2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

38 i doldurmuş 39 dan gün almış oluyorum kuzum bedef
Tam 39 u doldurmuş oluyorsun tam 39 yaşında hamile kalmış oluyorsun canım istersen yazarak hesapla çünkü 78 ekim de doğdun 79 ekimde 1 yaşını doldurmuş oluyorsun Buda öyle 2017 ekimde 39 u doldurmuş oluyorsun yani takvime göre kız bakalım doğru çıkacak mı

hayırlısı Allahtan canım...
çok yordum seni kusura bakma olurmu

kuzu benimde öyle hamile kaldığım ayla doğduğum ay aynı çıkınca bizim kafalar karıştı....
Rabbim neylerse güzel eyler...
bikaç gün daha bekleyip görücez elbet
Ben birkaç gün deil 4hafta beklicem
Yarın gidicem ama muayene etmez gibime geliyor sarece sonucu değerlendirir şubatın ilk haftası anca

Vakit geçiriyoruz işte tatlım boşver insan kafa dağıtıyor rabbim bilir en doğrusunu

ocak anneleri, şubat anneleri, haziran annelerini okumaktan şaftım kaydı sizde de böyle mi ben mi bi tuhafım ya merak ediyorum onları da garip bi şekilde hiçbiriyle sohbet etmedim ama hepsini tanıyorum sanki

ocak anneleri, şubat anneleri, haziran annelerini okumaktan şaftım kaydı sizde de böyle mi ben mi bi tuhafım ya merak ediyorum onları da garip bi şekilde hiçbiriyle sohbet etmedim ama hepsini tanıyorum sanki
Kiz ben daha buraya yetişemiyorum

Eki Görüntüle 2091307 canım bende battaniye örüyorum bundan öncede yelek örmüştüm. Kadife ipten örüyorum battaniyeyi daha bitmiedigi icin pek belli olmuyo

cok guzel olmus canim banada annem ordu kadife ipten 2 tane battaniye cok guzel oldular. Baklava motifli ordu annem. Ama tek renkten. Seninki ebruli de cok hos olmus. Ama oyle guzel renkler varki yavruagzi eflatun bebe mavisi pembe yesil. tek renklerde cok guzel.

Ben orgu ormesini pek bilmiyorum ama yinede heves ediyorum kendi ellerimle birseyler yapmayi. Elimden gelse neler neler yaparim.

Gule gule kullan insallah bebeginle canim sizin cinsiyetiniz belli mi peki?

göbeğimin sol tarafında göbek deliğimin hafif aşağısında bişiler oluyor sanırım kazı çalışması mı yapıyo acaba minik

olabilir tatlim takla atiyordur senin bebis

Benimki ultrasonda oyle gorunuyordu cunku kendi cevresi seklinde yuvarlaniyordu zipliyordu. cok komik ya.

Benim ilk hamileligimde kizdi. Ve devamli ayaklariyla tepiniyordu kosuyormus gibi. Ama bu hamileligimde farkli zipliyor kendi cevresinde donuyor falan bilmiyorum artik kiz mi erkek mi bu seferki

surda o kadar hamile bayan var ve bu forumda herkez kadin . hic mi aramizda kadin dogumcu yok ya bize ultrason goruntusunden cinsiyet soyliyebilicek. Yok rus yok cin takvimi derken kafayi yicez erkek mi kiz mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…