2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlar hakkında çok kitap okudum araştırdım mesela Prof.dr.metin Özata ,Prof.dr. Canan Karatay sonra rahmetli Prof.dr.ahmet aydın ve Hale'n daha devam ediyordum hoş bulantıdan bıraktım ara verdim

Ya ben de efa kullanıyordum çok büyük geliyor bulantılardan beri kullanamıyorum. Zar zor bir demir hapı içiyorum. Geçen gidişimde d vitaminim 70 çıktı herhalde hamilelikten önce düzgün beslenmemden yoksa şuan çok kötü besleniyorum. Ben de hep takip ediyordum senin takip ettiğin hesapları. Sabahları dinamik uyanıyordum falan. Hepsi gitti bulantılardan inşallah bulantılar geçince içeriz yine.

Bende bulantılardan bıraktım sağlıklı beslenmeyi özellikle ekmek be meyvaya çok yüklendim umarım en kısa Zamanda geçer bulantılar eskiye döneriz inşallah

Bende uzun zaman karatay diyeti yapmıştım en son 2 yıl önce kortizon hapları sayesinde biraz kilo aldım genel olarak bulantılarımdan önce sağlıklı besleniyordum. Şu an 80 kiloyla hamile kaldım hala 80 kiloyum ama ikiz gebelik herhalde 20 kilo alırım diye düşünüyorum

Canım emzirme döneminde tekrar döneriz karataya inşallah şuan aç kalmamaya özen göstermeliyiz bulantı yüzünden bak sende faydasını görmüşsün maşallah canım sağlığına kavuşmuşsun

SBHCG 25
Pap A 9
Baska zerre bilgi yok. Ekranlara onlar bakiyor bana göstermek yok ki mubarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…