- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #64.001
Kızlar şubatta aldığım bebek arabası 2200 tlden 4500 tlye, bebek odası 3000den 4500e, park yatak 500den 990 tlye, sünger yatak 300den 400e çıkmış.. bunlar sadece merak edip baktıklarım. inanamadım.. markette zamları farkediyordum ama küçük meblağlar olduğu için bu kadar etkilenmemiştim. Şok oldum. Biz yine kötünün iyisi zamana denk gelmişiz, allah yeni bebek sahiibi olanlara yardım etsin.
Rota var biz bugün olduk. 2.dozu 5.aydaymış aşı ücretli 210 lira3.ayda ne aşısı var canım bana sadece kontrol var dediler
Bız cok fena usuttuk galıba ya dun ınleye ınleye uyumaya calıstı 10 dakkadabır bölundu tum gce yemyesıl kaka yapıoruz gunduz baya oksurduk napcam bn karnı agrıo bılıorum yatarkende mı parol wersem acaba ii gelır mı
İnternetten alıyorum canım ben. Hepsiburada Gittigidiyor N11 ve trendyolda bu fiyatlarNerde canım bu kadar oynak fiyatlar?
Uykusuna acıcam korkusuyla denemeyede korkuorum dalamıor zor gcıs yapıoruzYarım kundak yapıyorum canım. Sonra yan tarafa çeviriyorum tırtıl gibi oluyor zaten :) ordan sırtına vuruyorum pıt pıt diye. Bizimki de sevmiyor yan yatmayı direniyor biraz. Ben ısrarla devam edince uyuyor
Bn 2aylık ası ıcın gıttıgımde werdı calpol yazmıım çok seker olmasın parol yazıım dedı ates olursa wer dedı bgun goturdum burnundan dedı ama karnı agrıo bellı parolun ustunde ates dusurucu agrı kesıcı dıo sancısı war dıe werdımDoktora götür bence kafana göre ilaç verme canım hem bebeğe parol veriliyormu ki
@cisse0932 cnm ilk sütlerini saklıyorsun da 3ay kuralına dikkat et.ben hatta temmuz sütleri mi çözdürüp içirdim. Ekimde son kullanması geçecek diye. Sonra unuturum bozulur, içim acır.
Canım doktora gittim oğlumun iştahı yok emiyor diye. Beslenme rutinlerini oluşturuyorlarmış.zorlama dedi. 76gğ lüpüz bugün bu arada. 6saate kadar aç kalabilirler artık dedi. Ve kesinlikle kendi istemedikçe verme dedi, Burak ağlasın yemeyi kendi istesin dedi. Sen de de biraz sıkıntı vardı herhalde yazayım dedim
Onu biliyorum canım da aşı günü rotayı yaparız yoksa olmaz demişler ya farklı bi aşı olunca rota yapılacak olarak anladım.Rota var biz bugün olduk. 2.dozu 5.aydaymış aşı ücretli 210 lira
Evet ya bu 8.hafta baya zorladı bizi de uyku muyku yok. Dün gece soğukta pusetle 1 saat yürüdük zorla uyudu. 9.30 da yattık eşimle iki yanına bizde bayılıp uyuduk. Sabır diyorum sadece sabır geçecek. İnş geçer böyle kalmaz huyu suyu
Sakinlesememekte haklısın ben yorum yapmayayım en basit ifadeyle uyandır getir sevsinler diyen adamın aklını alırım netDelircem az kaldi kizlar
Biliyorsunuz dun asi olduk. Gece ates nobeti tuttuk .Sonuc olarak bebegim de ben de yorgun ve uykusuz..
Kv ler geldi .Ya zaten bebegim atesleniyor elimde ates olcerle geziyorum gerginim.Bana danismadilar bile.Neyse onu geçtim. Ilk esim telefonla arayip annemler gelecek dediginde içimden 10a kadar sayip sakinlestim (sadece bebegimi dusunerek etkilenmesin diye)
Esimin eve gelmesine yakin bebegi uyutmaya çalışıyordum. (6 da uyutma cabam basladi saat 8di )Aradim gelince sakin yanımıza girme uyumak uzere diye .Normalde yapmaz ama gelir gelmez odaya girdi .Sessiz de olsa konuştu ve bebek uyandi .Ben bunu da yuttum.Sinirlenirsem oglum iyice huysuzlanacak diye. Sakin sakin emzirmeye basladim.
Bunlar har gür geldiler esim iceri aldi.Odaya sesleri geliyo .Benim oglan hemen açtı gozlerini.Sabirla uyuttum. Besigine koydum salliyorum .Esim mesaj atti .Odaya getir sevsinler degilse yatak odasina girerler diye .
Sinirlendim .Uyuyan çocuğu kaldırdım verdim kucağına al sevin seni gebertecem az kaldi diye bagirdim.Noldugunu anlamadilar tabii .Daha hoşgeldin demeden bagirarak girince.
Agzima geleni saydim.Anlattim uyutma macerami .Bakin bu cocuk uyuyordu ama oglunuz boyle mesaj atip getirtti diye .
Uyuturum ben diye iddia ediyor .Mesele onun bunun uyutmasi degil.Bu cocugun sevilmeye degil uykuya ihtiyacı var .Herkes bencilce kendi keyfini dusunuyor dedim .(bu laf daha cok onlari kapsadığı icin bozuldular)Yarim saat gergin bir ortamda sevdiler .Biz daha yemek bile yememistik o sinirle yemedim benimki gitti bi guzel yedi mutfakta .
Bebeğim bos bos bakiniyor .En son bir ciglik atti aglamaya basladi. Kaptigim gibi odamiza geldim.Seytan diyor vur kafayi yat uyumus kalmisim de .Ki zaten başımı yastiga koysam uyurum perisan haldeyim.
Evime gelen misafire hic sevmedigim insanbile olsa boyle yapmam. Kendime inanamadim .Ama sabir da bir yere kadar .Arada boyle cemkirmek lazim herhalde anlamalari icin.
*cok daginik yazdim kusura bakmayin hala sakinlesemedim.
Şaka gibi. Allah sabır versin canim. Kayınvalidenlerden önce eşinin kendini toparlaması lazım sana destek olacağına köstek oluyor. Senden önce onun demesi lazım oğlum uyuyor diye. Benim eşim bi kere buna benzer bişey yaptı. Hayatta dokunmam ağlarsa istersen kaldır dedim bi daha lafını bile yapmadı. Uyuyan çocuk uyandırılır mı hiç uyutmak için ne çabalar veriyoruz.Delircem az kaldi kizlar
Biliyorsunuz dun asi olduk. Gece ates nobeti tuttuk .Sonuc olarak bebegim de ben de yorgun ve uykusuz..
Kv ler geldi .Ya zaten bebegim atesleniyor elimde ates olcerle geziyorum gerginim.Bana danismadilar bile.Neyse onu geçtim. Ilk esim telefonla arayip annemler gelecek dediginde içimden 10a kadar sayip sakinlestim (sadece bebegimi dusunerek etkilenmesin diye)
Esimin eve gelmesine yakin bebegi uyutmaya çalışıyordum. (6 da uyutma cabam basladi saat 8di )Aradim gelince sakin yanımıza girme uyumak uzere diye .Normalde yapmaz ama gelir gelmez odaya girdi .Sessiz de olsa konuştu ve bebek uyandi .Ben bunu da yuttum.Sinirlenirsem oglum iyice huysuzlanacak diye. Sakin sakin emzirmeye basladim.
Bunlar har gür geldiler esim iceri aldi.Odaya sesleri geliyo .Benim oglan hemen açtı gozlerini.Sabirla uyuttum. Besigine koydum salliyorum .Esim mesaj atti .Odaya getir sevsinler degilse yatak odasina girerler diye .
Sinirlendim .Uyuyan çocuğu kaldırdım verdim kucağına al sevin seni gebertecem az kaldi diye bagirdim.Noldugunu anlamadilar tabii .Daha hoşgeldin demeden bagirarak girince.
Agzima geleni saydim.Anlattim uyutma macerami .Bakin bu cocuk uyuyordu ama oglunuz boyle mesaj atip getirtti diye .
Uyuturum ben diye iddia ediyor .Mesele onun bunun uyutmasi degil.Bu cocugun sevilmeye degil uykuya ihtiyacı var .Herkes bencilce kendi keyfini dusunuyor dedim .(bu laf daha cok onlari kapsadığı icin bozuldular)Yarim saat gergin bir ortamda sevdiler .Biz daha yemek bile yememistik o sinirle yemedim benimki gitti bi guzel yedi mutfakta .
Bebeğim bos bos bakiniyor .En son bir ciglik atti aglamaya basladi. Kaptigim gibi odamiza geldim.Seytan diyor vur kafayi yat uyumus kalmisim de .Ki zaten başımı yastiga koysam uyurum perisan haldeyim.
Evime gelen misafire hic sevmedigim insanbile olsa boyle yapmam. Kendime inanamadim .Ama sabir da bir yere kadar .Arada boyle cemkirmek lazim herhalde anlamalari icin.
Canım bebeğin ne kadarlık? Kaç kilodan kaç kiloya geldi?Kızlar bız bır ayda 2kılo almısız kesınlıkle gece dewamlı emzırın
Allah sabır versin cnm valla böyle anlayissiz koca kv gerçekten sabır versin. Benim başıma gelse evden kesinlikle kovardım herkesi, bir emek sarfediyorsun karşılığı bu şekilde yazık gerçekten.Delircem az kaldi kizlar
Ne düşüncesiz insanlar deli oldum ben burda. Senin bebeğin zaten uyumuyor sana acımıyorsa ona acısın bari eşin. Yazık uykusuzluktan perişan olmuşsunuz ikiniz. 3 ayından sonra düzelir inşallah yavrun canım. Bunların zihniyeti değişmez ama.Delircem az kaldi kizlar
Muhtemelen gazı vardır canım. Kakasını yaptı mı? Uykusuzluktan ağlıyor da olabilirKızım uykuda ağlıyor kızlar hiç böyle yapmazdı ilk kez oluyor. Zor uyuduğu gaz sancısı kolik dönemleri vs bir sürü şey oldu ama bu ilk kez oluyor en gazlı gününde bile ağlamıyordu uykusunda. Bugün bitek sabah 1 saat kadar uyudu sonra hep ağladı uyutamadım. Şimdide uykusunda ağlıyor ateşi falan yok ama ağrı kesici versem mi ki şüphe ettim böyle olunca acaba ağrısı mı var
Yok canım yapmadı ama gazdan ağlarken ayaklarını karnına çekiyor ve çığlık atıyor gibi ağlıyor bayada gaz çıkardı bugün anlamadım bende. Bugün hep mıyır mıyır ağladı uykusuzluktan diye düşündüm tüm gün ama uykusunda da ağlıyorMuhtemelen gazı vardır canım. Kakasını yaptı mı? Uykusuzluktan ağlıyor da olabilir
Geçmiş olsun ya gerçekten insan arada kalıyor. Ateşine falan bakıyor musun? Bizimki her gazi olduğunda ayaklarını içe ckmiyor.Yok canım yapmadı ama gazdan ağlarken ayaklarını karnına çekiyor ve çığlık atıyor gibi ağlıyor bayada gaz çıkardı bugün anlamadım bende. Bugün hep mıyır mıyır ağladı uykusuzluktan diye düşündüm tüm gün ama uykusunda da ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?