2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öylede bazen diyorum abartıyor muyum şuan bile 8 bardak içmişimdir ama çölde gibi dilim damağıma yapışık
Ilk gebeligim tek bebekti ama su ikiziymis benim afacan karnimda iki bebek icin suu vardi ama benimki tek takiliodu doktora sordum su icmekten mi die yok dedi vucut yapio bunu dedi suyunu sakin birakma demisti devam canim suya

günde 3.5 litre su way canına ben 2 yada bilemedin 2.5 ancak içiyorum oda zorla yani görev haline getirdim artık.
Benim sanırım dükkanda alıştım canım 3 sene boyunca 40-45 derece oluyordu Pamukkale yazın sıcağın altında asitli içeceklere karşı alerjim var içsem boğazım şişer ve 3 gün iğne yemeden geçmez ateşim çıkardı sanırım oda beni maden suyu ve suya yönelmemi sağladı yazın 5 litreyi geçiyordu , kışın 3.5-4 litre buluyor

bnm gbelik sekeri vat bazen 160 filn cikio dr yatis ypip insulin baslicam dio hc 200 gormedm ama hepde diyet ypamiom bszen pizza doner vsde cikio 160

a

amin cnm amin ben bide ayın 28 de evi taşıyacağım anadolu yakasından avrupa yakasına inş kar fln yağmaz o dönemde iyice halsizleşmeden karnın çıkmadan halletmem lazım ev olayını
Taşıma şirketi tut canım onlar eşyaları paketliyorlar burada çoğu öyle yapıyor İstanbul yaşamak çok zor ben çok geldim iş için 2-3 gün bile fenalık geçirdim neydi o insanlar otobüsler ,arabalar üst geçit metro her yerde karınca gibi insan

Kizlar gunaydin yeni vitamin igrenc bisey yan etkisi bas donmesi kusma diye 8 de icip tekrar yattim 2 saat .Basim dönüyor midem bulaniyor
Hangisi yaptı acaba ? Bende de kan ilacı muhteşem bualntı yapıyor .. Portakal suyuyla alıyorum emilimi daha iyi oluyormuş ama hak getire .. İçmiyorum Bıraktım
Bedefin gönderdiği şu suriye takvimi tuttu mu canım sende
ona hiç bakamadım telefondan girdiğim için

bnm gbelik sekeri vat bazen 160 filn cikio dr yatis ypip insulin baslicam dio hc 200 gormedm ama hepde diyet ypamiom bszen pizza doner vsde cikio 160
Canım hamur işi pilav yemeyeceksin ben Hale'n daha yemiyorum ama maalesef bulantıdan kuru ekmek ve meyveye dadandım tatlı zaten yemiyorum sana tavsiyem yiyebiliyorsan ekmeksiz pilavsız makarnasız tüket çok canın çekerse haftada 1 bulgur pilavı ye meyveyi ayranla yada yoğurtla sabahları tüket tatlı içinse kuru meyve özellikle kuru incir

Sana tavsiyem gece limonlu su yada portakallı su ile iç yat canım
5 tane vitamin oldu eczaci yaymaya çalışmış ama yok olmadi .Gece alcam dedigin gibi
Hangisi yaptı acaba ? Bende de kan ilacı muhteşem bualntı yapıyor .. Portakal suyuyla alıyorum emilimi daha iyi oluyormuş ama hak getire .. İçmiyorum Bıraktım

ona hiç bakamadım telefondan girdiğim için
Demir sanirim diğerlerini almadim henuz canim .Yığıldım kaldim sözde evi toplayacaktim.

Ilk gebeligim tek bebekti ama su ikiziymis benim afacan karnimda iki bebek icin suu vardi ama benimki tek takiliodu doktora sordum su icmekten mi die yok dedi vucut yapio bunu dedi suyunu sakin birakma demisti devam canim suya
Gerçekten mi tamam canım devam zaten bırakamam suyu ve sade maden suyunu çok seviyorum maşallah seninkiler şuan suyu seviyorlar mı benimkide öyle o zaman

taşıma şirketi gelicek zaten cnm ben sadece mutfak eşyalarını toparlicam. Maalesef istanbulda yaşamak hakkaten zor çok kalabalık 30 yıldır burda yaşıyorum ben bile bunalıyorum düşün artık.

5 tane vitamin oldu eczaci yaymaya çalışmış ama yok olmadi .Gece alcam dedigin gibi

Demir sanirim diğerlerini almadim henuz canim .Yığıldım kaldim sözde evi toplayacaktim.
Boşver evi salla benimde öyle yat canım dinlen sonra yaparsın

Canım bende istedim bu meyveyi ama illa olsun değil ara ara aklıma geliyordu. Reçelini yedim nefsimi biraz öldürdü sonra kompostosunu getrdi kardeşim o daha iyi geldi. Meyveyi bulamazsan bunları dene derim
Onlsrı denedim canım hatta şeftali suyu içip durdum ama benim ısıra ısıra yiyesim vardı. Gerçi bu mevsimde bulsamda istediğim gibi sulu sulu olmuycak muhtemelen :)
Benimde 2 gündür canım şeftali istiyor iyisini bulmak çok zor simdi
aynen canım bulsakda muhtemelen sert tatsız olacak

Canım benimde rüyama giren meyveydi şeftali eşim buradan buldu soğuk hava deposundan yazdaki gibiydi bulunduğun ilin soğuk hava depolarına bakın

Canm 3 ayda 4 kez götürdük . Bı sıkıntısı yok . Çarşamba günü idrar ve gaita tahlili yapıldı normal çıktı. Sadece idrar kültürü sonucu çıkmadı henüz . Oda normalse huysuzluğundan yapıyo dicm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…