2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu aylarda kilo alımı yavaşlıyor sıkma canını boy atmış paşa :)

Hamak olmasa bende ölürüm
Keşke bende hamak alsaydım. Elektrikli anakucağına dünya para verdim görünce bile ağlıyor normal anakucağında duruyordu son zamanlarda onda da durmuyor.
Yok canım kilo alımı 3.aydan sonra yavaşlıyor zaten maşallah boyu çok güzel uzamış bir ayda.

Evet cnm yavaşlıyormuş kilo alımı ama annelik işte yetmiyor:)

canim kilo alimi yavaslayacakmis artik bizim oglan son 1 haftada 100 gram almis, ben de asiya goturdum bugun, hastaliktan dolayi rotarli gittik. Masallah boylu poslu olacak kuzucuk

bizi de hastalik bitirdi. Gece 2de uyudu. O da uyumak olsa 2 saatte bir kalkti. Artik goguslerim asla dolmuyor uyumamaktan.
Ya dili de pamukcuk olmus, karbonatli suya batirip tulbentle silmem lazim ama agzini actiramiyorum diline ulasamiyorum.

canim kilo alimi yavaslayacakmis artik bizim oglan son 1 haftada 100 gram almis, ben de asiya goturdum bugun, hastaliktan dolayi rotarli gittik. Masallah boylu poslu olacak kuzucuk

Senin yakışıklı hastalıktan kurtulsun atağa geçer inşallah canım.

İlk etapta üzülmüştüm de buraya yazıp sizler normal deyince rahatlafım :)

Senin yakışıklı hastalıktan kurtulsun atağa geçer inşallah canım.

İlk etapta üzülmüştüm de buraya yazıp sizler normal deyince rahatlafım :)
cok uzuluyorum ama ne fayda, cocugun kullanmadigi sey kalmadi daha bu aydan. Pamukcuk olmus agzi, antibiyotigin yan etkisinden dolayi.

bizi de hastalik bitirdi. Gece 2de uyudu. O da uyumak olsa 2 saatte bir kalkti. Artik goguslerim asla dolmuyor uyumamaktan.
Ya dili de pamukcuk olmus, karbonatli suya batirip tulbentle silmem lazim ama agzini actiramiyorum diline ulasamiyorum.

Bebek kulak çubukları var ya cnm biraz kalın, ben onla siliyordum oğlan emiyordu rahatsız olmuyordu

cok uzuluyorum ama ne fayda, cocugun kullanmadigi sey kalmadi daha bu aydan. Pamukcuk olmus agzi, antibiyotigin yan etkisinden dolayi.

Yaa üzülmezmi insan, tahmin ediyorum canım ama geçecek elbet. Bağırsak florası da tekrar kendini yenileyecektir sıfır kilometre bebek o :) babaya da söyle birdaha hasta olursa eve barka girmesin gitsin anasında yatsın :)

Hakkın ödenmez ne diyim, bende sendeki sabrın 100de biri yok...

Bizimki de 4. Ayda 500 gr almıştı herkes zayıflattın çocuğu diyerek beni kahretti... Ama doktor motor gelişimi iyiyse ve boyu uzamışsa sıkıntılı bir durum yok dedi.

Ah o kolik olayı bitirdi bizi de. Kolik diye kucakta, hoplaya zıplaya dolandık evde. Şimdi de laktoz intoleransı çıktı, yakında da dişi çıkar. Her şey üst üste gelmeli çünkü.
ya öyle hoplata hoplata alışınca öyle uyumak istiyor ya da benzer hareketle. Ama uyusun da razıyım, bu aralar geceleri çok yordu.. Sağlık olsun artık napalım. Sizin de bir an önce geçer inşallah, en azından huzursuzluğu geçsin de.

Hamak olmasa bende ölürüm
Hamak ne zamana kadar kullanılabiliyor biz de mi alsak? Bir de yatak odasında da kullanabiliyor musunuz?
Insallah canim .Tek başımayım yine .Cok yıprandık bugun.

Insallah canim sagol

Sunnet yaptırdık canim.
geçmiş olsun canımcım, maşallah kuzuya bir an önce iyileşsin.

Gayet iyi, artık öyle çok kilo almayacaklarmış. Bir de seninki boylu olacak belli.
ah canım ya, biliyorum çok yıpratıcı oldu sana da bebeğine de. İnşallah geçsin bir an önce.. Sen nasıl oldun ? bebeğin daha iyi mi?

Kilo alimi yavaşlıyor 500 gr ise gayet iyi canını sıkacak bişey yok bunda benim kizim bu ay 20 günde 130 gr aldi dr kasik mama ve ek gıdaya geçiş yaptırdı bugün sağlık ocağına gidip kilosuna baktirdim 400 gr almış 2 haftada şükür.

1 ayda 6 cm uzama çok iyi bence 2 cm normal karşılanıyor düşün , ayrıca artık çok kilo almayacaklar bu standarta göre 6 aylık oldugunda 8 kilo civarı olacak buda normal çizelgeye göre , maşallah zaten 1 yaş civarı 10 kilo oluyorlar öyle hesap et canım ..

Evet başka türlü uyumuyor. Hayır gazı geçse, ağlasa bile oturarak emziricem ama şimdi gazdan kıvranırken yapamıyorum ki

Kaşık mamasını sevdimi canım ?

Bizimki de diyelim ki 5 te uyandı 7 de veya 7 buçuğa doğru mutlaka yatırmış oluyorum. Baldan anne sayfasında uyku penceresini asmayin diyor çünkü öyle olunca uyuyamiyorlar. Bazen ne kadar dikkat edersen et olmuyor canım ama illaki ilerleme kaydediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…