2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun gözünüz aydın canım analı babalı büyüsün bebişiniz sağlıkla büyüt♡

Oooo eğer öyleyse benim de 3 hafta erkene almam gerek :) o zaman 3. Hafta atağımı oluyor. Ay ne karışık bunlr. Eskiden atak mı varmış acep :)
Şimdi herşeyin açıklaması var işte her hareketin bi sebebi :) anneme okusam eskiden atak fln bilmezdk diyecek ben bu konuya dalmayacağım valla bilmemek en iyisi çünkü anlam yüklüyo insan herşeye. mutluluk cehalette boşver

Yaa kıyamam kaç günlük oldunuz ? Damla kullanıyor musun gaz için ? Allah kolaylık versin canım, bizde iyi çok şükür bugun kontrole gideceğiz bi sıkıntı yok
43 günlük olduk canım
Evet canım kullanıyorum pek bir fayda etmiyor karnına zeytinyağı sürüp masaj yapıyorum arada o rahatlatıyor biraz
Siz kaç günlük oldunuz canım
Maşallah çok şükür hiç sıkıntı olmasın inşallah ❤❤❤

Eki Görüntüle 2178114
Kızlar bizde çektik 1 ay fotosu. Face e falan koymuştum teyzemle eniştem sildirdi nazar değer diye.
Ay yerim ben onu masallah subhanallah paşaya :)
Canım bence anne babanin daha çok nazarı degiyor çünkü kimse senin gözünle bakmıyor ki insan içine sokasi geliyor yavrusunu Rabbim hepimizin yavrularini korusun inşaallah

Cnm gozun aydin cok sevindim Allah anali babali buyutsun, sira kizlarda hadi bakalim finali kim yapicak

Annem cocugun yastigina uyku muskasi koymus sansima yastigi ellerken bi sertlik hissettim etiket heralde cikariyim derken aldim. Kimbilir kim ne yazmis nasilsa anlamiyoruz arapca. cok sinirliyim ya bisey desem olmicak demesem de olmuyo

Eki Görüntüle 2178114
Kızlar bizde çektik 1 ay fotosu. Face e falan koymuştum teyzemle eniştem sildirdi nazar değer diye.
Yaaa yerimm masallah
Annem cocugun yastigina uyku muskasi koymus sansima yastigi ellerken bi sertlik hissettim etiket heralde cikariyim derken aldim. Kimbilir kim ne yazmis nasilsa anlamiyoruz arapca. cok sinirliyim ya bisey desem olmicak demesem de olmuyo
Bilmediği bir seyi nasil cesaret etmis .Illa bisey koyacaksa nazar ayet-i belli cikti alip bantlayip koyabilirsiniz .
Ben oyle yaptim

Yaaa yerimm masallah

Bilmediği bir seyi nasil cesaret etmis .Illa bisey koyacaksa nazar ayet-i belli cikti alip bantlayip koyabilirsiniz .
Ben oyle yaptim
Valla oyle birileri aklina giriyo surekli ben karsi cikinca da gizlice yapiyo. Sekerli su verme diyordum ben uyuyunca gizlice veriyordu huy hep ayni. Bana guven yok el lafina var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…