2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uykuya emzik ile kendi başına dalıyor, NasilYarDiyeyim iyi geceler diyip odadan çıkıyor. Doğru mu hatırlıyorum Kizilcik?
Evet canım bazen iyi geceler diyip çıkmam yetiyor bazen 7-8 kere geri çağırıyor beni emziği düştüğü için ya da bilerek atıyor emziği onu oksamami istiyor da olabilir. Bir sıkıntısı gazi yoksa sabaha kadar bir kere mama için uyanıyor.
Ama dün ne oldu anlamadım 7-8 kere uyandı. Mama değiştirmeye çalışıyorum midesi rahatsız olmuş olabilir.

Cok haklisiniz gelmis gecmis olsun

Kizlar gunaydin .Sunnet icin geldik. Sedasyon için 4 saat ac bekliycez .Dua istiyorum .
Geçmiş olsun canım umarım kolay atlatırsınız
Günaydın cnm, benim kızım da heceli çığlık atıyor en çok da anne gibi çıkan hoşuma gidiyor :)
O benimde favorim :))
Neden mama değiştirmeye karar verdin canım ve hangi mamayı denedin

Ben de çok kötüyüm bugün. Gerçekten oğlumu da alıp annemlerin yanına gidesim var çocuğu uyutuyorum ama uykuda kalamıyor, çıkaramıyor gazını bir türlü, iyice sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum

6. ay bitiyor canım 2 numaralı mamaya geçmem lazım. Aptamil 1 kullaniyorduk 2 numarasında glikoz şurubu var maalesef. Hipp 2 denedim kabız oldu çok fena. Similac 2 deniyorum şuanda. Diğer bütün mamaları denemistim 1 numarada kabız yapmışlardı. Similac son şansım

Canım Allah kolaylık versin...Stres yapma hersey çok güzel olacak emin ol bu ve bir iki gün biraz sıkıntılı olur sonra çabucak toparlar miniğin endiselenme
Sagol canim .Kizlarla konuştuk biraz rahatlamistim .Ama damar yolunu bulamadilar defalarca ağlattılar 4 saattir ac .Ve agliyor uyuyamiyor da cok kötü oldu .Simdi de ameliyathane dolu diye bekletiyorlar.

Sağol canim .

ben de ayni canim. Tam gazi bitmisti, damlayi birakmistim, antibiyotik bagirsaklarinin altini ustune getirdi. Ustelik agzinda pamukcuk olmus. Bir de 4.ay asilarini oldu.

Ailen varsa git bence. Sen de cok yiprandin. Degerlendir bu sansini bak bende anne baba yok. Ablamlara da gidemiyorum, birinde bebekle rahat edemem, oburunun evi soguk oluyor. Gidecek imkanim olsa 1 dk durmazdim ama mecburiyet cok zor. En cok aileye ihtiyac duydugun zamanda yalniz olmak cok zor. Nereye kadar her seyle tek basima mucadele edebilecegim bilmiyorum. Kolaylasacagina zorlasiyor...

Hafta sonu ewımde hafta ıcı gene anneme dondum ben bennm bebıs 8gbı uyurdu meemede uyuturdum smdı onuda kanul etmıor gecen arkadasıma gttım onun bebegıde 7aylık annesı yanına yatıor emzıgıde werıor agzına bu sekld cocugunu uyutuor bayıldım ya bn nıe yapamıorm dıe emzıge alıstrdım 2,5 aylıkken kabul ettı smdı memede doyurdugum zaman gecelerı hemen emzıgı werıorum dalıor yoksa gece memede kalmak ıstıor gunduz de memede uyurdu smdı oda kalmadı her yolu denıorm sen nasıl basardın cnm kendı kendıne uyutmayı NasilYarDiyeyim

Bu arada bende suan arastırma ıcerısındeyım ek gıda ıcın alıswerıs yapıorum kasık önluk kap kaçak bsyler almaya calıstım su aç bu cocuk kıtabını alana warmı onu almayı dusunuorm kullanan warmı?

Bu çocuğun garezi bana ya kesin anladım. Haftasonu babası evdeyken ne ağladı ne mızırdandı nama yedi uyudu oyun oynadı. Öyle olunca bakmak kolay tabi. Bugün 4 kere uyuttum ki bi uyutmaya çalışmam yarım saat sürüyor tam yatağına koyuyorum gözlerini açıyor gülüyor. Alıyorum oyun halısına koyuyorum uykusu yok heralde diye ağlıyor kucağıma alıyorum ağlıyor belli uykusu var tekrar deniyorum uyutuyorum yine aynı. Nerdeyse 3 saattir uyutma çabasındayım sırf uyusunda mızırdanmasın diye. Mama verdim uyur belki diye yok yine uyudu uyandı. Şimdi tekrar deniyorum cinnet geçiricem yakında.

Öyle bi şansın varsa git bence canım biraz dinlenirsin. Hem bebeğine de değişiklik iyi gelir belki
Anladım canım inşallah işe yarar smilac bende çok kusuyor diye mama değiştirdim de 2-3 mama denedim şimdi humana kullanıyorum kusması azaldı tuvaletide normale döndü ama pek kullanan yok sanırım o yüzden içime pek sinmedi ama kızım sevdi.

Bunlardan aldım penguenlı damlatmaz suluk awent cam bıberon aldm

Eklentiler

• BA22744D-41D3-4FAA-9A5B-71BADF51282B.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 101795FA-4387-4E0A-A86A-0EEE19E38E2D.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 18DD8C51-446D-4587-84CA-91CE5BACC5C6.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 9A50528B-63FD-43F5-9CEE-FDB6EACF64C6.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 60B4EA8F-7D54-4F2C-9714-23592344FD76.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 0F22AAFE-9AE3-48B5-A979-E3AE428BFEF2.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 53
Ben bebıs ınsalnlara alıssın herkesın kucagına gtsın dıe dewamlı topluluga sokmaya calısıorm ewde hıc duramıorm alıstım smdı zorlanıorm

Bunlardan aldım penguenlı damlatmaz suluk awent cam bıberon aldm
Güle güle kullan canım. Merakımdan soruyorum bende alışveriş yapıcam da bu kadar çok kaşığa gerek oluyor mu bi tane yetmez mi?
Ben bebıs ınsalnlara alıssın herkesın kucagına gtsın dıe dewamlı topluluga sokmaya calısıorm ewde hıc duramıorm alıstım smdı zorlanıorm
Bende çok çıktım canım alıştı memlekete gittim 1 ay kaldım burda da sık sık çıkartıyorum dışarı seviyor gezmeyi.

Gidemiyorum ki ben de, ancak yaza gideriz diyor eşim. Yurt dışında olmasam şimdiye çoktan giderdim. Çok çaresiz hissediyorum bazen, o kadar kötü oluyorum ki. Okuyacağım diye hep ailemden ayrıydım, yurtlarda büyüdüm resmen. Liseden beri ayrıyım, şimdi de yurt dışındayım. Yalnız olmak var kaderimde sanki. Artık eşimle iki sohbet edesim bile gelmiyor, evde tek başıma oturup kimseyle konuşmak istemiyorum.

Yaza kadar maalesef yok yurt dışında olmanın laneti de bu

Çok uğraştım valla önce nasıl uyutursan uyut saatleri düzenle. Uyuduğu uyandığı saat belli olsun. Sonra alışkanlığı kırmaya çalış. Rutin uygula o da önemli. Yani bebeğin hmm şimdi uyku zamanı diye düşünmesi gerekiyor. Uyutmadan önce bol bol sarıl okşa ve yatağa bırakıp kaçma. Orda da biraz ilgilen. Yani bir anda olmuyor canım aylardır uğraşıyorum. Günduz yanına uzanıyorum bazen ellerini tutuyorum bazen alnını okşuyorum öyle uyuyor. Gece kendi basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…