2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Offf o hareketi biliyorum bizimkine yapmışlardı bak bu akşam nasıl da rahat uyuyacak demişlerdi. O zamanlar gazliydi tabii. Uyudu mu? Hayır

Ben kanguruda gezdiriyorum :) park yatağın içini bir sürü araştırma yaparak almıştım sırtını koymadı

Kızlar kızımın kakası boyle ckti basina boyle bisey gelen oldumu neden boyle. Parmagimn ucuyla muz vermistm 2 defa 2defada yumurta sarisi yine parmagimn ucuylaydi cok cok azdi yani ikiside.

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-26-21-46-53.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 73
Offf o hareketi biliyorum bizimkine yapmışlardı bak bu akşam nasıl da rahat uyuyacak demişlerdi. O zamanlar gazliydi tabii. Uyudu mu? Hayır
Allah Allah ne fizik rehabiliteci varmış aramızda da biz bilmiyormuşuz.
Bana kv her gün yap dedi ama doktora sormadan yapmam. Sonuçta canı acıdı ağladı, belki daha zamanı değildir o hareketin. Henüz kemikler kıkırdak gibi... Zaten başının egzersizi var, şükür geçiyor boyun kasını uzatmaya çalışıyorum. Onda da ağlıyor canı istemeyince..bir de bunu sormadan yapmam.
Ben kanguruda gezdiriyorum :) park yatağın içini bir sürü araştırma yaparak almıştım sırtını koymadı
Şimdi de geliştiriyoruz :)))) nasıl uyutabiliriz üstünde diye.
Kızlar kızımın kakası boyle ckti basina boyle bisey gelen oldumu neden boyle. Parmagimn ucuyla muz vermistm 2 defa 2defada yumurta sarisi yine parmagimn ucuylaydi cok cok azdi yani ikiside.
kanlı kaka gibi. Alerji yapmış olmasın yediği az sa olsa yapar bence... hele yumurta, çok erken değil mi?

Muz lifi falan mı dicem ama parmağının ucuyla vermişsin. Ya yumurta çok fena dokunmuş ya da kurta benzettim

6.aydan iyibaren verilebiliomus bende zaten inanilmaz az verdm
Muz lifi falan mı dicem ama parmağının ucuyla vermişsin. Ya yumurta çok fena dokunmuş ya da kurta benzettim
Canm smdi arastrdm netten iplik gibi seyler bunlar ek gidaya geciste olabiliomus. Okudugum kadaryla muz verilenlerde olmus yada demir ilacndan dolayi olanlar olmus. Artk vermiycem bakalm muzdanmi demir ilacndanmi anlicaz

Buradan bir arkadaş sayesinde Türkiye'den bir doktorla konuştuk. Test falan yaptıracağız. Sonucuna göre karar vereceğiz artık. Bakalım neler olacak göreceğiz.

Anladım
Anladım canım da yumurta alerjen olabiliyor ya, bir de daha 6 ay dolmadı ya çoğumuzun ondan dedim. İlk tadımların önünde mi onu da bilmiyorum açıkçası.

Anladım
Anladım canım da yumurta alerjen olabiliyor ya, bir de daha 6 ay dolmadı ya çoğumuzun ondan dedim. İlk tadımların önünde mi onu da bilmiyorum açıkçası.

Sağol canim .

Bence gayet iyi çünkü belli boyuna gitmis.bizde oyleyiz bir ayda 4cm uzamıştı son iki ay kontrollerde 3. Ay 650 gr bu ay da 800 Gr almis sadece.kilosunu sorduğumda ebe bana gayet normal boyu da uzamis sonuçta sadece kiloya takılma demisti

Al
Al sana bizim k.v aynisini benimki 2 aylık falanken yapıp kkundak yapmazsan böğrüne batar deyip bir kaç kez o işlemi yaptı eskiden yaparlarmış falan coj aglayinca bak kavusmuyo iki büklüm tutuyorsunuz çocuğu diyip beni deli ediyordu simdi artık yapmıyor büyüdük ya

Allah Allah..aynen böğrüne batmış bunun dedi.. Neden batsın ki dedim. 3 ay kucaktaydı ya hep dedi..içine oturmuş kadının oğlumla 3 ay yapışık olucaz dediğimde diye düşündüm. Gerçekten anlamıyorum...çocuğum da ağladı, ben daha da yapmadım zaten

Canım o sorun değil ki gayet normal. Bebek 6 aylık olmadan oturmasını beklemek yanlış olur, her bebek herşeyi yapacak diye de birşey yok anca yani yavaş yavaş

aynısını bizede yaptılar ne oluyo demeye kalmadan tutup ayaklarından ters çevirip salladılar bide feleğim dönmüştü çocuğu nasıl aldım bilmiyorum şükür bişey olmadı

Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Benim haftam geçmişti 1 hafta suni sancı vermek için randevu akdıpım günğn gecrsinde suyum gelmişti. Ama yine de doğurduğum anın 1 saat öncesinde sancılar azalınca suni sancı takviyesi almıştım

Benim haftam geçmişti 1 hafta suni sancı vermek için randevu akdıpım günğn gecrsinde suyum gelmişti. Ama yine de doğurduğum anın 1 saat öncesinde sancılar azalınca suni sancı takviyesi almıştım
Peki açılma ne kadar dı senin
Benimde günüm geçti ve suni sancı alıcam 1 cm açıklığım tek var inşallah bende de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…