2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende düne kadar çoğunlukla peynir ekmek zeytin yiyiyordum bu sabah omletimi yaptım yedim bulanmadan bugün iyiyim yarın nasıl olurum bilmiyorum ama hep açlık var sanki midemin bi yanı hep boş gibi gurul gurul

kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz? ben hamilelikten önce lazere gidiyordum ama canım korkunç acıyorud. hamilelikte lazer olabilir deniliyor ama sırf o acıyı çekip vücudu strese sokmamak için gitmeyeceğim lazere. bazı arkadaşlarım ağdaya gidiyormuş..hamileyken ağda yaptıranınız var mı? acıyor mu çok? kökünden almayınca da tüyler çok daha yoğunlaşıyor gibi hissediyorum..fikirleriniz tecrübeleriniz neler?

Bende düne kadar çoğunlukla peynir ekmek zeytin yiyiyordum bu sabah omletimi yaptım yedim bulanmadan bugün iyiyim yarın nasıl olurum bilmiyorum ama hep açlık var sanki midemin bi yanı hep boş gibi gurul gurul
Aynen bende o şekildeyim bir günüm bir güne tutmuyor hep dışarlarda bir şey yiyesim var evde canım yemek yemek istemiyor ama mümkün değil tabi bende hep aç gibiyim ne kadar yesemde doygunluk hissi olmuyor birde benim felaket mide yanmam var doktorum şurup verdi ama hergünde içmemeye çalışıyorum

haftasi ufak ne dense yaniltir

Kızlar ya iki gündür çalışıyorum öne doğru egilmem gerekiyor işim gereği karnım sıkışıyor artık ağrıyor akşama doğru nasıl geçecek bu 4 ay

Ramziye bakmadım cnm onu bilmiyorum, onun dışında yumurtlamadan önce ilişkide kız olur teorisi tutmadı, bunlar dışında hepsi erkekti tuttu :)
Ramzi bebeğin ilk kesedeki konumuna göre karından sağdaysa kız soldaysa erkekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…