- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.701
Allah kabul etsin canım. Reyhan şerbeti ilk kez duydum tadı nasıl acaba lohusa şerbetine mi benziyor. Ondan yapabilirim değişik olur.K koprulu benim de eşimin de ailesi kalabalık olduğu için biz dışarıda yaptıl canım tavuklu pilav, içecek, baklava ikram edildi. Hediyelik çanta boy Yasin’i Şerif yaptırmıştım instagramdan onu dağıttık. Lokum ve cakepops da ikram edildi. Ben lohusa şerbeti yerine Reyhan şerbeti Yaptım herkes bayıldı.
Allah kabul etsin canım. Bende tavuk pilav ayran baklava yapcam hediyelikler de seninkiyle aynı.tavuk pilav ayran ekmek kadayıfı yapmıştık hediyelik olarak ta yasin tesbih bide lokum vermiştim canım
Aynı bizYaaa bu ne atakmis yaa istah gitti cocukta bezaman gecicek bu valla sıkıldım cocugum yatirinca bas bas bagirio kucakta hep
Canim baklagil filan hic yemiyorum .Ama canim cekti yaptim. Haşlayınca suyunu birakiyor ya sanmiyorum .insallah yapmazAfilim92 cnm okurken dikkatimi çekti de karnabahar gaz yapmaz mı acaba ben alıyım dedım vazgeçtim ki şükür çok gazlı da değil yediklerime dikkat edersem sıkıntısı yok maşallah artık her seye şüphe ile bakıyorum
Ben de çok beğeniyorum reyhan şerbetini :)Allah kabul etsin canım. Reyhan şerbeti ilk kez duydum tadı nasıl acaba lohusa şerbetine mi benziyor. Ondan yapabilirim değişik olur.
Bende nuna kullanıyorum aldığım en faydalı şeylerden biri oldu. Gündüzleri onda uyumayı seviyorlar.Ben uzun araştırmalar sonucu nuna aldım. Elektrikli gibi durmadan sallanmıyor ama sürekli elle sallamak da gerekmiyor bir kere dokununca 1,5 dakka kendi kendine sallanıyor bi de 20 kg kadar kullanılıyormuş. Diğer tüm anakucakları özellikle elektrikliler genelde 9 kg dı bana uzun ömürlü gelmedi. Evde tek başımayken tuvalete dalan gittiğim de koyuyorum kendi kendine dönmesin güvende olsun diye bi de mutfakta iş yaparken beni görsün diye koyuyorum ama max yarım saat duruyor içinde fazla durmuyor bunu da kucakta gezmeyi sevmesine bağlıyorum
Kızlar merhaba, ne zamandır giremiyorum. Ankara'da yaşayan arkadaşlara bir sorum var yarım gün bakıcı/yardımcı alan var mı? Sürekli gelecek- günde yarım gün birini bulayım diyorum ama rayiçler nedir hiç bilmiyorum. Tüm gün bakıcılar 1500-2000 arası ücret alıyorlarmış. 750 ye bulamam sanırım ama 1000 falan mı vermek gerek o da çok gibi geliyor. Fikri olan var mı?
Ben varim yaaSanırım herkes çocuğuna uyku rutini yapıp belli saatte uyutuyor burada. Ben onu sadece ilk ay yapabildim. Artık istesem de ne rutin yapmaya ne aynı saatte uyutmaya şansım olmuyor. Çocuk uyusa da 1 saat geçmeden uyanıyor, uyutmak saatler sürüyor. Böyle olunca uyku rutini de yalan oluyor, aynı saatte uyutmak da. Akşam 7de uyuyor diyelim çocuk, herkesin ne güzel uyumaya devam ederken benimki 1 saat sonra uyanıyor ve birkaç saat uyanık kalıyor. Sancı çekiyor. Tekrar uyuyor ve yine uyanıyor. En son gece 1 - 2 civarı uyuyor ama sürekli kucakta ve sancı geldiği an ayağa kalkmazsam çığlık basıyor ve susmuyor. 4 - 5 saat öyle sancı gelince ayağa kalkıp dolanacak uyutuyorum. En son yine uyanıyor sancıdan, gaz çıkarmaya çalışma falan derken 1 saat geçiyor. Huysuzlanıyor, uyumak istiyor ama uyuyamıyor. 2 saat kadar geçince zar zor uyutuyorum. Kıvrana kıvrana uyuyor ama ben yine sürekli tetikte olmazsam sancıdan uyanıyor. Sancı gelince bir şekilde onu rahatlatıp 3 - 4 saat kadar uyutuyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Sancısi olduğu için öyle şuanda. Değişecek canım. Ama böyle sancılı ve kolik bebeklerde sonradan düzen oluşturmak da biraz zor oluyor bir anda duzelmiyor her şey maalesef. Uyku düzeni için 2 aydır uğraşıyorum. Hatta doğduğundan beri gece ışık açmıyorum. Gece hiç uyumamadan bir iki saat uyumaya sonra da 4-5 saat uyumaya basladi. Sonra da uyku saatini gece 3 lerden kaydıra kaydıra saat 8 civarına çekebildim. erken uyudukca daha çok uyumaya başladı aynı zamanda. Yani uğraşıp duruyoruz aslındaSanırım herkes çocuğuna uyku rutini yapıp belli saatte uyutuyor burada. Ben onu sadece ilk ay yapabildim. Artık istesem de ne rutin yapmaya ne aynı saatte uyutmaya şansım olmuyor. Çocuk uyusa da 1 saat geçmeden uyanıyor, uyutmak saatler sürüyor. Böyle olunca uyku rutini de yalan oluyor, aynı saatte uyutmak da. Akşam 7de uyuyor diyelim çocuk, herkesin ne güzel uyumaya devam ederken benimki 1 saat sonra uyanıyor ve birkaç saat uyanık kalıyor. Sancı çekiyor. Tekrar uyuyor ve yine uyanıyor. En son gece 1 - 2 civarı uyuyor ama sürekli kucakta ve sancı geldiği an ayağa kalkmazsam çığlık basıyor ve susmuyor. 4 - 5 saat öyle sancı gelince ayağa kalkıp dolanacak uyutuyorum. En son yine uyanıyor sancıdan, gaz çıkarmaya çalışma falan derken 1 saat geçiyor. Huysuzlanıyor, uyumak istiyor ama uyuyamıyor. 2 saat kadar geçince zar zor uyutuyorum. Kıvrana kıvrana uyuyor ama ben yine sürekli tetikte olmazsam sancıdan uyanıyor. Sancı gelince bir şekilde onu rahatlatıp 3 - 4 saat kadar uyutuyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Normalde yapıyordum bunları ama şu son 2 - 3 haftadır gücüm kalmadı. Esniyor uyumak istiyor, ayakta emziriyorum mecburen çünkü lanet ilaç daha ulaşmadı elimize. Gözleri kapanıyor sonra ne oluyorsa fal taşı gibi açıyor kocaman. Kollarımda, bacaklarımda derman kalmadı artık. Her akşam yatmadan pijama giydirirdim, hatta bir ara banyo, masaj ve pijama giyimi yapmayı denedim ama çığlık çığlığa olunca ne mümkün. Rutini de sağlayamaz hale geldim artık.S Susammmmm Bu arada uyku rutini bize uygun degil uyutamiyorum diye düşünme. Uyku egitimi ile cok farkli seyler .Uyku egitiminin ön kosulu .Ama su an biz sadece rutin basamağını uygulayabiliriz gazdan dolayi .
Ben aksam uykusunda mutlaka yatak odamıza geçiyorum. Babasiyla vedalasiyor .Sonra ben burnundan öpüp iyi geceler ,uyku zamani diyorum .Her ne kadar uyumasa da kendini uykuya hazırlıyor minik koalam .Insallah gaz sorunu gecince bu rutinler cok fayda saglayacak.
Buyuk bir sey yapmana gerek yok .Belli bir siralama olusturman yeterli. Pijama giydirmek ,iyi uykular demek bile ..
Ya sürekli uykusu var çünkü uykusunu alamıyor. Uykusunu düzene sokmak imkansız gibi bir şey. Deliksiz 3 4 saat uyusa ya da en azından ben yanında uzanarak emzirebilsem bu bile yeter bana. Oturarak emzirmeyi özledim. Beynim yanıyor artık.Sancısi olduğu için öyle şuanda. Değişecek canım. Ama böyle sancılı ve kolik bebeklerde sonradan düzen oluşturmak da biraz zor oluyor bir anda duzelmiyor her şey maalesef. Uyku düzeni için 2 aydır uğraşıyorum. Hatta doğduğundan beri gece ışık açmıyorum. Gece hiç uyumamadan bir iki saat uyumaya sonra da 4-5 saat uyumaya basladi. Sonra da uyku saatini gece 3 lerden kaydıra kaydıra saat 8 civarına çekebildim. erken uyudukca daha çok uyumaya başladı aynı zamanda. Yani uğraşıp duruyoruz aslında
cok iyi canim. Ben de bakayimBende tutumlu anneden aldim sifiri 300 lira 150 tlye aldim ama sifir alsam bu kadar temiz olabilirdi ya on numara valla baby&plus 6in 1 benim aldigim
kiyamam ya, mamayi eds ile vermeyi denesen? Zor olur ama emmesini pozitif etkiler.Aynen cnm deniyorum birçok şey ama o kdar üzülüyorum ki eski günleri anımsayıp duruyorum
yok canim ne rutini Allah askina. Degismeyen rutinimiz = uyumamak+emip kusmak+ gaz cikaramamak +ust degisimi +degistirene kadar aglamak.Sanırım herkes çocuğuna uyku rutini yapıp belli saatte uyutuyor burada. Ben onu sadece ilk ay yapabildim. Artık istesem de ne rutin yapmaya ne aynı saatte uyutmaya şansım olmuyor. Çocuk uyusa da 1 saat geçmeden uyanıyor, uyutmak saatler sürüyor. Böyle olunca uyku rutini de yalan oluyor, aynı saatte uyutmak da. Akşam 7de uyuyor diyelim çocuk, herkesin ne güzel uyumaya devam ederken benimki 1 saat sonra uyanıyor ve birkaç saat uyanık kalıyor. Sancı çekiyor. Tekrar uyuyor ve yine uyanıyor. En son gece 1 - 2 civarı uyuyor ama sürekli kucakta ve sancı geldiği an ayağa kalkmazsam çığlık basıyor ve susmuyor. 4 - 5 saat öyle sancı gelince ayağa kalkıp dolanacak uyutuyorum. En son yine uyanıyor sancıdan, gaz çıkarmaya çalışma falan derken 1 saat geçiyor. Huysuzlanıyor, uyumak istiyor ama uyuyamıyor. 2 saat kadar geçince zar zor uyutuyorum. Kıvrana kıvrana uyuyor ama ben yine sürekli tetikte olmazsam sancıdan uyanıyor. Sancı gelince bir şekilde onu rahatlatıp 3 - 4 saat kadar uyutuyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
gaz bitse de uyku icin ugrasacak enerji takat sabir guc kalmadi ki. Hani 3 ayda bitiyordu? Gun sayiyordum resmen. Uyusun yanimda valla hic umrumda degil. Yeter ki uyusun da nolursa olsun raddesine geliyor insan. Yemek yiyene kadar 15 dk uyusa sukur secdesi yapasim geliyor. Resmen minimum sartlarda yasiyorum survivor gibi. Survivor anneler 2018Sancısi olduğu için öyle şuanda. Değişecek canım. Ama böyle sancılı ve kolik bebeklerde sonradan düzen oluşturmak da biraz zor oluyor bir anda duzelmiyor her şey maalesef. Uyku düzeni için 2 aydır uğraşıyorum. Hatta doğduğundan beri gece ışık açmıyorum. Gece hiç uyumamadan bir iki saat uyumaya sonra da 4-5 saat uyumaya basladi. Sonra da uyku saatini gece 3 lerden kaydıra kaydıra saat 8 civarına çekebildim. erken uyudukca daha çok uyumaya başladı aynı zamanda. Yani uğraşıp duruyoruz aslında
Benim oğlum dolaptan süt içmiyor.Gazdan ememiyo dediğim çocuğum meğer açlıktan ağlıyomuş dolapta bikaç tane sütüm vardı 100ml sağıp en fazla 20 ml çıkarınca dedimki dolaptakini çıkqrıp biberonla vereyim ilk defa biberon aldı ve nefessiz içti göğsümü sıkınca da süt çıkıyo aslında ama niye böyle yaa bebekler her zaman daha çok çeker diyorlar öyle olsa emip doymazmıydı
Yaaa bu ne atakmis yaa istah gitti cocukta bezaman gecicek bu valla sıkıldım cocugum yatirinca bas bas bagirio kucakta hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?