2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşin çok adi aşırı sinir oldum şu an
bosver canim olma, artik normal lafimiz oldu biktim vs demek(!) Ayri yatmak, uykusuzluk, yorgunluk, yardimsizlik, ev islerinin duzensizligi, tahammulsuzluk yeni yasam bicimimiz.
Bak gece 2ye kadar 10 dk da bir uyandi, sabah da cok uyumus gibi 6da kalkti oglan. 14 gun oldu dogru duzgun uyumayali.

bizim doktor da anne baba erken dis cikartmamissa 8.ayda bekliyoruz cikarmasini dedi.

Ay ne güzel yazmışsın içim rahatlıyo böyle yorumları görünce :) Allah razı olsun Rabbim bebeğinze hayırlı sağlıklı ömürler versin bütün herkesin burda inşallah. Ben ve benim gibi doğum bekleyenlerinde hayırlısını nasip etsin.
Bugün yatışımı olucam hastanede canım inşallah.

Ek gıdaya geçen arkadaşlarım, meyvelere hemen başladınız mı? Ben ilk ay sadece sebze ve yoğurt vermeyi düşünüyorum Meyvelerin tadını alır da sebze yemezse diye korkuyorum. Sizde nasıl oldu durumlar?
Ben meyve sularıyla başladım cnm yoğurtta verdim şimdi püre halinde meyve veriyorum. 4. Haftada sebze çorbasına başlayacağım.

Ek gıdaya geçen arkadaşlarım, meyvelere hemen başladınız mı? Ben ilk ay sadece sebze ve yoğurt vermeyi düşünüyorum Meyvelerin tadını alır da sebze yemezse diye korkuyorum. Sizde nasıl oldu durumlar?
Ben dediğin gibi ilk yoğurt sonrada havuç ve patates verdim bugün yer elması ekleyeceğim en son balkabağı deneyeceğim aslında sakız kabak olur ama mevsimi değil o yüzden onu vermeyeceğim 6. Ayın sonunda elma suyu vereceğim.

Gunaydin kizlar .
Bugun annem gelcek yardim icin .Cok mutluyum
Canım dün gördüm yazamadım öncelikle geçmiş olsun inşallah şimdi iyisinizdir ve hayırlı olsun. Bizde cumartesi gününe randevu aldık kısmetse iki sünnette bizden geliyor.

Bende cevabı merak ediyorum acaba memnunlarmı
Dun geldi ürün. Kurulumu kolay. Malzemesi kaliteli görünüyor. Güzel şık duruyor. Sürüşü iyi manevrasıni beğendim. Ama biraz büyük. Tekerleri çok kolay sökuluyor gerci. Bizim arabanın da bagajı büyük benim için sorun yok. Haftasonu kullanma fırsatım olacak.
Bu söylediklerim karşılaştırma içermiyor kesinlikle çünkü ben hiç mağazaya gidip bebek arabası incelemedim. Göz ucuyla bile bakmadım. Belki de diğer arabalara göre kötüdür bilemiyorum. 10 yıllık ikinci el bir araba kullaniyorduk biz.

Anladım

Anladım canım da yumurta alerjen olabiliyor ya, bir de daha 6 ay dolmadı ya çoğumuzun ondan dedim. İlk tadımların önünde mi onu da bilmiyorum açıkçası.
Evet tatlm tam 6ay olmadk ama tattirmak icin tam 6yi beklemedm. Alerjisi varsada ogrenmis olurum
5aylk olduk canm yavastan azck azck tattiriyorum ole aman aman vermedm hic biseyi

Gunaydin kizlar .
Bugun annem gelcek yardim icin .Cok mutluyum
Gözün aydın canım. Oğlun nasıl oldu?
Canım hastalık atak dönemiyle birleşince öyle olmuş olabilir ataktan çıktınız mı siz? Atak bitince bi nebze düzene giriyor uykular.
Bende öyle yapmak istiyorum önce yoğurt ve sebze sonra meyve. Peki sebzeleri nasıl verdin canım suyunu mu yoksa püre şeklinde mi?

demlicaykeyfi canım çok geçmiş olsun benim oğlum da 2.kez idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotik kullandı sonrasında pamukçuk oldu karbonat için mukozayı bozup daha beter olduğunu okudum mikostatin damlayla günde 4 kere 1 hafta kullanarak başedebilirsin geçti diye bırakma ben yaptım o hatayı tekrarladı hem ağzına iki yana damlat hemde tülbent gibi temiz ütülenmiş bir bezle dudak içlerine sür ve kendi memene de damlatıp yay ve ellerini mutlaka sabunla mantarmış çünkü bu ve pişiğe yol açıyormuş ben de şu an pişikle mücadele etmeye çalışıyorum pipisinin etrafı ciğer gibi oldu

Kuzlar selamlar yoğurdu ben nohuttan mayalamıştım daha önce şimdi yeniden mayaladım hazır olsun diye hiç bir zorluğu yok 3 güne hazır nohutu organik bulursanız ne ala yoksa da en dığal şeyliyle yoğurdu mayalayabilirsiniz illa probiyotik katkılı olsun derseniz eczanelerde toz halde probiyotik satılıyor arada bir onu ekleyebiliriz diye düşünüyorum tabi doktora sorarak ben kendimize öyle yapıyordum

Aaa suan cok kotu pisik oldu ben de anlam veremiyordum. Cok sag ol canim ya

merhaba, nohut mayası için un kullanıyor musunuz? Nasıl mayalıyorsunuz. Ekmek içinde kullanmak istiyorum ben makinem var evde oğlumun ekmeğini kendim yapayım diyorum , biz de yeriz hem tam buğday unundan yapacağım

18 haftalik oldu canim. Hastaliktan atagi.unuttum herhalde. Ustune dun asi oldu.
Haftaya her sey duzelecek diye ummak istiyorum.

18 haftalik oldu canim. Hastaliktan atagi.unuttum herhalde. Ustune dun asi oldu.
Haftaya her sey duzelecek diye ummak istiyorum.
eşim bazen işteyken soruyor çok dert yandığımda..
İşte şöyle durmadı böyle durmadı uyumadı beni pert etti diyorum gece saat 1 lerde.
Atak olmasın diyor.. o da ben de artık her türlü huysuzluğu atağa bağlar olduk.

Cem Yılmaz'ın bir parodisi var ''bize öyle bir bilgi gelmedi " diye.. Ben de eşime onu diyorum. Valla bize öyle bir bilgi gelmedi bu atak değil diyorum :))

merhaba, nohut mayası için un kullanıyor musunuz? Nasıl mayalıyorsunuz. Ekmek içinde kullanmak istiyorum ben makinem var evde oğlumun ekmeğini kendim yapayım diyorum , biz de yeriz hem tam buğday unundan yapacağım
Al sana yeni bir uğraş ekmek de yapılıyormuymus evde? Bir de makinesi mı varmiş? Hem de tam buğday unuyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…