- 22 Aralık 2017
- 2.098
- 1.694
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.381
Saol canım benim Allah herkesin bebisine saglik versin insallah saglikla alalim kucaklarimizaMaşallah , çok şükür Rabbime
Amin canım inşallahSaol canım benim Allah herkesin bebisine saglik versin insallah saglikla alalim kucaklarimiza
Sağol canım dış çekim için olanlara gördün mü Pamukkale de olucak ya mürdüm rengini seçtim
Hani tekmelerini falan hissetmeye başlasam çok rahat 1 ayı geçiririm diye düşünüyorum ama böyle olunca elimde ultrason makinasıyla gezesim geliyorBen de gittim geldim ve ben de aynen sadece sonuca baktı Dr muayene etmedi ay sonu gel dedi bu haftalardan sonra artık öyle 2 haftada , 10 günde bir gitmeyeceğiz canım artık ayda 1 defa gideceğiz kontrole yeterli olacaktır alış artık bu duruma :) öyle her şeyden de endiselenip hamileliğini endişe içinde geçirme tadını çıkar
O da yakındır inşallah az kaldı tekme hissetmeye :) aslında bu gunlerimiz iyi günler daha bebekler tekme atmaya başladığında başlarda eğlenceli oluyor sonlara doğru gece uyutmuyor gündüz bazen ayağını dayiyor kaburgamizin altına oturunca nefes alamıyoruz öne doğru egilemiyoruz gece sık sık tuvalete çişe cikacagiz yaz olduğu için bir de hamilelikten geceler aşırı terleyecegiz ve uyumak zorlaşacak dogursak da kurtulsak diyeceğiz inşallah :) yani en güzel haftalar 14-28 haftalar tadını çıkaralım sonlara doğru bu rahat hallerimizi çok arayacağızHani tekmelerini falan hissetmeye başlasam çok rahat 1 ayı geçiririm diye düşünüyorum ama böyle olunca elimde ultrason makinasıyla gezesim geliyor8 gün var gitmeme şimdi onu bile iple çekerim artık ama haklısın sakin olup tadını çıkarmaya çalışmak en doğrusu
Bend senin gibiyim canim. Benim ki 1 ay olacak en son gittiğim. Doktorum artik ayda 1 gelebilirsin dedi. Pazartesi günü gidecem zaman gecmiyo. Nasıl merak ediyorum. Hareketlerini hissetsek içimiz rahat edecek sanki karnimda bebek yokmuş gibi, iyimidir diye çok merak ediyorumHani tekmelerini falan hissetmeye başlasam çok rahat 1 ayı geçiririm diye düşünüyorum ama böyle olunca elimde ultrason makinasıyla gezesim geliyor8 gün var gitmeme şimdi onu bile iple çekerim artık ama haklısın sakin olup tadını çıkarmaya çalışmak en doğrusu
Ayyyy öyle bi anlattın ki şu an halime şükürler ediyorum valla daha bende ilk olduğu için başıma geleceklerden habersiz saf saf tekmeler istiyorum bendeO da yakındır inşallah az kaldı tekme hissetmeye :) aslında bu gunlerimiz iyi günler daha bebekler tekme atmaya başladığında başlarda eğlenceli oluyor sonlara doğru gece uyutmuyor gündüz bazen ayağını dayiyor kaburgamizin altına oturunca nefes alamıyoruz öne doğru egilemiyoruz gece sık sık tuvalete çişe cikacagiz yaz olduğu için bir de hamilelikten geceler aşırı terleyecegiz ve uyumak zorlaşacak dogursak da kurtulsak diyeceğiz inşallah :) yani en güzel haftalar 14-28 haftalar tadını çıkaralım sonlara doğru bu rahat hallerimizi çok arayacağız
Ben bir tek ayna karşısında makyaj yapıp ayakta dururken fenalaşıyorum nefes nefese kalıyorum hah bebeğim benle şükürler olsun diyorum ya da başım dönüp gözüm karardığında seviniyorumBend senin gibiyim canim. Benim ki 1 ay olacak en son gittiğim. Doktorum artik ayda 1 gelebilirsin dedi. Pazartesi günü gidecem zaman gecmiyo. Nasıl merak ediyorum. Hareketlerini hissetsek içimiz rahat edecek sanki karnimda bebek yokmuş gibi, iyimidir diye çok merak ediyorum
Bende sabah ki olan mide bulantimdan anlıyorum bebegimin oldugunu :) inşallah canim haber veririm. umarim cinsiyetide ogrenirim :)Ben bir tek ayna karşısında makyaj yapıp ayakta dururken fenalaşıyorum nefes nefese kalıyorum hah bebeğim benle şükürler olsun diyorum ya da başım dönüp gözüm karardığında seviniyorumpazartesiye az kaldı haber et bizede nasıl geçtiğini güzel haberler alırsın inşallah
Canım 14 üncü haftaya girmişsin bazı belirtileri artık azalır çok normal ben bebeğimi hissediyorum tam şeyimin üstündeHani tekmelerini falan hissetmeye başlasam çok rahat 1 ayı geçiririm diye düşünüyorum ama böyle olunca elimde ultrason makinasıyla gezesim geliyor8 gün var gitmeme şimdi onu bile iple çekerim artık ama haklısın sakin olup tadını çıkarmaya çalışmak en doğrusu
Ben geçen haftalarda 2-3 defa hissettim canım ama nerdeyse iki haftadır hiç hissetmiyorum pıtpıtları fakat sağ tarafımdaki şişliğin bebek olduğunu fark ediyorum bendeCanım 14 üncü haftaya girmişsin bazı belirtileri artık azalır çok normal ben bebeğimi hissediyorum tam şeyimin üstündebu üçüncü olduğu için ayırt edebiliyorum bebek mi değilmi tabiki çok güçlü değil ama hergün aynı noktada bir iki içten pıt pıt sanki parmak ucunla tenine iki üç kez arka arkaya dokunuyormuşsun gibi bir his belki sende dikkat edersen hissedebilirsin
Tahminen öğrenirsin canım merak etmeBende sabah ki olan mide bulantimdan anlıyorum bebegimin oldugunu :) inşallah canim haber veririm. umarim cinsiyetide ogrenirim :)
Aynen canım arkadaşa katılıyorum ikinci gebeliğimde son 2 ay işkence gibiydi oğlum resmen iliğimi kemiğimi yedi gece yatakta dönemiyordum sanki felçli gibi töbe töbe bacağımı tutup kaldırıp öyle dönebiliyordum yani kas kemik kuvveti kalmamıştı hele bide o minicik ayağıyla aşağıya kafasıyla omurgaya bi basınç bitiyosun zaten bel sırt ağrılarını hiç saymıyorumAyyyy öyle bi anlattın ki şu an halime şükürler ediyorum valla daha bende ilk olduğu için başıma geleceklerden habersiz saf saf tekmeler istiyorum bende
Bende bide bel fıtığı var bazen hamile olmadan önce bile bacağıma belime ağrılar girerdi daha şimdiden yine oluyor ilerleyen zamanda ben mahvoldum o haldeAynen canım arkadaşa katılıyorum ikinci gebeliğimde son 2 ay işkence gibiydi oğlum resmen iliğimi kemiğimi yedi gece yatakta dönemiyordum sanki felçli gibi töbe töbe bacağımı tutup kaldırıp öyle dönebiliyordum yani kas kemik kuvveti kalmamıştı hele bide o minicik ayağıyla aşağıya kafasıyla omurgaya bi basınç bitiyosun zaten bel sırt ağrılarını hiç saymıyorum
Hayırlı olsunİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Dun aksam ben de hissettim karincalanma gibiydi 2 saniyeydi ama cok mutlu oldummCanım 14 üncü haftaya girmişsin bazı belirtileri artık azalır çok normal ben bebeğimi hissediyorum tam şeyimin üstündebu üçüncü olduğu için ayırt edebiliyorum bebek mi değilmi tabiki çok güçlü değil ama hergün aynı noktada bir iki içten pıt pıt sanki parmak ucunla tenine iki üç kez arka arkaya dokunuyormuşsun gibi bir his belki sende dikkat edersen hissedebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?