2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki cnm madem hayatını yaşayacak versin hakkınızı, vermezse de mahkemede alırsın. Ailen peki? Onlar seni belli bir süre idare edemez mi maddi olarak?
Maalesef canım annem babam emekli maaşı ile yaşıyor zaten babamın durumu belli ablamın eşi zaten benim eşimle evliliğime karşıydı birde iş kurdu batırdı borç içindeler diğer ablamında eşi asgari ücretli kardeşimde öyle hepsinin çocuğu var sıkıntısı var başkada kimsem Yok işte vereceğim der para vermezse işim çok zor zaten ailem konuyu bilmiyor bilseler çocuğu aldır derler

Tam benimkiler gibi asalak yaşamış ve öyle devam ediyorlar ben eşime ev aldırınca sinir krizi geçirdiler bir görsen işte dükkAnı verir mi verirse dükkan sahibi beni bayan olarak kabul eder mi etse bile sonuçta turizm bu işler zar zor gidiyor malum bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum bana ev alacak kadar tazminat verirse hiç olmazsa asgari ücretli bir iş bulurum yeterki kira ödemeyeyim işin içinde çıkarım

Maşallah kuzucuğuma inşallah bereketi ve sağlıklı bir şekilde gelirler İnan şuan bir tek onu düşünüyorum sağlığı cinsiyeti , saçının rengi gözünün rengi umrumda bile değil sadece sağlıklı gelsin

Çokk gecmis olsun canim. Durumn nasl iyi misin ?

Anladım canım, ve üzüldüm. Senin kendi işini kendin halledip öyle yola koyulman gerekiyor. Mahkeme sürecine girmeden tazminat ve nafakayı halletmen lazım. Mahkeme 2-3 yıl sürer muhtemelen. İnşallah şu andaki patronun insaflıdır da dükkanı sana verir bebekle yeni bi iş zor. Off of çok üzüldüm gerçekten, umarım perşembe günü iyi kötü bi yola koyarsınız

Turizm çok farklı canım tamamen kurtlar sofrası rehberi ayrı otobüs Kaptanı ayrı dert her türlü Ali Cengiz oyunu var dükkan sahibi tam bir çakal yanı derler ya yahudi gibi diye tam o tarz bir insan sorma dükkAnı beklerken komşum hep derdi eşinden gizli biraz para at bak sonra ortada kalırsın diye o kadında öyle yıllarca dükkkanda beklemiş eşi aldatmış ortada bırakmış kadını yaşı 50 nafakası aylık 700 tl düşün damadı ve kızının evinde yaşıyor pişmanım hemde çok

Yapsan iyi olurmuş ama olmuşla ölmüşe çare yok canım, düşünme artık boşver. Düğün altınlarında eve gitmiştir diye tahmin ediyorum. Sen bundan sorasına bak. Belki bi süre eşinin suyuna gidip para koparmak belki tazminata ikna etmek.

Evet ev ve iş için gitti altın ve paralar Kesinlikle artık geriye bakmamak lazım işte konuşayım bakayım onunla bakalım hareketleri nasıl olucak Nisan ayından itibaren her hafta elemandan belli bir para alıcam yada 3 günde bir o parayı ablamın hesabına atıcağım şuan zaten kendime hiçbirşey almıyorum bebek içinde öyle hastane param olsun yeter

Evet hiç kilom yoktu 6. ayda bıçak keser gibi kesildi ve 6 aydan doğuma kadar 12 kilo aldım bulantim kesilince deli gibi yedim :)
Bebiş de sıkıntı olmadı değil mi canım ? Yeter ki o sağlıklı olsun bende bulantıdan yiyemiyorum ve üzülüyorum bebek için

sonsuzzz Lavanta_kokusu kızlar sayfaları tam okuyamadım ama ikinize de çok üzüldüm. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Uzaktan konuşmak kolay biliyorum ama Sizi üzen kişi eşiniz bile olsa boşverin, en güzel zamanlarınızda size bebeğinize değer vermeyen bi kişi için üzülmeye değmez.

İşte ben boşveremiyorum canım maalesef Bu durum beni çok ama çok üzdü inşallah atlatırım en kısa Zamanda artık sadece bebeğimin sağlığını düşünüyor dua ediyorum

İşte ben boşveremiyorum canım maalesef Bu durum beni çok ama çok üzdü inşallah atlatırım en kısa Zamanda artık sadece bebeğimin sağlığını düşünüyor dua ediyorum
Tahmin edebiliyorm canım dedim ya uzaktan boşver demek kolay ama ben olsam bende yıpranırdım. Ben sadece kimse üzülsün istemiyorum. Umarım hatasını anlarda gönlünü almaya çalışır, iş büyümez ayrılıkla sonuçlanmaz. Belki bi anlık sinirle öyle bişey söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…