2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşş sağ salim alırız bebeklerimizi iyi bi hocadan muska alsaydım iyiydi aslında
Evin her tarafını sirkeli suyla sil özellikle de yatak odani , eve gelen misafirlerin yatak odana girmesine izin verme , akşam ve ya gece vakti çöp atma , yıkayıp astigin çamaşırların gece dışarda kalmasına izin verme kurumasa bile aç al eve sabah geri asarsin bir de bolca ayetel Kürsi oku canım hiç bir yaratılan Yaradandan üstün olamaz Allah o bebeği sana verdiyse eğer onun yaşayacak ömrü varsa bütün yaratilanlar bir araya gelse bile bir şey yapamazlar canım .

Kizlar dersteydim dr erkek gibi dedi ama kizlarda da cikinti gorulebilir hareketli oldugu icin dedi

Hayırlı cumalar arkadaşlar.Dr.dan geldim tam 12 haftalık olmuşuz gayet iyi dedi cinsiyeti için erken dedi ama şu ultrason da burada daha önce daha küçük haftası olan görüntüler gibi bir görüntüyü pek göremedim çok gıcık oldum Dr karın bölgesi fazla yağlı ondan net değil dedi hiç tatmin edici bir cvp degil bende şöyle güzel bir fotoğraf verirde kızlar tahmin eder diye bekliyordum sonuç elimdeki den hiçbir şey anlaşılmıyor

allacagin olsun bir beni sevindiremedin. Kalpten gidersem senin sucun haberin olsun

hayirdir canim bu tavsiyeleri niye verdin ? neye faydasi var oyle iyi birseyse bizde yapalim.

Hahahah simdi ben de kızlara cinsiyet fikrini atayım demiştim ki, başlamısız bile öuhabbete. 12. Hafta kafa karısıklıgı haftası sanırım. Ense ve burunj gördükten sonra başlıyoruz pipi kuku aramaya. Benjm de kafam karıstı. Bana vajinal bakıyor doktorum. Onceden bir sezeryanım oldugu icin be biraz göbüşüm de tombiş. Bebeği kuş bakışı görebiliyoruz. Yani o sanki sırt üstü yatıyor ve biz ona önden kus bakışı bakıyoruz. Valla simdi. Üstten bakınca ters bir pipi var :) alttan bacak arasına bakınca o yok. Anlamadım gitti. Cinsiyet hiç önemli değil. Bir oğlum var. Oğlumda bacak arasına bakıldıgında hep bir cıkıntı vardı ama doktor ilk haftalarda söylememişti göbek kordonu da ona paralel oluyor cunku. Bunda bana biraz komık ve ters geldi. Resim ekleyebilirsem denicem.

Valla yükledim billa yükledim. Bacak arasında aşağı doğrı bakan bir cıkıntısı var işte. Bacak arasında olan resimlerde de bir cıkıntısı yok. Üstteki resimde bacak arası kalp gibi duruyor yan. Mavi göbek bağı üstteki bir bacağı alttaki bir bacağı. Su an tam alttan bakıyoruz.

Gaziantep’te misin sende ncrye bende gidiyorum DİLARA hanıma ayın 20 sinden sonra çağırdı ona gidicem şuan da üniversite ye gidiyorum düzenli olarak ama arada bana da gel dedi arada da ncr ye gidicem
Konu dışı bir soru olacak ama Gaziantep nasıl güzel mi eşim oralı ve doğudan sonra oraya taşınıcaz büyük ihtimal eşim hep karataş tarafında otururuz diyor ben bilmiyorum o tarafı nasıl yerler

Hatta ben video cekmıstım buyuk ekrandan durdurup izliyorum. O aşağı bakan pipi böyle de bişi gibi sanki. Göya oğlum var ama sıfır tecrübe. Oğlum açmamıştı bacakları bi de.

Konu dışı bir soru olacak ama Gaziantep nasıl güzel mi eşim oralı ve doğudan sonra oraya taşınıcaz büyük ihtimal eşim hep karataş tarafında otururuz diyor ben bilmiyorum o tarafı nasıl yerler
Valla ayrıntı bilmiyorum canım ama genel anlamla gelişmiş büyük şehir her imkan var ben Kilis’te yaşıyorum ama çok gittim antepe bu 2.5 senede

Eski pantolonlarım işe gittiğimde beni sıkmaya başladı sadece 1 tane pantolonum iyi geliyordu artık evde giymek ve yakın yerlere giderken giymek için büyük beden tayt aldım birde lastikli pantolon aldım büyük beden bir tanede büyük beden elbise aldım onlarla idare ediyorum. 1 yada 2 ay sonra karnım daha belirginleşince hamile kıyafetlerini alıcam

Biz eşimle kız olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse ama çevremdekiler erkek olacak diye tahmin ediyor. 4 ocakta doktor 2 yada 3 hafta sonra gelebilirsin dedi cinsiyet konusunda birşey demedi o yüzden haftaya gitsem mi bilemedim.
Bence ogrenirsin canim zaten cinsiyet tahmini icin cagirnistir bence 2 hafta kisa bi sure cunku sorasinda 1 aya cikio muaneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…