- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.401
Cnm inş gececek az daha sabır diyelimbüyük iştahla yedim akşam yemeğimi kalktım gidip biguzel hepsini bosalttim geldim artık gücüm kalmadı yemek istiyorum açımmmmmmbitsin bu kusmalar
Vitaminlerini sakın ihmal etme Demir hapı vs doktor ne verdiyse içemiyorum falan deme hepsini kullan ben o sarı hapı kullanamıyordum ağzıma koku veriyo diye elevitti sanırım düşüp bayılıyordum her yerim ağrıuordu yediklerimden vitamin alırım diyordum ama olmadı şimdiki aklım olsa zar zor kullanırdım vitaminlerimi falan sen sakın ihmal etmeBende bide bel fıtığı var bazen hamile olmadan önce bile bacağıma belime ağrılar girerdi daha şimdiden yine oluyor ilerleyen zamanda ben mahvoldum o halde
Sanırım buna benzer bişey olucak canım tarifine göre tabii bunun hamilelik olanı model olarak bence çok güzelEki Görüntüle 2088397
Sorma insan nasıl mutlu oluyo bıcır bıcır.şuan sırt üstü yatıyorum az önce karnımın alt tarafında sanki küçük lastik topu oturdu 2-3 dk hissettim şimdi sanki hiç hamile gibi değilim çok tatlı şeyler bunlar 2 çocuğum var ama özlemişim bu duyguları tekrar karnımda hissetmek ilk doğduğunda emzirmek okadar güzel ki ilk tanışma tarifi yokDun aksam ben de hissettim karincalanma gibiydi 2 saniyeydi ama cok mutlu oldumm
Amin sağol canımİyi yapmışsın cnm. Güzel günlerde giyersin inşallah..
İçine doğmuş sanki kullanmayı bıraktım midem bulanıyor diye elim gidiyor geri bırakıyorum içmiyorum ciddiye de almıyordum sen böyle diyince korktum tekrar başlim ben o zaman sonuçta tecrübeli olan sensin valla seni dinlicem çok teşekkür ederimVitaminlerini sakın ihmal etme Demir hapı vs doktor ne verdiyse içemiyorum falan deme hepsini kullan ben o sarı hapı kullanamıyordum ağzıma koku veriyo diye elevitti sanırım düşüp bayılıyordum her yerim ağrıuordu yediklerimden vitamin alırım diyordum ama olmadı şimdiki aklım olsa zar zor kullanırdım vitaminlerimi falan sen sakın ihmal etme
http://www.moddamor.com/2016-yeni-sezon-abiye?limit=50&page=2 Netten baktım elbiseyi görünceAy evet canım böyle olucak harikasın nereden buldun bu resmî hemen alıyorum teşekkür ederim
Helal olsunhttp://www.moddamor.com/2016-yeni-sezon-abiye?limit=50&page=2 Netten baktım elbiseyi görüncefiyat pahalı ama diktirsen belki daha uygun olur
Benim oğullarımin adı Eren ve Yunus Emre belki hoşuna gider diye fikir veriyim dedim hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsin inşallahYaaa bu arada ben hep kız diye düşündüğüm için hiç erkek ismi gelmiyor aklıma:)
bide erkek kardeşim filan olmadığı için erkek nasıl yetişir tecrübesizim biraz korkuyorum sanırım
Benim oğullarımin adı Eren ve Yunus Emre belki hoşuna gider diye fikir veriyim dedim hayırlı olsun bebisin sağlıkla gelsin inşallah
Bende öyle hissediyorum canim çok heyecanlı bekleyişTahminen öğrenirsin canım merak etme
KesinlikleBende öyle hissediyorum canim çok heyecanlı bekleyiş
Ama her anı ayrı bir güzel gerçi gözünü korkutmak için değil de şimdiki halinin tadını çıkarmayı hedeflemiştim ama biraz detaylı anlatmışım sanırımAyyyy öyle bi anlattın ki şu an halime şükürler ediyorum valla daha bende ilk olduğu için başıma geleceklerden habersiz saf saf tekmeler istiyorum bende
Ahahahhaha çok iyi ya maaşallah yine aynı rahat olursun inşallah darısı da bana ben zaten korkmaya yer arıyorum sen merak etme doktorda sıramı beklerken bile hamilelerin kocaman göbeklerini görünce kendimi hayal ediyorum nefesim kesiliyor o an kalbim çarpıyorAma her anı ayrı bir güzel gerçi gözünü korkutmak için değil de şimdiki halinin tadını çıkarmayı hedeflemiştim ama biraz detaylı anlatmışım sanırımbu arada ben kendi yaşadıklarımı yazdım herkeste farklı oluyor canım ama ben doğurana gezdim valla hatta doğumdan bir gün önce bile disardaydim doğuma gitmeseydim o gün için bile alış veriş planım vardı
İnşallah hepimizin rahat geçer hamileliğimiz canım ama birden bire büyümeyecek ya karnın yavaş yavaş olacağı için hiç ağırlık falan hissetmeyeceksin zaten alış veriş bütün hamileliğini kaplayacak bir şey almasan bile yeni neler gelmiş diye merak edeceksin yani tatlı telaşeler içerisinde geçecek zaman hep bir mutluluk hep bir sevinç hep bir şükür yüzünde hep bir gülümseme olacak inşallah karnında küçük mucize var sana sımsıkı sarılmış korktuğunda sana sığınan keyfi yerinde olduğunda yayıla yayıla yatan seni özlediğinde sana kavuşmaya sabırsızlandığında tekmeleyen minik mucize her gün sev okşa karnını her gün konuş onunla ne kadar çok alışırsa sesine doğunca hemen senin sesini tanıyacak inşallahAhahahhaha çok iyi ya maaşallah yine aynı rahat olursun inşallah darısı da bana ben zaten korkmaya yer arıyorum sen merak etme doktorda sıramı beklerken bile hamilelerin kocaman göbeklerini görünce kendimi hayal ediyorum nefesim kesiliyor o an kalbim çarpıyorhayırlısı bakalım daha yolun başındayım Allahın yardımcımız olsun
Ya nasıl güzel anlatmışsın resmen okurken yaşadım çok teşekkür ederim Nasıl heyvanlanıyorum anlatamam bide kime benzeyecek çok merak ediyorum sabırsız biriyim haziran temmuz keşke hemmennnn gelse buralarda kış geçmek bilmiyor bide bu bekleyişimle kış daha da uzayacak sanırımİnşallah hepimizin rahat geçer hamileliğimiz canım ama birden bire büyümeyecek ya karnın yavaş yavaş olacağı için hiç ağırlık falan hissetmeyeceksin zaten alış veriş bütün hamileliğini kaplayacak bir şey almasan bile yeni neler gelmiş diye merak edeceksin yani tatlı telaşeler içerisinde geçecek zaman hep bir mutluluk hep bir sevinç hep bir şükür yüzünde hep bir gülümseme olacak inşallah karnında küçük mucize var sana sımsıkı sarılmış korktuğunda sana sığınan keyfi yerinde olduğunda yayıla yayıla yatan seni özlediğinde sana kavuşmaya sabırsızlandığında tekmeleyen minik mucize her gün sev okşa karnını her gün konuş onunla ne kadar çok alışırsa sesine doğunca hemen senin sesini tanıyacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?