2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızıma 2. El sallanan anakucağı aldım çok sevdi en azından kucağımda durmadan onda sallanarak oyalanabiliyor bugün ilk defa hazırlayıp kahvaltı yapabildim o uyanıkken :) tavsiye ederim ( sallama fonksiyonu 9 kilo yani 6 aya kadarmış ) ben 100 tl buldum diye aldım sıfırları 600 civarı

Biberon kullanıyorum sütüm yeterli değil, biliyorum biberon emzik bunlar nedenlerden biri
anladim canim. Allah yardimcin olsun insallah ikisini de kabul eder. Simdi bir seylerle oyalanmaya basladilar dikkatini baska seylere cekip vermeye calisiyorsundur zaten

mantikli aslinda ben de bir bakayim ikinci ellere

Ben aldım durmadı cnm. Anca yemek yerken biz mutfakta 10-15 dk falan oyaladık

Aynen bende cnm. Önce incek’te oturdum, ulaşım yok diye taa aşti metrodan alıyordum. Şimdi çankaya da bi tepede oturuyorum, bulduklarım da gelemem diyor:) ben artık son çare temizlik şirketi deneyeceğim bakalım sabrımın sonuna kadar direniyorum

Canim senin esinle aran duzeldi demi cok sukur cok sık girip takip edemiorum sizi lavanta kokusundan haber yok halen galiba

Düzeldi canım, oğluş hatrına bir kere daha deneyelim dedik.

Yaa evet bi lavanta kokusu birde met-mat girmedi bir daha. İkisinin de hamileliklerinde sıkıntı vardı. İnşallah iyilerdir..

Uyanıyor canım geçen hafta bı aksam defalarca uyandı. Bı aksam da hiiic uyanmadi 12 saat. Şu sıralar iki defa uyanıyor ve maalesef sabaha karşı uyandığında hemen uyutmak mümkün olmuyor

Ay aynı yaa çok ilginç. Penimkide pazar uyandı 2 defa, Pazartesi uyanmadı hiç, dün yine uyandı iki defa. Benimki de aydınlıkta uyandıysa zor uyuyor, karanlıksa emince uyuyor hemen

Yani yerellerdense bilinen markaları büyükleri tercih etmek daha sağlıklı canım.
Ben elta ada organik günlük alıyorum genelde bebislere de onunla yoğurt yapacağım en azından ilaç vs. en min. düzeyde olsun dedim. Aslında keçi sütü ile başlayacaktım ama keçi ile yoğurt zor tutuyormuş ki ben daha önce hiç yoğurt yapmadım.

Ben yapiorum keci sutuyle yogurt buyuk ogluma kati kivamli olmuo ama tam bebekler icin bi kivamda oluor canim

Kızlar merhaba, ne zamandır giremiyorum. Ankara'da yaşayan arkadaşlara bir sorum var yarım gün bakıcı/yardımcı alan var mı? Sürekli gelecek- günde yarım gün birini bulayım diyorum ama rayiçler nedir hiç bilmiyorum. Tüm gün bakıcılar 1500-2000 arası ücret alıyorlarmış. 750 ye bulamam sanırım ama 1000 falan mı vermek gerek o da çok gibi geliyor. Fikri olan var mı?

Ankara yi bilmem de arkadasim Konya da ikizlere 1200 veriyor tum gun.

Afilim92 cnm okurken dikkatimi çekti de karnabahar gaz yapmaz mı acaba ben alıyım dedım vazgeçtim ki şükür çok gazlı da değil yediklerime dikkat edersem sıkıntısı yok maşallah artık her seye şüphe ile bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…