kıyamam kaç günlük oldunuz ? Damla kullanıyor musun gaz için ? Allah kolaylık versin canım, bizde iyi çok şükür bugun kontrole gideceğiz bi sıkıntı yok

Biz doktora gidip gelme dışında ilk kez dün akşam annemle yemeğe çıktk gezdk parka vs gittik bebiş arabasında yattı annem geldiğnden beri 1 aydır evi bekliyodu çok iyi geldi kadına Allah razı olsun kızım diyor akşam.

Merhaba kizlar bende temmuz annesiyim malum yaz anneleriyiz. Sezeryanla dogum yapipta doktoruna danisan oldumu hic tatille ilgili merak ettim. Havuza denize girmekte bi sakinca varmiki yada tam olarak ne kadar sonra girilebilir acaba 1 aylik olduk cok sukur

Deniyim oyleyse bnde

Atakla ilgili elinde anlasilir tablo olan var mi kizlar ?Bir kac tane inceledim cok karmasik cozemedim.

Canım belli haftalarda bebekte ani değişiklikler oluyormuş. Her sitede haftaları farklı o yüzden çözemedim daha bende :)
Okudum şimdi bende.

Bu atak haftalarını hesaplarken bebeğimizin düzeltilmiş ayını hesaba katmamız gerekiyor. Örneğin bebeğinizin beklenen doğum tarihi neydi? Atak haftası takvimi ona göre hesaplanıyor. 10 Mart’ta doğacaktı ama 25 Şubatta mı doğdu, atak haftası tablosunda bakarken 10 Mart’ta doğmuş gibi hesaplamamız lazım.

Yazıyor. Beklenen doğum tarihim 31temmuzdu. Ay şuan 10günlük mü oluyo resmen geriledik ben hiç okumayım

Oooo eğer öyleyse benim de 3 hafta erkene almam gerek :) o zaman 3. Hafta atağımı oluyor. Ay ne karışık bunlr. Eskiden atak mı varmış acep :)

Biz 12günlük olunca alışveriş merkezine gittik ailelerimize gittik sonra çıkmaya başladık haftasonlari benim 3 tane çocuğum var haftasonlarini iple cekiyorum dışarı çıkmak için :)

Kizlar sinir oldum ya .Tam oğlanı uyuttum biraz da ben uyuyayim dedim. Uykusuzluktan gozlerim şişmiş, çoktan hakettim .Uyaninca da banyo yaptırırım filan diye kafamda plan yapiyorum.
Esimin anneannesi gelcekmis bana sormadan yola çıkmış bile .Esimi de arayip size gidiyorum demis .Hic demeseymis hayret bisey ya .Evde olan benim haber ettigi kisi esim..

Kızlar yüzüstü pozisyonda bebişler rahat uyuyor dwmişainiz acaba kaç günlükten itibarwn oyle yatırabiliriz
Hastanede hep yüzüstü yatiriyorlar doğunca ..ben arada yatırıyorum ama çokta uzun tutmuyorum aklım kalıyor birşey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…