2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 38 Dr yüzde 80 kız dedi

benim tüp bebekle yapıldı işlemler nurettin bey takip etti ondan ben orda devam ediyorum aslında devletde de iyi bir doktor arıyorum kendime şahin beyi düşünebilirim madem...
Anladm canm şahin beyi düşünebilirsin ilgili ve sorularına sıkılmadan cvp veren bı Dr ben çok memnunum

Kızlar hamile pantolonu yada taytlarından alan kullanan var mı?

Ben 1,5kilo filan almışım. Daha karnım çıkmadı. Sadece ufak kendi göbeğim var :) normal taytlardan kilotlu çoraplardan filan giyiniyorum. Sorun olur mu acaba ? Hamile pantolonları bana büyük olmaz mı karar veremedim napsam diyeee??

Kızlar dudaklarım bembeyaz ve çok sirt ağrısı çekiyorum ya günlerdir. Kanım mi düşük acaba Dr sadece vitamin vermisti

Doktora ne zaman gideceksiniz?
4 hafta sonra gitcem daha çook var

Bn hamile pantolonu henüz giyimedim ama zayıfladığım için notmal kotlarımı giyiyorum rahat oluyo... yeni aldığım dar kotlarıda düğümesini lastik tokayla tutturdum... ne olur ne olmaz diye karnımı sıkan pantolon giymiyorum

Seni sıkmıyosa istediğini giy canım. Karnım çıkana kadar ben de normal pantolon giydim ama artık göbek göğüsten ilerde kilo almamama rağmen mecbur üç renk hamile pantolonum var değiştirip değiştirip giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…