2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kilomuz aynıymış aynı kalmış bizimki de 500 almış canım. Ama bizimkinin boyu 5. ayda 68di :) her ay 1 kilo alamazlar ya iyidir herhalde.

Bende ek gıdaya erken geçsemmi bilmiyorum doktora sormadım. Sağlık ocağındaki hemşire 6. Aydan önce yedikleri direk çıkıyormuş hiç işe yaramadan, eğitimde öyle dediler diyo :)

Bende ek gıdaya erken geçsemmi bilmiyorum doktora sormadım. Sağlık ocağındaki hemşire 6. Aydan önce yedikleri direk çıkıyormuş hiç işe yaramadan, eğitimde öyle dediler diyo :)
Benimki 5. Ayını doldurmasına 10 gun vardı dr başlattı 4 gun elma suyu 4 gun havuç suyu 4 gun yoğurt ekleme yaparak hepsinden verdim bi sıkıntı olmadı çok şükür gayette iyi. 4. Haftasında sebze çorbasına başlayacağım. Sen doktoruna sor cnm bence başlatır.

Evet başka türlü uyumuyor. Hayır gazı geçse, ağlasa bile oturarak emziricem ama şimdi gazdan kıvranırken yapamıyorum ki
Diyet yapıyor musun canım? Var mı bunun diyetle bir çözümü?
bugün başka bir şey denedim akşam üzeri uykusunun penceresinin açtım da açtım 4-4:30 arası uyudu kalktı daha da uyutmadım, yoksa tam uykuyu almadı. Öyle böyle 7 ye kadar uyutmadım çok esnedi kucağımda kendiliğinden eme eme uyudu. Ara da sese uyansa da emerek sallayarak yine uyuttum inşallah güzelce bitirir geceyi, sabah 6 da 7 de uyanmaya razıyım.
Baldananne bende takip ediyorum ama pek bakamadım, haklı çünkü bizde de aynı oluyor ya, uyku kaçtımı gelmiyor bir türlü. Bebek diyorsun uyur diyorsun, üstüne gittikçe uyumuyor. Şartları sağlayıp çok da oralı olmamak lazım sanırım.

öylemiymiş. Bende can atıyorum ek gıdaya ne zaman gçeeceğiz diye. Doktorumuz su için bile 180 gün dedi önceki kontrolde. Daha 5.ay kontrolüne götürücem sorucam tekrar.

Forse biz yatak odasında yatmıyoruz. Salonda koltuğun yanında hamak ben yamacında yatıyorum esim diğer koltukta yatıyor. Hamak 0-3 yaş ama bende bıraktırmak istiyorum. Alın diyemem o yüzden. Bebeklerin sert zeminde sırt üstü yatması öneriliyor. Ben böyle uyumasına çok üzülüyorum

Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?

Ya sabit bi doktorumuz yok henüz, beğenemedik gittiklerimizi, o yüzden soramıyorum

Benmki sadece anne sutu alio ama bende yavastan biseylerden azicik azicik agzina vermeye baslasammi diom. Hatta cok cok az verdm agzina muz fln gibi. Zaten verdiklerimiz karn doyurma amacli degil degisik tatlara alistirma amacli bence bilemedm

Kizlar biz agustos bebegiyiz 9 aralikta4. Ay dolacak son 10 gundur gunduzleri hic uyumuyor uyumadigi icin huzursuz mutsuz sizdede oldumu napabilirim

Diyet yapıyorum ama bozmuştum diyeti tekrar başladım. Bakalım 3 hafta sonra belki düzelir biraz.

Bilmiyorum ki, burda 6. Ay dolmadan başlayan arkadaşlar var, mama alan bebekler genelde
Benim dr. Kesinlikle 6 ay dolacak dedi ama ben tadım yaptırıyorum bir haftadır. Benim kala kala bir ayım kaldı herşeyi olmasada biraz tadım yapsın ek gıdaya girişi ben yapayım istedim.

ne bilim eskiden çingene salıncağı yaparmışlar ya canım, o sebepten sordum, bir de gündüz uykularını güzel uyuyunca gece de daha iyi uyur diye düşündüm. Doğru, düz zeminde yatmaları daha iyi. Tam ortopedik olmaması gerekiyor vs. Ama bizim yatak full ortopedik
Bu ara çoklukla da bizim yatakta uyuyor. Kendi yatağında da hala viskoz sünger var. Bir kaç ay sonra yatak alıcam ama kara kara düşünüyorum park yatak aşağı kat yatağında yatmazsa 250 TL de çöp olur.

Senin kuzu da kucak istiyor mu çok? KV aklımı karıştırdı. Yavrumu yüz üstü dönükken ayağını sırtına doğru büküp çaprazdan avucuna değdirmeye çalıştı da KV , kemiği batmış filan dedi. Olur mu ki öyle bir şey. Kucağa çok almaktan olurmuş da bilmem ne. Çocuk ağlıyor almayınca histerik bir şekilde, ne yapayım almayıpta.
Diyet yapıyorum ama bozmuştum diyeti tekrar başladım. Bakalım 3 hafta sonra belki düzelir biraz.
aman canım diyetle düzeliyorsa hiç bozma. Umarım bir an önce düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…