2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hani tekmelerini falan hissetmeye başlasam çok rahat 1 ayı geçiririm diye düşünüyorum ama böyle olunca elimde ultrason makinasıyla gezesim geliyor 8 gün var gitmeme şimdi onu bile iple çekerim artık ama haklısın sakin olup tadını çıkarmaya çalışmak en doğrusu

O da yakındır inşallah az kaldı tekme hissetmeye :) aslında bu gunlerimiz iyi günler daha bebekler tekme atmaya başladığında başlarda eğlenceli oluyor sonlara doğru gece uyutmuyor gündüz bazen ayağını dayiyor kaburgamizin altına oturunca nefes alamıyoruz öne doğru egilemiyoruz gece sık sık tuvalete çişe cikacagiz yaz olduğu için bir de hamilelikten geceler aşırı terleyecegiz ve uyumak zorlaşacak dogursak da kurtulsak diyeceğiz inşallah :) yani en güzel haftalar 14-28 haftalar tadını çıkaralım sonlara doğru bu rahat hallerimizi çok arayacağız

Bend senin gibiyim canim. Benim ki 1 ay olacak en son gittiğim. Doktorum artik ayda 1 gelebilirsin dedi. Pazartesi günü gidecem zaman gecmiyo. Nasıl merak ediyorum. Hareketlerini hissetsek içimiz rahat edecek sanki karnimda bebek yokmuş gibi, iyimidir diye çok merak ediyorum

Ayyyy öyle bi anlattın ki şu an halime şükürler ediyorum valla daha bende ilk olduğu için başıma geleceklerden habersiz saf saf tekmeler istiyorum bende

Ben bir tek ayna karşısında makyaj yapıp ayakta dururken fenalaşıyorum nefes nefese kalıyorum hah bebeğim benle şükürler olsun diyorum ya da başım dönüp gözüm karardığında seviniyorum pazartesiye az kaldı haber et bizede nasıl geçtiğini güzel haberler alırsın inşallah

Bende sabah ki olan mide bulantimdan anlıyorum bebegimin oldugunu :) inşallah canim haber veririm. umarim cinsiyetide ogrenirim :)

Canım 14 üncü haftaya girmişsin bazı belirtileri artık azalır çok normal ben bebeğimi hissediyorum tam şeyimin üstünde bu üçüncü olduğu için ayırt edebiliyorum bebek mi değilmi tabiki çok güçlü değil ama hergün aynı noktada bir iki içten pıt pıt sanki parmak ucunla tenine iki üç kez arka arkaya dokunuyormuşsun gibi bir his belki sende dikkat edersen hissedebilirsin

Ben geçen haftalarda 2-3 defa hissettim canım ama nerdeyse iki haftadır hiç hissetmiyorum pıtpıtları fakat sağ tarafımdaki şişliğin bebek olduğunu fark ediyorum bende

Ayyyy öyle bi anlattın ki şu an halime şükürler ediyorum valla daha bende ilk olduğu için başıma geleceklerden habersiz saf saf tekmeler istiyorum bende
Aynen canım arkadaşa katılıyorum ikinci gebeliğimde son 2 ay işkence gibiydi oğlum resmen iliğimi kemiğimi yedi gece yatakta dönemiyordum sanki felçli gibi töbe töbe bacağımı tutup kaldırıp öyle dönebiliyordum yani kas kemik kuvveti kalmamıştı hele bide o minicik ayağıyla aşağıya kafasıyla omurgaya bi basınç bitiyosun zaten bel sırt ağrılarını hiç saymıyorum

Bende bide bel fıtığı var bazen hamile olmadan önce bile bacağıma belime ağrılar girerdi daha şimdiden yine oluyor ilerleyen zamanda ben mahvoldum o halde

Dun aksam ben de hissettim karincalanma gibiydi 2 saniyeydi ama cok mutlu oldumm

Kızlar Masallah ya neler oluyor burda yoğunluktan okuyup okuyup çıkıyorum arada okulda bakıyorum cinsiyeti belli olanlar test sonuçları iyi çıkanlar Masallah gözunuz aydın olsun darısı başımıza inşallah cuma günü gıdıcem doktora bende dua edin bızede teyzeler

Kızlar birde herkes çok heyecanlı biliyorum insan her gördüğünü almak istiyor :) ama cok sey almayın ben 2014 Temmuz annesiyim kızım da çok sey almıştım hedıye falan da geldi çoğu hiç kullanılmadan küçüldü benım tavsiyem body ve agız mendili alın ilk zamanlar için onun dışında gerekli oldukça almak en iyisi zaten sıcak oluyor kat kat gıyınmıyor bebişler Rabbim İnş saglikli hayırlı bir sekilde nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…