- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.261
Offf o hareketi biliyorumne bilim eskiden çingene salıncağı yaparmışlar ya canım, o sebepten sordum, bir de gündüz uykularını güzel uyuyunca gece de daha iyi uyur diye düşündüm. Doğru, düz zeminde yatmaları daha iyi. Tam ortopedik olmaması gerekiyor vs. Ama bizim yatak full ortopedik
Bu ara çoklukla da bizim yatakta uyuyor. Kendi yatağında da hala viskoz sünger var. Bir kaç ay sonra yatak alıcam ama kara kara düşünüyorum park yatak aşağı kat yatağında yatmazsa 250 TL de çöp olur.
Senin kuzu da kucak istiyor mu çok? KV aklımı karıştırdı. Yavrumu yüz üstü dönükken ayağını sırtına doğru büküp çaprazdan avucuna değdirmeye çalıştı da KV , kemiği batmış filan dedi. Olur mu ki öyle bir şey. Kucağa çok almaktan olurmuş da bilmem ne. Çocuk ağlıyor almayınca histerik bir şekilde, ne yapayım almayıpta.
aman canım diyetle düzeliyorsa hiç bozma. Umarım bir an önce düzelir.
Ben kanguruda gezdiriyorum :) park yatağın içini bir sürü araştırma yaparak almıştım sırtını koymadıne bilim eskiden çingene salıncağı yaparmışlar ya canım, o sebepten sordum, bir de gündüz uykularını güzel uyuyunca gece de daha iyi uyur diye düşündüm. Doğru, düz zeminde yatmaları daha iyi. Tam ortopedik olmaması gerekiyor vs. Ama bizim yatak full ortopedik
Bu ara çoklukla da bizim yatakta uyuyor. Kendi yatağında da hala viskoz sünger var. Bir kaç ay sonra yatak alıcam ama kara kara düşünüyorum park yatak aşağı kat yatağında yatmazsa 250 TL de çöp olur.
Senin kuzu da kucak istiyor mu çok? KV aklımı karıştırdı. Yavrumu yüz üstü dönükken ayağını sırtına doğru büküp çaprazdan avucuna değdirmeye çalıştı da KV , kemiği batmış filan dedi. Olur mu ki öyle bir şey. Kucağa çok almaktan olurmuş da bilmem ne. Çocuk ağlıyor almayınca histerik bir şekilde, ne yapayım almayıpta.
Allah Allah ne fizik rehabiliteci varmış aramızda da biz bilmiyormuşuz.Offf o hareketi biliyorumbizimkine yapmışlardı bak bu akşam nasıl da rahat uyuyacak demişlerdi. O zamanlar gazliydi tabii. Uyudu mu? Hayır
Şimdi de geliştiriyoruz :)))) nasıl uyutabiliriz üstünde diye.Ben kanguruda gezdiriyorum :) park yatağın içini bir sürü araştırma yaparak almıştım sırtını koymadı
kanlı kaka gibi. Alerji yapmış olmasın yediği az sa olsa yapar bence... hele yumurta, çok erken değil mi?Kızlar kızımın kakası boyle ckti basina boyle bisey gelen oldumu neden boyle. Parmagimn ucuyla muz vermistm 2 defa 2defada yumurta sarisi yine parmagimn ucuylaydi cok cok azdi yani ikiside.
Muz lifi falan mı dicem ama parmağının ucuyla vermişsin. Ya yumurta çok fena dokunmuş ya da kurta benzettimKızlar kızımın kakası boyle ckti basina boyle bisey gelen oldumu neden boyle. Parmagimn ucuyla muz vermistm 2 defa 2defada yumurta sarisi yine parmagimn ucuylaydi cok cok azdi yani ikiside.
6.aydan iyibaren verilebiliomus bende zaten inanilmaz az verdmAllah Allah ne fizik rehabiliteci varmış aramızda da biz bilmiyormuşuz.
Bana kv her gün yap dedi ama doktora sormadan yapmam. Sonuçta canı acıdı ağladı, belki daha zamanı değildir o hareketin. Henüz kemikler kıkırdak gibi... Zaten başının egzersizi var, şükür geçiyor boyun kasını uzatmaya çalışıyorum. Onda da ağlıyor canı istemeyince..bir de bunu sormadan yapmam.
Şimdi de geliştiriyoruz :)))) nasıl uyutabiliriz üstünde diye.
kanlı kaka gibi. Alerji yapmış olmasın yediği az sa olsa yapar bence... hele yumurta, çok erken değil mi?
Canm smdi arastrdm netten iplik gibi seyler bunlar ek gidaya geciste olabiliomus. Okudugum kadaryla muz verilenlerde olmus yada demir ilacndan dolayi olanlar olmus. Artk vermiycem bakalm muzdanmi demir ilacndanmi anlicazMuz lifi falan mı dicem ama parmağının ucuyla vermişsin. Ya yumurta çok fena dokunmuş ya da kurta benzettim
Buradan bir arkadaş sayesinde Türkiye'den bir doktorla konuştuk. Test falan yaptıracağız. Sonucuna göre karar vereceğiz artık. Bakalım neler olacak göreceğiz.ne bilim eskiden çingene salıncağı yaparmışlar ya canım, o sebepten sordum, bir de gündüz uykularını güzel uyuyunca gece de daha iyi uyur diye düşündüm. Doğru, düz zeminde yatmaları daha iyi. Tam ortopedik olmaması gerekiyor vs. Ama bizim yatak full ortopedik
Evet cnm baya bir sevdi hemde kaşığı ağzına götürmeden acıyor ağzını bide hmmmm hmmm yapıyor çok tatlı ya :)
Anladım canım da yumurta alerjen olabiliyor ya, bir de daha 6 ay dolmadı ya çoğumuzun ondan dedim. İlk tadımların önünde mi onu da bilmiyorum açıkçası.6.aydan iyibaren verilebiliomus bende zaten inanilmaz az verdm
Canm smdi arastrdm netten iplik gibi seyler bunlar ek gidaya geciste olabiliomus. Okudugum kadaryla muz verilenlerde olmus yada demir ilacndan dolayi olanlar olmus. Artk vermiycem bakalm muzdanmi demir ilacndanmi anlicaz
Anladım canım da yumurta alerjen olabiliyor ya, bir de daha 6 ay dolmadı ya çoğumuzun ondan dedim. İlk tadımların önünde mi onu da bilmiyorum açıkçası.6.aydan iyibaren verilebiliomus bende zaten inanilmaz az verdm
Canm smdi arastrdm netten iplik gibi seyler bunlar ek gidaya geciste olabiliomus. Okudugum kadaryla muz verilenlerde olmus yada demir ilacndan dolayi olanlar olmus. Artk vermiycem bakalm muzdanmi demir ilacndanmi anlicaz
Sağol canim .ya öyle hoplata hoplata alışınca öyle uyumak istiyor ya da benzer hareketle. Ama uyusun da razıyım, bu aralar geceleri çok yordu.. Sağlık olsun artık napalım. Sizin de bir an önce geçer inşallah, en azından huzursuzluğu geçsin de.
Hamak ne zamana kadar kullanılabiliyor biz de mi alsak? Bir de yatak odasında da kullanabiliyor musunuz?
geçmiş olsun canımcım, maşallah kuzuya bir an önce iyileşsin.
Gayet iyi, artık öyle çok kilo almayacaklarmış. Bir de seninki boylu olacak belli.
ah canım ya, biliyorum çok yıpratıcı oldu sana da bebeğine de. İnşallah geçsin bir an önce.. Sen nasıl oldun ? bebeğin daha iyi mi?
Bence gayet iyi çünkü belli boyuna gitmis.bizde oyleyiz bir ayda 4cm uzamıştı son iki ay kontrollerde 3. Ay 650 gr bu ay da 800 Gr almis sadece.kilosunu sorduğumda ebe bana gayet normal boyu da uzamis sonuçta sadece kiloya takılma demistiKızlar bugün 5. Ay ölçümünü yaptırdık oğlumun. 7250 gr olmuş. 4. Ayda 6750 idi. 500 gr almış, az mı sizce?
Boyuda 67den 73e çıkmış, 6 cm uzamış bir ayda. Aldığı boyuna mı gidiyor acaba? Canım sıkıldı..
Al sana bizim k.v aynisini benimki 2 aylık falanken yapıp kkundak yapmazsan böğrüne batar deyip bir kaç kez o işlemi yaptı eskiden yaparlarmış falan coj aglayinca bak kavusmuyo iki büklüm tutuyorsunuz çocuğu diyip beni deli ediyordu simdi artık yapmıyor büyüdük yane bilim eskiden çingene salıncağı yaparmışlar ya canım, o sebepten sordum, bir de gündüz uykularını güzel uyuyunca gece de daha iyi uyur diye düşündüm. Doğru, düz zeminde yatmaları daha iyi. Tam ortopedik olmaması gerekiyor vs. Ama bizim yatak full ortopedik
Allah Allah..aynen böğrüne batmış bunun dedi.. Neden batsın ki dedim. 3 ay kucaktaydı ya hep dedi..içine oturmuş kadının oğlumla 3 ay yapışık olucaz dediğimde diye düşündüm. Gerçekten anlamıyorum...çocuğum da ağladı, ben daha da yapmadım zatenAl
Al sana bizim k.v aynisini benimki 2 aylık falanken yapıp kkundak yapmazsan böğrüne batar deyip bir kaç kez o işlemi yaptı eskiden yaparlarmış falan coj aglayinca bak kavusmuyo iki büklüm tutuyorsunuz çocuğu diyip beni deli ediyordu simdi artık yapmıyor büyüdük ya
Canım o sorun değil ki gayet normal. Bebek 6 aylık olmadan oturmasını beklemek yanlış olur, her bebek herşeyi yapacak diye de birşey yok anca yani yavaş yavaşMerhaba arkadaşlar nasılsınız bebisler nasıl? Uzun zamandır giremiyorum. Benim oglan yoruyor az. 4 aylık olduk. Ama bebegim dik oturamiyor kucakta dik duramiyor iki buklum oluyor hep. Sizin bebekler nasıl var mi ayni sorunu yasayan acaba?
aynısını bizede yaptılar ne oluyo demeye kalmadan tutup ayaklarından ters çevirip salladılar bide feleğim dönmüştü çocuğu nasıl aldım bilmiyorum şükür bişey olmadıne bilim eskiden çingene salıncağı yaparmışlar ya canım, o sebepten sordum, bir de gündüz uykularını güzel uyuyunca gece de daha iyi uyur diye düşündüm. Doğru, düz zeminde yatmaları daha iyi. Tam ortopedik olmaması gerekiyor vs. Ama bizim yatak full ortopedik
Benim haftam geçmişti 1 hafta suni sancı vermek için randevu akdıpım günğn gecrsinde suyum gelmişti. Ama yine de doğurduğum anın 1 saat öncesinde sancılar azalınca suni sancı takviyesi almıştımHayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Canım kullanınca bana da yazar mısın arabanın nasıl olduğunu. Bende alacagımdayoyko luxury bebek arabası aldım hepsiburadadan inşallah pişman olmam
Peki açılma ne kadar dı seninBenim haftam geçmişti 1 hafta suni sancı vermek için randevu akdıpım günğn gecrsinde suyum gelmişti. Ama yine de doğurduğum anın 1 saat öncesinde sancılar azalınca suni sancı takviyesi almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?